Eğer piyasa gün içinde sizin yönünüzde 1500-2000 puan katetmişse geceye OVli pozisyonda kalınabilir diğer türlü gereksiz risktir.
Printable View
Eğer piyasa gün içinde sizin yönünüzde 1500-2000 puan katetmişse geceye OVli pozisyonda kalınabilir diğer türlü gereksiz risktir.
Güzide İnsan Hexen i gördük...Amma Bay SAZAN hala ortalrda yok
bugun 9.15 ve 10.10 mal basma oldu onun disindaki hareketler bunlarin yarisi bile degil cok zayif.
[quote=hexen;81283]yukarki grafta ön potans yok onlarda koydum burda
[IMG]http://img5.imageshack.us/img5/2794/dowf60ye9.png[/IMG][/quote]
sn..hexen grafik tabiri caizse sırat köprüsünde....yukarı ve aşağı potansiyeller kabaca 500 puan..yani eşit...fdji de 240..dk.lık OBO da aynı skoru veriyor...kırılmayı görelim...kırılma zamanı yaklaştı......bana göre aşağı kırılma daha fazla bir ihtimal....+.
[SIZE=4][FONT=Times New Roman]PLANS yapıyorum, gözlerim kapalı;
Başımda eski alemlerin sarhoşluğu
Loş kayıkhaneleriyle bir yalı;
Dinmiş lodosların uğultusu içinde
PLANS yapıyorum, gözlerim kapalı;
[/FONT][/SIZE]
33800 üstesi shorts dikat olsun 34200 min potans var amma 34200 son asaya geri donme ihtimal..
33800 asayasında shorts korkma gerek yok..
flat olan teknik traders 34200 short icun beklyo..
amma system gore bakan traders 33800 üstesinde short etmez cunki systems tum peryot long sinyal olur
[QUOTE=selçuklu;81278]33900 maliyet uzun pozisyonumu .. 33650 stoploss edip ..aynı yerden kısaya döndüm .. 5-15 satta .. şelale şelale şelale ...[/QUOTE]
33675.. shortcover ve uzun ... aldılar kucağa .. üüü
Altıncılara
..............
Yani, analistler, gerçeklerden , ne kadar uzak durarsa, ALTIN o kadar
yükselir.... Ve bu günlerde ALTIN nin iyice sabiri tasmaya basladi.....
Bunu unutmayinki , ALTIN ne zaman yükseliyorsa... her zaman piyasalarin
aleyine olur... Yani ALTIN nin yükselmesi, dünyada gerginlik devam ediyor
demek oluyor ( o zaman ALTIN en büyük güvenli liman olarak gözükür...)....
Ve bu "paket" komedisi sürdügü süre, ALTIN nin geleçegi parlak
gözüküyor................. BS
DAX da inanılmaz bir potans gördüm neredeyse artıya geçecek neyin beklentisi anlamadım.
33950 uzunları 33725den kapatıp shortladım
yok bole bisiy....resmen kisacilari stoplatmak icin yaptilar...tirt yukari sonra yine 33.650
33675 uzun denemesi...sinyalli