-
[quote=VOBiX;81262]Asti akşam yazı tura atacaksın....dng[/quote]
bu saka degildi %50 den daha iyi hatta %80 lere ulasabiliyorsun ama dedigim gibi buyukluklerini bilmedigin icin yon dogur olsa ornegin 400+ gap kazniyorsun ama %20 lik 1000- olunca tum toplam gidebiliyor. en iyi cozum sn teo nun gecen ay kadar uyguladigi poz suz geceye girmek saglamcilik icin.
-
[quote=mbm;81269]hasta olmayacagım diye evden çıkmamaya benziyor o zaman...
yanlışsam düzeltin.....:D[/quote]
:) bence gündüz çalışıp, gece sabaha kadar sürtüp alkolu alıp, sonra ertesi gün işe gitmeye benziyor daha çok. Evde güzel bir uyku çekip, dinlenip ertesi gün işe konsantre olmak daha sağlıklı değil mi?
-
[quote=SEREN I;81232]tepki gecikiyor..tepki zamanı ..tüm indikatörler tepki diyor...biraz daha gecikirse tekrar satış gelir..seren gelecek tepkide veya gelemiyecek tepkide ilave şort açacak....1/3 daha....[/quote]
ilave şort için bekliyorum...33400.ün aşağı geçilmesi düşüşü hızlandırır...
-
sistemle 33625 den longcover oldum...sistem ve ben flat de..
-
[quote=Astatin;81271]Peki anlaştık diyelim.. PS: 1971 in anlamını bilmeyen herhalde çok az kişi vardır forumda..Bir de; bütün gece makro ekonomi anlatmak veya dinlemek hiç cazip görünen bir iş değil bana.. AYDINLATMA isteğini yıllar önce kaybettim ben :) AYDINLANMA konusunda ise tercih edeceğim platformlar daha farklı yerle rolurdu herhalde :) Hem şimdi senin topiğini bulandırmayayım :) İlk bir kaç yazına bir baktım şöyle...Arındırılmış ve genellenmiş bilgiler olmasına rağmen hatalar var..Bence var :) Ama belki ben yanlışımdır :) Enerjinizi gerçekten takdir ediyorum[/quote]
sn.astadin maksadı aşmayalım...isterseniz okumazsınız....hatasız kul olmaz...yazmak..okumak ..güzeldir..beyin fırtınası olur..gerçekler netleşir..
-
[quote=Astatin;81268]Bingo...Evet, GAP öncesi akşam piyasanın son yarım saatlik aherekti analiz edildiğinde GAP ların bir kısmından kurtulmanın olası olduğu anlaşılıyor..Verdiğiniz örnek doğru..DJI nin yükselmesine rağmen burda ters hareketler oluyor ve trend indikatörleri zayıflığa işaret ediyorsa, kısalanabilir veya flatlenebilir..Dünkü harekette böyleydi..SOnuçta alacağınız risk DJ in %1 daha yükselmesi dir ki alınabilir.. :)
Ama bence piyasanın artı yapması ihtimali %50 :) nkaçırdığımız gap oldu :) yada olacak :)
Sen niye yapmadın dersen..Acıklı hikayeyi dün anlattım :)[/quote]
bunlarin hepsini diger korelasyonlari da denedim hepsi dogruyu vermiyor mutlaka yanlis olan seyler var icinde hele indikatorlere bakmak en kotusu neden cunku bilakis onlari en once yaniltiliyor. manuel olarak karar vermke gerekli. tabiki dogur korelasyon var ama hangi ikisini secip karar verecegiz
dusunebildigim tum kombinasyonlari denedim. bu gap yapanlarda dunden olayi ne bilemedikleri bir bilinmeyende oradan geliyor ama dunku olay daha bariz idi. dikkat edin yazmistim fdow dusus tam biz kapanirken basladi tum gece devam etti.tam bir manipulasyon idi bereket versin cok buyuk gap olmadi.
-
33900 maliyet uzun pozisyonumu .. 33650 stoploss edip ..aynı yerden kısaya döndüm .. 5-15 satta .. şelale şelale şelale ...
-
future karar yerde
[IMG]http://img4.imageshack.us/img4/6098/dowf60of1.png[/IMG]
-
33400..33700
trade aralığı....33700.ün aşılması uzunları...
33400..ün aşağı geçilmesi kısaları rahatlatır..(kısa vadede )
-
[quote=SEREN I;81276]sn.astadin maksadı aşmayalım...isterseniz okumazsınız....hatasız kul olmaz...yazmak..okumak ..güzeldir..beyin fırtınası olur..gerçekler netleşir..[/quote]
Kesinlikle..Ben zaten neden yazıyorsunuz demiyorum.Aksine enerjinizi ve çabanızı takdir ediyorum..Önemli olan paylaşmak
-
kolay gelsin yeni katıldım aranıza öğrenmeye çalışacagız şu vob işini
u-100 de oynuyoruz bu aralar paralelinde:D
-
[QUOTE=hexen;81279]future karar yerde
[/QUOTE]
yukarki grafta ön potans yok onlarda koydum burda
[IMG]http://img5.imageshack.us/img5/2794/dowf60ye9.png[/IMG]