-
[QUOTE=marakes;81201]citi 3000 çaktı yine 600 civarından[/QUOTE]
17:10dan sonra kapatır onları. Sabah açılışta kısa açıp akşam kapanışta kısalrı kapatarak kısa vadeli sistemleri ala geçiriyor. Acaba 17:00den sonra 500-1000 puanlık satışlar geliyordu bir ara ona mı oynuyor ne yapıyor.
-
[quote=VOBiX;81211]17:10dan sonra kapatır onları. Sabah açılışta kısa açıp akşam kapanışta kısalrı kapatarak kısa vadeli sistemleri ala geçiriyor. Acaba 17:00den sonra 500-1000 puanlık satışlar geliyordu bir ara ona mı oynuyor ne yapıyor.[/quote]
evet biliyorum ,4 5 gündür aynı şeyi yapıp duruyo benim takip ettgiim.ne yatgı belli degil..ama hatalı işlemi bilinçli yaptgı net.muhtemelen citi satıyo satalım alıyo alalım yada satmıyalım psikolojisi işlerine yarıyana kadar da böyle devam eder.arada da dogru işlem yapar izleyenlere kafayı yedirtir.o nedenle alan satan artık pek önemli degil..
-
[QUOTE=SEREN I;81210]merkez bankası faizleri indirme sinyali vermiş yine...atı alan üsküdarı geçtikten sonra....biz piyasa etkisine bakalım....mekezin faizi 13.....piyasa faizi 15.22 ...bu tablo merkez bankasının son faiz indirimlerini piyasanın teyit ve takip etmediğini gösterir...isterseniz faizi bir daha indirin.(.beklenti 50 baz puan )..önemli olan piyasaların teyididir.....piyasalar neden teyit etmiyor...enflansyon yok olurken..dünyanın en yüksek reel faizini...soru bu.....durum vahim abdürrahim mi.....
.dng[/QUOTE]
Sn. seren, durum alışmış kudurmuştan beterdir durumudur bence, fakat sanırım yüksek faize alışık bankalarımıza iyi bir ders gelecek, akıllanacaklar diyorum..
-
[quote=SEREN I;81210]merkez bankası faizleri indirme sinyali vermiş yine...atı alan üsküdarı geçtikten sonra....biz piyasa etkisine bakalım....mekezin faizi 13.....piyasa faizi 15.22 ...bu tablo merkez bankasının son faiz indirimlerini piyasanın teyit ve takip etmediğini gösterir...isterseniz faizi bir daha indirin.(.beklenti 50 baz puan )..önemli olan piyasaların teyididir.....piyasalar neden teyit etmiyor...enflansyon yok olurken..dünyanın en yüksek reel faizini...soru bu.....durum vahim abdürrahim mi.....
.dng[/quote]
Bay SEREN,
MB faizleri ile Piyasa faizi arasında her zaman fark olur..(Daha doğrusu olmak zorundadır)..Ha bir de unutmadan, o faizle borcu sen ben değil, Bankalar alıyor MB den :)...
Bir de yüksek reel faiz bugünün sorunu değil :) Yüksek faiz neyin fiyatıdır :) Ülke riskinin mi, yoksa hain yabancıların çevirdiği basit bir dolap mıdır?
-
[QUOTE=nunu;81207]kankimmmm, nerdesinnn? yine sut danasi misin? e Allah canini almasin o zaman..dng.[/QUOTE]
yalnız o resimdeki süt danası değil süper inek otis.
-
bu seferki faiz indirimi yine dolara yarayacak.. ve 1.67 kırılacak mı acaba..
-
[quote=jerfin;81209]şelale şelaleeee
25,500 dağıldığı an fulleyeceğim kısalarııııııı[/quote]
26250 dağılırsa?:..:
-
[quote=VOBiX;81215]yalnız o resimdeki süt danası değil süper inek otis.[/quote]
kurcalama, otis motis, ayu degil ya sonucta.:..:.
-
-
DUSUNDUMDE BİR Ornek OLSUN HANİ AMERİKAN BARLARİNDA KAVgaLAR OLUR SONRA KİMİN NİYE CIKARDIGI KİMİN KİMLE KAVGA ETTIGI BELLI OLMAZ YA. EFG,YKR,MRS,IYM.. DİGERLERİ BUNLARIN ILISKILERI BOYLE 1000-2000 ALIYORLAR MESELA DUNKU GIBI SONRA SURU HAREKETI BASLAMIS OLUYOR ALIMLAR SONUNDA MILLET DAYAGI YEMIS OLUYOR BUNLAR ARDAN SIYRILIYOR CHARLES bBronSON ESKİ BANDİT FİLMLERİ VARDIR HATIRLARMISINIZ BILMEM AYNEN OYLE. DIKKAT COK IYI ILISKILER BILINMIYORSA BUNLARI TAKIP ETMEYIN DERIM
-
[QUOTE=Astatin;81217]26250 dağılırsa?:..:[/QUOTE]
işte o zaman stop olurum..:D
şu an öyle bi yerdeyiz ki .. her iki tarafada kırılmaya yakınız, tam sıkışma bölgesi..
ama ben %70 aşağı, %30 yukarı ihtimal var derim..
-
spot ve yurdışı ala gelmeye çalışıyor tekrardan........
33525 kısa kapatttım.....yarım uzun...
5 daklık al verirse tamamlarım uzunları.........
yoksa kısa kolluyorum tekrardan