S&p hisse lerının futurlarını nereden gorebılırım bılen varmı.veya bank of ve one capital huntıng ve ge fıyatlarını soyleye bılırmısınız
Printable View
S&p hisse lerının futurlarını nereden gorebılırım bılen varmı.veya bank of ve one capital huntıng ve ge fıyatlarını soyleye bılırmısınız
[quote=Astatin;81230]MB faizi ile piyasa faizi arasında fark olmak zorundadır...Şu kadar veya bu kadar olmasından değil, fark olmasından bahsettim ben...:) yanlış biliyorsunuz:..::..: BOJ, FED v.b. nin geçmişteki faizleri ile o ülkelerdeki piyasa faizlerine bakabilirsiniz:..::..: Onlar da yanlış biliyosa diyecek bişeyim yok:..:[/quote]
muhterem arkadaşım ben mevcut durum tahlili yapıyorum...sen ise geçmişten örnekler veriyorsun..yeni dünya düzeni kuruluyor..faiz dünyada sıfırlanıyor....geçmişi konuşmak istersen gece vaktimiz bol...para ve maliye politikalarını istersen 1971 den itibaren konuşalım...neden 1971....
.dng
[quote=truva;81233]piyasa çok güçlü
dünden bile daha güçlü duruyor
benim atladığım olumlu bi beklenti mi var????????[/quote]
vr..catedral flat yakalandı...catedral in iyi bir yerden short yapabilmesi için piyasa yukarı yapacak
[QUOTE=asyalı;81235]S&p hisse lerının futurlarını nereden gorebılırım bılen varmı.veya bank of ve one capital huntıng ve ge fıyatlarını soyleye bılırmısınız[/QUOTE]
[url]http://www.adblue.de/futures.htm[/url]
[quote=bull market;81229][COLOR=Red]İSVEÇ'TE HÜKÜMET PARTİLERİ, YENİ NÜKLEER SANTRALLER KONUSUNDA ANLAŞTI[/COLOR]
İsveç'te hükümet ortağı 4 sağ parti, yeni
nükleer santraller kurulmasını öngören enerji politikaları konusunda anlaşmaya
vardı.
Koalisyon ortağı partilerin liderleri, dün gece yaptıkları toplantıda
çevre ve enerji politikalarını ele aldı.
Ülkedeki 6 nükleer santrale yenilerinin eklenmesini yasaklayan yasanın da
ele alındığı toplantıda liderler, yasada değişiklik yapılarak yeni santraller
inşa edilmesini kararlaştırdı.[/quote]
birde adamlar en temiz yada bu konuya cok onem veriyorlar.adamlar kentin icinden akan dereleri bile icilecek nitelikte.
bizde hersey ticaret olmus artik. hem karar veremiyorlar hemde israrla deprem fayinin ustunu yapmaya calisiyorlar. cok ilginc. yikilsinda bir daha yapilmaya bile tesebbus edilmesin diye.baska ulkede olsa bir suru firma katilir bize artik kimse katilmiyor cunku ya caydirdilar yada sahip olunmasi istenmiyor.
[QUOTE=SEREN I;81232]tepki gecikiyor..tepki zamanı ..tüm indikatörler tepki diyor...biraz daha gecikirse tekrar satış gelir..seren gelecek tepkide veya gelemiyecek tepkide ilave şort açacak....1/3 daha....[/QUOTE]
en azından 33,900 ü zorlamalı.. ve bu 14.45 e kadar olmalı..
5 dakikalıklarda tobo gözükmeye başladı.... yerse......
yalnız yurtdışı yukarıyı zorlasada kanımca aşagı vuracaklar........
bu beklentimim önemi yok...ben kısaya devam....
piyasa kontrat olarak tam dengede
şu sistemi doktora götüreceğim.:)salı günü 33.200 den beri al da...bu kadar volaliteye ragmen tık yok...üstelik 15 dak. lık...bu arada dax,spot da salıdan beri hala al da...
dunden sag kalan longculari kurtarma zamani cekilen bre.
[quote=SEREN I;81236]muhterem arkadaşım ben [COLOR=red]mevcut durum[/COLOR] tahlili yapıyorum...sen ise geçmişten örnekler veriyorsun..yeni dünya düzeni kuruluyor..faiz dünyada sıfırlanıyor....geçmişi konuşmak istersen gece vaktimiz bol...para ve maliye politikalarını istersen 1971 den itibaren konuşalım...neden 1971....
.dng[/quote]
Mevcutta da piyasa faizi ile MB faizleri arasında önemli farklar var..Tüm dünyada :) Bir diğer konu; Hazine'nin Borçlanma Faizleri ile MB nin borç verme faizlerini karıştırmayalım. Arada "birleşik kap" ilişkisi var ama senin deyiminle "geçirilme" ilişkisi Hazine Borçlanma faizleri üzerinden kuruluyor, MB faizleri üzerinden değil :)..İyi arkadaşalrdır ama...
1971 çok yakın tarih, Sanayi devriminden alsak:..::..: Burda alınganlık gördüm sanki..Söz konusu olan sadece MB faizleri ile ilgili tespitinizdi ki bence hatalı :) Yoksa ben sizin maliye politikaları (ki MB faizleri para politikası ile ilgilidir, maliye politikası ile değil) ile ilgili bilgin azdır eksiktir yanlıştır demedim ki:..:
Ben genelin ve senin aksine, bildiğim teorik şeyleri konuşmaktan çok hazzetmem..Sadece "hatalı" bilgiler görünce anlayamadığım bir "misyon" algılaması refleksi ile müdahil oluveriyorum..:)
Yoksa büyük bir misyon adamı olarak falan görmüyorum kendimi:..::..:
Hay Allah, Halkın yiğit evladı Yiğit B. geldi aklıma şimdi.. :)
Kızlar nerdesiniz...? Jerfin Mersi..? Konuyu değiştirelim:)
Evet, Dünya sıfır faize gidiyor, bugün 14:45 in önemi burada, Avrupa eğerki faizleri indirmeye devam ederse bunun teyidi gelmiş olacak, bu durumda piyasaların beklediği 2 faizin altına inilmiş olacak, bakın az evvel yazdım beklenti 2,00 de tutacağı yönünde, ama bence faiz indirimine gidecek, gitmek zorunda, rekabet etmek istiyorsa bu böyle ki bence etmek isteyecektir..
İşte 14:45 sonrası için borsanın ne yapacağını kestirmek güç.. saygılar.