[quote=Strategist;204859]Anlayışına sığınarak şu canlı görüntüyü yapıştırmak istiyorum... :..:[/quote]
abi çok gıcıksın ya. :D
Printable View
[quote=Strategist;204859]Anlayışına sığınarak şu canlı görüntüyü yapıştırmak istiyorum... :..:[/quote]
abi çok gıcıksın ya. :D
[quote=unlimitted;204860]abi çok gıcıksın ya. :D[/quote]
Düşündüm de hakikaten öyleyim galiba yaw... .dng
Bende banttan yayın yapıyo lem bu..:D
[quote=Astatin;204854]Rest: Yarın, paşaların ifadelerini almaya yetkili 3 savcı da, raporluymuş [B][COLOR=red]rahatszmış[/COLOR][/B] v.s. - NTV...enter-hassan[/quote]
.kom:confused::::;):cool::cool::cool:
Bu hareketi EXX den beklerdim:D
[quote=Strategist;204861]Düşündüm de hakikaten öyleyim galiba yaw... .dng[/quote]
Özeleştiri dediğin böyle yapılır...brv.brv:D
[quote=Astatin;204864]Bu hareketi EXX den beklerdim:D[/quote]
Ben daha zalim ve hain çıktım... :p
[quote=Astatin;204864]Bu hareketi EXX den beklerdim:D[/quote]
Niye ki lem?
1.4X'lerden longu var. Direnci kırmasın mı istiyim?
[B]Un..,[/B]
[B]Bu asti senin para kazanmanı istemiyi:D[/B]
[QUOTE=Astatin;204850]Bence DOW a değil USDYTL ye bakın[/QUOTE]
Hee not arttığında düşmemek için inat edip beni isyan ettirmişti.
Hatta o günü bile artıda kapattı. Orada da ayrı dolaplar dönüyor.
[quote=Strategist;204866]Ben daha zalim ve hain çıktım... :p[/quote]
gıcık, zalim, hain
sırada ne var?:eek:
[quote=excali;204869]gıcık, zalim, hain
sırada ne var?:eek:[/quote]
Ayrıca çok kazmaca trade ettiğimi de söylemiş miydim? .dng
[quote=excali;204867]Niye ki lem?
1.4X'lerden longu var. Direnci kırmasın mı istiyim?
[B]Un..,[/B]
[B]Bu asti senin para kazanmanı istemiyi:D[/B][/quote]
bilmem mi.
kıskanıyo lem beni. :D
şş, €/JPY'nin saatlik'lerini açıp bi bakın hele.
şaka gibi lem. :..:
biz de bizim endeksin düşüşüne düşüş diyoz heee! :D
[quote=unlimitted;204871]bilmem mi.
kıskanıyo lem beni. :D
şş, €/JPY'nin saatlik'lerini açıp bi bakın hele.
şaka gibi lem. :..:
biz de bizim endeksin düşüşüne düşüş diyoz heee! :D[/quote]
Artistik puanları iyi. Adrenalin yaptırmamış pek.. Trendi miirendi bişiy:D
Ama bizim endeks de onun kadar düşmüüş. Nadir de olsa hakkını yememek gerek+.
[quote=excali;204872]Artistik puanları iyi. Adrenalin yaptırmamış pek.. Trendi miirendi bişiy:D
Ama bizim endeks de onun kadar düşmüüş. Nadir de olsa hakkını yememek gerek+.[/quote]
sen bu grafiğe sahip olan bi pariteyi gün içinde 4 kere longla ve 4'ünde de para yap da, adrenalin neymiş gör!
ehueheuheuhe :..::..:
[quote=unlimitted;204873]sen bu grafiğe sahip olan bi pariteyi gün içinde 4 kere longla ve 4'ünde de para yap da, adrenalin neymiş gör!
ehueheuheuhe :..::..:[/quote]
Böyle grafikte dipi bulamazsan öle olur işte.
Beni gözüme AUD/USD sevimli görünüyor bu pariteler arasında..
[quote=fXci;204817]Bugun 5 dakkalık sibobu vermemişim heç buyruns
[IMG]http://i48.tinypic.com/wrxee0.png[/IMG][/quote]
Sn fxci 5 dakikalıkla / 60 dakikalığın formülü aynı mı? Aynı sistemi mi kullanıyorsunuz ?
[quote=excali;204874]Böyle grafikte dipi bulamazsan öle olur işte.
Beni gözüme AUD/USD[COLOR=red] sevimli[/COLOR] görünüyor bu pariteler arasında..[/quote]
o nasıl sıfat lem
parite için kullandığı sıfata bak :D:D
her seferinde dibi bulmadan bu grafikte 4 longdan da nasıl para yapçen lem! .dng
[quote=unlimitted;204876]o nasıl sıfat lem
parite için kullandığı sıfata bak :D:D[/quote]
Sen de bi sıfat kullan bakem???:D
[quote=unlimitted;204876]o nasıl sıfat lem
parite için kullandığı sıfata bak :D:D
her seferinde dibi bulmadan bu grafikte 4 longdan da nasıl para yapçen lem! .dng[/quote]
124'e gittiğinde shortu basarak..
[quote=excali;204877]Sen de bi sıfat kullan bakem???:D[/quote]
nonoş. .lelele
haydin eyü gecleee .uyk
[QUOTE=bull market;203676]Zaten piyasada olması beklenen şeylerin bu hafta nasıl gündeme getirleceğini vede start alacağını görecekmiyiz acaba?
Kastım kapatma davası yada referandum değil, malum ekonomi tarafıylan daha çok ilgileniyoruz:), [COLOR="Red"][FONT="Book Antiqua"][B]olası bir devalüasyon yada siz buna tl nin diğer para birimleri karşısında bikaç günde gelişen değer kaybı deyin daha iyi[/B][/FONT][/COLOR], ve bu olasılığında arttığını, akabinde IMF anlaşmasının neden Mayıs ayına ertelendiğinin anlaşılmış olmasıdır.
Evet Nisan sonuna kadar bu ülkede böyle bir beklenti hasıl omuş durumda, ticarette para dönmez oldu, çek ile yapılan işlerede çözüm bulunamadı, tüketim ürünleride zam üstüne zam rekoru kırmaya başladı, stokçuluk bi taraftan bi taraftan malı paraya çevirme yarışı hızlandı, bütün bunlar iç piyasada ticaretle uğraşan herkes tarafından bilinip bekleniyor, ama nedense olacakların gündeme düşeceği gün mukadderat gibi bekleniyor, işte bu ekonomik beklenti start alabilir, zaten Nisan sonuna kadar bişekilde start alacaktı, süreci başka bir çıkarımla süsleyen bir iktidar ve yine çıkar sağlamaya çalışan, aynı zamanda seçim naraları atan muhalefet göreceğiz, yırtılan hacıbekirin donu olacak ama, yırtığın ne kadar büyük olacacağı öngörülemiyor, yada en azından Mayıs ayında bu yırtığın büyüklüğü tam anlamıyla ortaya çıkmış olacak ve IMF yaması çarçabuk yapılıverecek, olaylar sütlümana bağlanacak, bu arada piyasaların çalkantısını tahmin edebilene aşkolsun
Tüm bunlar olabildiğince kısa sürede olup bitmeli şeklinde programlanmış kurgulanmış gibi görünüyor:) dikkatli olmalı, saygılar.[/QUOTE]
Şu yazıyı yazdığımın üstüne kaç saat geçtiki dolar/tl zıplama moduna girdi.:eek:
Sabaha çok var emme, sabah ola hayrola diyrum daa:confused:
dow kapanışında problem yok gözüksede usd nin tırmanışı önemli..
birde balyozumuz var malum..
bu vadenin finali ilk kez izlediğimiz bir final olabilir..
[B]'Balyoz'da 7 tutuklama[/B]
[B]Mahkemeye sevk edilen 2'si muvazzaf 5'i emekli 7 subay tutuklandı.[/B]
Güncelleme: 00:56 TSİ 24 Şubat. 2010 Çarşamba
İSTANBUL - 'Balyoz Planı' iddiaları soruşturması kapsamında mahkemeye sevk edilen 7 isim tutuklandı.
Tümamiral Ramazan Cem Gündeniz, Tuğamiral Aziz Çakmak, emekli Tuğgeneral Mehmet Kaya Varol, emekli Tümamiral Ali Deniz Kutluk, emekli Tümamiral Özer Karabulut, emekli Kurmay Albay Ümit Özcan ve emekli Kurmay Albay Ali İhsan Çuhadaroğlu tutuklandı.
[b]son dakika... Başbakan erdoğan adalet bakanı ergin ve cemil çiçek'le biraraya geldi[/b]
[QUOTE=YAVUZHAN;204884][b]son dakika... Başbakan erdoğan adalet bakanı ergin ve cemil çiçek'le biraraya geldi[/b][/QUOTE]
noluyore yuaw yemişim longu şortu ......
nereye gidiyoruk biz yaw:::
[QUOTE=neremy;204875]Sn fxci 5 dakikalıkla / 60 dakikalığın formülü aynı mı? Aynı sistemi mi kullanıyorsunuz ?[/QUOTE]
evet sibopla aynı emme küçük bi filitre operasyonu geçirmiş hali... sen hangini kullanıyorsun dersen buyuk sibopu kullanıyorem....
bu arada zistemde neymiş yerim zistemini...
zistem ne işe yarar ?
dathill modunda cebi doldurmaya ve hırçın teknik trades için koşullar uygunlaşana kadder kafanın boşalmasına yarayore...
trend zamanları tatil yapmamın..... yani zisteme uymamın sebebi yukardaki olay . :::
[quote=borsacıozgur;204553]bu[u] forum sistemlerle vakit geçiren 2000 kişinin mezarlığıyla dolu[/u]
bence tek sistem aslında aga nın işletim sistemi... O sizde varsa iyi. Yoksa üzülecek birşey yok.
7 ayda sadece sabrederek , [b]sadece 5-6 kez pozisyon değiştirerek[/b] , açtıgımız [u]bir pozisyonu minimum 15 gün taşıyarak[/u] 50 bin ytl nin üstünde para kazandık.
Verdiğim komisyon da 250 ytl yi geçmez.. Bu da işin cabası..[/quote]
her yiğidin bir yoğurt yeme şekli varmış....seninki ballı ,şekerli olmuş..
Afiyetler olsun..
Bol kazançlar.
ankete gore yine butun ayular toplasmis. yaf arkadas, bi dagilin ya, yok bisey, hadi kardesim, hadiiiiii:..:
[IMG]http://www.landpassages.com/images/Alaska%20bear%20viewing%205%20-%20bear%20families%20meeting.jpg[/IMG]
[QUOTE=nunu;204889]ankete gore yine butun ayular toplasmis. yaf arkadas, bi dagilin ya, yok bisey, hadi kardesim, hadiiiiii:..:
[IMG]http://www.landpassages.com/images/Alaska%20bear%20viewing%205%20-%20bear%20families%20meeting.jpg[/IMG][/QUOTE]
şu arkadan başka gelen varmı diye geriye dönüp bakan kim....
astimi.... he heeeee:):)
[quote=mbm;204891]şu arkadan başka gelen varmı diye geriye dönüp bakan kim....
astimi.... he heeeee:):)[/quote]
yok ben karede çıkmamışım..ben hemen sağda bir ağacın arkasındayım..yanımda bir boğa kostümü var...savaşa bakacağım, kazanacak gibi olursa boğalar kostüm değiştireceğim...:..::..: ama şu an ayu kostümüyleyim...yaw bir de ne zaman bu topluluğa gelsem bir NUNU bir de EMEKDAR burda arkadaş ya...Ayuların muhtarı gibi bunlar ha.dng
[quote=nunu;204889]ankete gore yine butun ayular toplasmis. yaf arkadas, bi dagilin ya, yok bisey, hadi kardesim, hadiiiiii:..:
[/quote]
Doğru diyon. Amerika'dan bile Ayı ithalatımız başladı...boks..kom
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]Günaydın, [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][U]24 Şubat Çarşamba [COLOR="blue"]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/U][/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][U] GER GSYH (y/y) (Q4) 9:00 -%2,4 -%2,4 Yüksek [/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] GER Özel Tüketim Harcamaları (Q4) 9:00 -%0,8 -%0,9 Yüksek [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] GER Hükümet Harcamaları (Q4) 9:00 %0,0 %0,1 Yüksek [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] GER Sermaye Yatırımları (Q4) 9:00 -%1,3 %1,3 Yüksek [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] GER İnşaat Yatırımları (Q4) 9:00 -%2,0 %1,5 Düşük [/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]GER İthalat (Q4) 9:00 -%0,5 %5,0 Yüksek [/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] GER İhracat (Q4) 9:00 %1,9 %3,4 Düşük [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] GER GfK Tüketici Güveni (Mar) 9:00 3 3,2 Yüksek [/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]EUR Sanayi Yeni Siparişleri (y/y) (Ara) 12:00 %7,6 -%1,5 Yüksek [/U][/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] [B]USD MBA İpotek Kredi Başvuruları (19 Şub) 14:00 -%2,1 Düşük [/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]USD Yeni Konut Satışları (Oca) 17:00 351K 342K Yüksek [/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] [COLOR="red"]USD Geithner 2011 Bütçe Sunumu 17:00 Yüksek [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD Fed-Bernanke'nin Para Politikası Hakkındaki Sunumu 17:00 Yüksek [/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD DOE ABD Ham Petrol Stokları (19 Şub) 17:30 3085K Düşük [/B][/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B][U][COLOR="Blue"]"Türkiye"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]T.C Hazine, toplam 325 milyon TL iç borç ödemesi gerçekleştirecek.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]Bol Kazançlar..[/B][/SIZE][/FONT]
[quote=Astatin;204893]yok ben karede çıkmamışım..ben hemen sağda bir ağacın arkasındayım..yanımda bir boğa kostümü var...savaşa bakacağım, kazanacak gibi olursa boğalar kostüm değiştireceğim...:..::..: ama şu an ayu kostümüyleyim...yaw bir de ne zaman bu topluluğa gelsem bir NUNU bir de [B]EMEKDAR[/B] burda arkadaş ya...Ayuların muhtarı gibi bunlar ha.dng[/quote]
Günaydın herkese..kolay gelsin....
[B]Altun ayu[/B] ödülüne talibim,kısmetse....lelele
herkese günaydınlar.
bir arkadaşımız dolar ile ilgili düşüncemi sormuştu sanırım 1 hafta kadar oluyor.
1,5213 çok ciddi direncidir, üzerinde tutunursa 1,6030'a kadar önü açık ancak bu iki nokta arası çok açık olduğu için ben araya bir yere bir direnç daha oluşturacağını söylemiş, o direnci 1,56'ya oluşturacağını düşündüğümü belirtmiştim.
[B]o direnç şu anda 1,5502'dir.[/B]
soran arkadaşı hatırlayamadım da...herhalde okuyordur.
hepinize bol kazançlar.
DUrrrrr dinle kim geliyor kim geliyor?....62750 altı kapanışda 1 milyon çiçek açar..
[IMG]http://i49.tinypic.com/208cyn9.png[/IMG]
gÜNAYDIN bOL kAZANCLAR
[quote=fXci;204885]noluyore yuaw yemişim longu şortu ......
nereye gidiyoruk biz yaw:::[/quote]
fxcim, endişelenme.
balık hafızası devreye girer, sular durulduktan 1 hafta sonra 1. ligde kimin şampiyon olacağını konuşmaya başlarız milletçe.
sabah radyodan dinlediğime göre aczmendi tarikatının avrupa insan hakları mahkemesinde Türkiye aleyhine açtığı dava, tarikat leyhine sonuçlanmış.
sor bakalım sokaktaki vatandaşa, var mı hatırlayan bu arkadaşları?
hafıza konusunda balıkları bile şaşırtacak düzeye geldik.
herkeseee günaydın... bol kazançlarr....
günaydın............
61.900 ...isteriz..........
cümleten günaydın bol kazançlar ..