[quote=unlimitted;274209]birazdan "honeeey, i'm [COLOR=red]x[/COLOR] hooome" diyecek diyosun yane? :::[/quote]
tam olarak böyle demezdim...bir şey eksik..x in yerinde...:D.kom
Printable View
[quote=unlimitted;274209]birazdan "honeeey, i'm [COLOR=red]x[/COLOR] hooome" diyecek diyosun yane? :::[/quote]
tam olarak böyle demezdim...bir şey eksik..x in yerinde...:D.kom
Çok işlem yaptım yine... Keyfim yerine geldi.. Son poz 650'den long... Biraz dinlenecem, yeni dip yapmadıkça kapamam bunu... Benim olayım budur ya... Ben kimin kafasına uydum da slow trader oldum ki zaten... Çıkınca vur kafasına, inince vur kaba etine... Trading budur... Yemişim slow sistemini falan... :..:
[quote=Astatin;274214]tam olarak böyle demezdim...bir şey eksik..x in yerinde...:D.kom[/quote]
yooo bişe eksik deeel.
freyz tam olarak bu :D:D:D
[quote=Strategist;274215]Çok işlem yaptım yine... Keyfim yerine geldi.. Son poz 650'den long... Biraz dinlenecem, yeni dip yapmadıkça kapamam bunu... Benim olayım budur ya... Ben kimin kafasına uydum da slow trader oldum ki zaten... Çıkınca vur kafasına, inince vur kaba etine... Trading budur... Yemişim slow sistemini falan... :..:[/quote]
:..::..::..::..:rutin saykılımıza girmişsin stropatro:..::..::..: ..ben buna sistemcinin derinlik sarhoşluğu diyorum:D:D hepimizin başına geliiii:o
daha öldürücü tek seanslık bar felan olmayacakmıydı 5. dalga ühühühü neredesin gözüm ühühüühüh
araba belki işe yarar
-----------
ayrıca mevduat faizleri en ağlasan hoplasan 9-9.25 veriyolar en kralı ühühühüühüh para nereye gidecek ühühühüüh
[quote=Astatin;274218]:..::..::..::..:rutin saykılımıza girmişsin stropatro:..::..::..: ..ben buna sistemcinin derinlik sarhoşluğu diyorum:D:D hepimizin başına geliiii:o[/quote]
Patron gafayı yiyecem.. İki haftadır kaç kere 1000+ puan kara geçiyorum sonra 5 dakkada eriyip gidiyo... Yaw uyuz oldum öle böle deel... Neyse biraz kendime geldim şimdi... Bir sonraki sinyalle tekrar sisteme dönecem... :)
625 long deneme atışı.................................
yeni zirve görülmesi acaba uyumsuzluk durumunda da olabilir mi..tecrübeli olanlar var mı..günlük VOB yükselmem zor diyor ama ters göstermek de olamaz mı..
[COLOR="Red"][SIZE="1"]yygd...[/SIZE][/COLOR]
[quote=seagate;274219]daha öldürücü tek seanslık bar felan olmayacakmıydı 5. dalga ühühühü neredesin gözüm ühühüühüh
araba belki işe yarar
-----------
ayrıca mevduat faizleri en ağlasan hoplasan 9-9.25 veriyolar en kralı ühühühüühüh para nereye gidecek ühühühüüh[/quote]
patron senin arabayı görünce aklıma geldi.
dün çankaya'da bir taksi durağında 143 beygir mitsubishi lancer vardı.
herifin fanteziye bak :D
[quote=tr_hope05;274224][B]yeni zirve görülmesi acaba uyumsuzluk durumunda da olabilir mi[/B]..tecrübeli olanlar var mı..günlük VOB yükselmem zor diyor ama ters göstermek de olamaz mı..[/quote]
genellikle uyumsuzluk durumunda olur zaten.;)
şenliğe 3 dakka kaldi, ya oynatacaz ya oynayacaz :S
[quote=unlimitted;274227]
143 beygir mitsubishi lancer :D[/quote]
aabi beygir az olmuş galiba benimki 110 ühühühü
343 olmasın
------
ekimde açık pozisyon sayısı = only 2848
yyfd
------
bir paritede 40 pozdan 37 başarılı işlem var diyelim.
başka paritede 6 pozdan 6 sı da + kapanmış.
şimdi sizce bu kişi hangi paritede daha başarılıdır?
astetompatro özellikle sen cevaplarsan sevinirim. diğer arkadaşların da yorumlarını almak isterim elbet...
asti sanırım şortsun takip edemedim forumuda :) kısa ve öz soruyorum bak artık :..:
unli abi 76900 altı kapanış geliyor heralde :)
bu durumda yarına eksi gap geçerlimi hala
hiç düşmek istemiyor gibi bir görünütüsü var sanki :..:
[COLOR="Red"]yygd...[/COLOR]
hayat flat ne rahat ;);)
asti hoca nerde::: .. sisitem sattamı abi .. tgg kaç .. help please ...:o:o
[quote=Lefter;274250]unli abi 76900 altı kapanış geliyor heralde :)
bu durumda yarına eksi gap geçerlimi hala[/quote]
daha 1 saat var kapanışa lefter. bizimkilerin 5 dakkada bi teklik yukarı almışlıkları vardır, 1 saat öncesinden bilmek zor.
ama evet, eğer 76,900 altı kapanış yaparsak - gap ihtimali bana göre %51'dir.
[quote=selçuklu;274257]asti hoca nerde::: .. sisitem sattamı abi .. tgg kaç .. help please ...:o:o[/quote]
sanırım gene toplantıya gitmiştir :confused:
boyunda konsalide olduk gibi. olası harekette ilk durak 75.600 ler olup. alt banlar aşağı doğru zorlanalaktır...
f d
[IMG]http://www.resimkoy.net/images/l0ud05q54z.png[/IMG]
[IMG]http://www.resimkoy.net/images/ur2yumexg1.png[/IMG]
dtc satta...
tde lar satta..
setuplar satta...
vadeli 5' lıkta...
[IMG]http://i29.tinypic.com/2mexop3.jpg[/IMG]
saraylı abi 5 etiketini yapıştır abide kurutlalım bu ne abi ya ... bi adam gibi ralli yapmadı .. bari adam gibi şelale olsun .. üvvvvvvvvvv
60 lık satta ise gerisi teferruat oluyor.
yukarıda obonun boynu
aşağıda trend çizgisi.
unli patronun da dediği gibi. bu işi gap paklar.
[IMG]http://www.resimkoy.net/images/1sjxxhte2x.png[/IMG]
Herkese selamlar...Uzun zamandır yazamıyordum.Öncelikle sayın Saraylı'ya teşekkür etmek istiyorum.Aslında bu oldukça gecikmiş bir teşekkür...Ben kendisini Devridaim Makinası topiğindeki yazılarına başladığından beri izlerim.O zamanlar malum foruma üye olmadığımdan yazma hakkım yoktu.Bu yüzden de kendisine teşekkür edememiştim. Kendisi daha sonra kendince haklı sebeplerden o forumda yazmama kararı aldığında da bir hayli üzülmüştüm.Daha sonra bizim forumda yazmaya başladı.Geçen günlerde ise gene kendince haklı sebeplerden burada da yazmayacağını öğrendiğimde ise cidden çok üzüldüm ve kendi kendime şöyle dedim...''Umarım bir şekilde ikna ederler de döner... Böylelikle bende şu vefa borcumu kendisine ödeyebilirim.'' Şimdi hazır kendisini burada yakalamışken...Karşılık beklemeksizin,özveri ve iyiniyetle yaptığı bütün paylaşımları için kendisine çok teşekkür ediyorum.Ayrıca bence sevgili Saraylı sadece bilgisiyle değil,asil kişiliğiyle de takdir edilecek ve örnek alınacak bir insandır.
Bu arada bir teşekkür de forumun güzel insanlarını bu topikte topladığı için edeyim. Şahsen hem bilgi paylaşımının yapıldığı hem de çok keyifli ve eğlenceli bir topik olduğunu düşünüyorum.Stres atmak için birebir... :)
Hazır uğramışken bir iki kelam da piyasalarla ilgili edelim bari... :) Kısa vadeli olarak SHORT pozisyonda olsam da VOB da ilerleyen günlerde veya haftalarda büyük ihtimalle 79.500 civarlarının denenebileceğini düşünüyorum.Yalnız burası bana göre ciddi bir direnç ve eğer ulaşabilirsek o seviyelerde ciddi şekilde zorlandığını hep birlikte göreceğiz sanırım.Bugün için konuşacak olursak da 76.200 seviyesi kırılmadan ciddi bir aşağı hareket olmaz diye düşünüyorum.(Nitekim ilk denemede bu destek tuttu...)Ancak bu seviyenin altında LONG'cular için tehlike çanları çalmaya başlar...
Bunlara paralel olarak DOW'a da bakacak olursak bugün için tekrardan 10.600 altında kapanış yapmazsa sorun yok...Yukarda ilk etapta 10.720 civarlarında bir direnci var.Eğer burayı geçmeyi başarabilirse esas güçlü direnç 10.920 civarlarında...Bu seviyeyi aşması kolay olmayacaktır.Eğer aşarsa zaten tekrardan zirve seviyesi olan 11.250'lere gideceğini söylemeye bile gerek yok...Hepinize bol kazançlar dilerim.
650 ort istop ve long ...
675 şort
[B]Büyük olasılıkla[/B] [B]ed 'ın 5.dalgası 77.775 te tepe yaptı[/B] ve şu anda bu tepenin yaklaşık 1000 puan altındayız...:)))
Zaman analizi açısından da bu tepenin olmuş olması gerekiyor..
[B]Bu durumda yüksek olasılıkla 1,5 yıldan fazla süren bu uv li çıkış dalgası bitmiş olmalı....[/B]:confused:
U30 senetlerine dayalı Mc Clellan osilatörünün grafı aşağıda...kasımdan beri başlayan ed 'in 5 dalgasını bu osi deki u lar yardımıyla, net sayabiliriz....
Son tepede ardışık gelen nu lara dikkat....
graf vadeli 60' lıktır...:)))
Bu daytrader ları daha uzaktan ilgilendirmekle beraber uv li piyasa yönünü bilmek yarar sağlar...swingçiler için daha önemli bilgi...
Sabahtan beri bu konuya odaklıyım,şu anda kanaatim budur...:::
[IMG]http://i25.tinypic.com/11txzma.jpg[/IMG]
[quote=selçuklu;274267]saraylı abi 5 etiketini yapıştır abide kurutlalım bu ne abi ya ... bi adam gibi ralli yapmadı .. bari adam gibi şelale olsun .. üvvvvvvvvvv[/quote]
patron,
seni mi kıracam ,aşkolsun ya...:::.lelele;):..:
[quote=selçuklu;274277]650 ort istop ve long ...[/quote]
imales kardeşde şort şimdi pala neye göre karar vercek karıştırmayın adamın kafasını yahu:::
[quote=İmales;274278]675 şort[/quote]
550 flat
[quote=MASTER;274271]Herkese selamlar...Uzun zamandır yazamıyordum.Öncelikle sayın Saraylı'ya teşekkür etmek istiyorum.Aslında bu oldukça gecikmiş bir teşekkür...Ben kendisini Devridaim Makinası topiğindeki yazılarına başladığından beri izlerim.O zamanlar malum foruma üye olmadığımdan yazma hakkım yoktu.Bu yüzden de kendisine teşekkür edememiştim. Kendisi daha sonra kendince haklı sebeplerden o forumda yazmama kararı aldığında da bir hayli üzülmüştüm.Daha sonra bizim forumda yazmaya başladı.Geçen günlerde ise gene kendince haklı sebeplerden burada da yazmayacağını öğrendiğimde ise cidden çok üzüldüm ve kendi kendime şöyle dedim...''Umarım bir şekilde ikna ederler de döner... Böylelikle bende şu vefa borcumu kendisine ödeyebilirim.'' Şimdi hazır kendisini burada yakalamışken...Karşılık beklemeksizin,özveri ve iyiniyetle yaptığı bütün paylaşımları için kendisine çok teşekkür ediyorum.Ayrıca bence sevgili Saraylı sadece bilgisiyle değil,asil kişiliğiyle de takdir edilecek ve örnek alınacak bir insandır.
Bu arada bir teşekkür de forumun güzel insanlarını bu topikte topladığı için edeyim. Şahsen hem bilgi paylaşımının yapıldığı hem de çok keyifli ve eğlenceli bir topik olduğunu düşünüyorum.Stres atmak için birebir... :)[/quote]
sn.MASTER,
Teveccüh göstermişsiniz,
arkadaşlarla beraber,bazen haklı çıkarak bazen yanılarak,birşeyler yapıyoruz...
tek sermayemiz dürüstlüğümüz...
eğlenceli olması için de özen gösteriyoruz hakikaten,arkadaşlar sağolsunlar...
inş takip edenlere ,yardımcı oluyoruzdur..
ben teşekkür ediyorum...:)
600 long
[quote=saraylı;274281][B]Büyük olasılıkla[/B] [B]ed 'ın 5.dalgası 77.775 te tepe yaptı[/B] ve şu anda bu tepenin yaklaşık 1000 puan altındayız...:)))
Zaman analizi açısından da bu tepenin olmuş olması gerekiyor..
[B]Bu durumda yüksek olasılıkla 1,5 yıldan fazla süren bu uv li çıkış dalgası bitmiş olmalı....[/B]:confused:
U30 senetlerine dayalı Mc Clellan osilatörünün grafı aşağıda...kasımdan beri başlayan ed 'in 5 dalgasını bu osi deki u lar yardımıyla, net sayabiliriz....
Son tepede ardışık gelen nu lara dikkat....
graf vadeli 60' lıktır...:)))
Bu daytrader ları daha uzaktan ilgilendirmekle beraber uv li piyasa yönünü bilmek yarar sağlar...swingçiler için daha önemli bilgi...
Sabahtan beri bu konuya odaklıyım,şu anda kanaatim budur...:::
[IMG]http://i25.tinypic.com/11txzma.jpg[/IMG][/quote]
nihayet abi. bunu kutlayalım bir ara:::
.lelele.lelele.lelele
abi harbiden bittimi yani :( :( ühühühü vay canına üühühühühü ağlayalım bence .. bi tur daha atsak şöyle 79 felan 80 ühühüü
725 üstü gol olur
76.725'ten çevirdiler, şunu 77.000 yazsaydınız ya