-
[quote=Kutsal Hazine Avcısı;205080]bakan konuşuyor ağzından çıkan her cümlede imf var. imf aşşaa imf yukarı.[/quote]
bu adamlar konuşurken aynı zamanda borsayada bakıyorlar düştükçe imf demeçlerini arttırıyorlar çıktıkçada imf olmayabilir diyorlar bence hükümetin içinde borsada oynayan büyük çaplı bant traderları var:..:
sürekli trendin olmasını engelliyorlar.kom
-
kolay gele shortlar gol oldu tebrik ederim ; zystemlere ek 4 günce yaptım new szystem aylık görüntü fena değil hatta güzel :)
[IMG]http://i1002.hizliresim.com/2010/2/24/2522.bmp[/IMG]
-
YYSD..hemen 15 dakıakda yemek yeyip gelem..TGG 2 olmuş...boş brakmaya gelmez
[IMG]http://i50.tinypic.com/fp4dxe.jpg[/IMG]
-
Zozo abey benim 5 dakkalık sipop seninkine azcık yaklaşmış
Sibop sistems
60 ve 5 dakka
yoyo sd
[IMG]http://i47.tinypic.com/303imo5.png[/IMG]
-
Bugün evde banyo tadilatı nedeniyle, fazla yazamıyorum, son durumda nisanda sabah dolare ve kısalarımı teslim ettikten sonra, 62050, 125, 325,525 yerelerinden lönküm, 61750 yi malesef, subat nisanı karıştırdığımdan yazmama rağmen olamadım, uzun soluklu deyilim, 62900 düşüncem var bu yüzden trade yapıyorum,...........sistemsiz takılıyorum, sisler asist yapıyor hepsi bu,
-
Seans arası spot açılana kadar vereceklermi bakalım?
-
hadi be pelam..bugün 60xxx kapat...istihdam sağlayacam..üwww
-
[QUOTE=Astatin;205090]hadi be pelam..bugün 60xxx kapat...istihdam sağlayacam..üwww[/QUOTE]
astet bence aksi sinyal gelsin kontrat arttıram ve az karlı long pozişından sonra tekrar yoyo şo de yaparık... artmış kontrat sayısıynan ::: yoksa boyle giderse cehennemin dibine kadder aynı kontrat sayısıynan gitcüym
-
[quote=fXci;205086]Zozo abey benim 5 dakkalık sipop seninkine azcık yaklaşmış
Sibop sistems
60 ve 5 dakka
yoyo sd
[/quote]
Tebrikler Fxci abi, sibob vobdikten daha iyi :) 5 dakka bu ay 10.000 buldumu koydum new system 11000 geçmiş bilem sistemler açısından süper bi ay oluor galiba :)
-
61700 aşağıya kırarsa kötü olur.. üvvvvv:o:o
63000 tutunursa süper olur:rolleyes:
-
[quote=fXci;205091]astet bence aksi sinyal gelsin kontrat arttıram ve az karlı long pozişından sonra tekrar yoyo şo de yaparık... artmış kontrat sayısıynan ::: yoksa boyle giderse cehennemin dibine kadder aynı kontrat sayısıynan gitcüym[/quote]
yok yok 60800 de sistem al versin..sonra 63000 den sat versin..ilkinde şubatta lonklayak, sonra 63000 de nisan da şortlayak..bir de suyundan koydunmu değme...
-
gecen yıl 100 lira verip ms dowloadere abone olmuştum..yakında 12 ay dolacak...
aboneliği 12 ay uzatmak için ne yapmak gerekiyor...nerye başvuruyoruz...
-
şu an itibari ile hale karambol yeredeyiz, 62350 ve üstü günlük anlamda lönkleri rahatlatır, bu olursa 60 lıkta 63 ve nihayet 63325 seviyeleri görülebilir, bu yereler sadece [COLOR=red]tepki [/COLOR]yereleridir, nitekim alışa dönülmesi, 63325 üstünde kalmak demektir.......
-
Spot ve vadeli, öğleden sonra el ele kol kola 61500 görebilir, bunu sağlayacak gelişme spot ikinci seans açılışımı olur, yoksa dow açılışımı olur, yoksa kapanışta oralara düşer paniklermiyiz bakıcaz, ama sonuçta uzundan vazgeçmem:) saygılar.
-
[QUOTE=abka;205095]gecen yıl 100 lira verip ms dowloadere abone olmuştum..yakında 12 ay dolacak...
aboneliği 12 ay uzatmak için ne yapmak gerekiyor...nerye başvuruyoruz...[/QUOTE]
[url]http://www.matriks.web.tr/[/url]
abi buraya girceysun ... sonra sol üst tarafta abone giriş yeresine msdownloaderda kullandığın kull.adı şifresini girip açılan sol menuden aboneliiini uzatabilirsin.. cc veya havale yoluynan
-
[QUOTE=abka;205095]gecen yıl 100 lira verip ms dowloadere abone olmuştum..yakında 12 ay dolacak...
aboneliği 12 ay uzatmak için ne yapmak gerekiyor...nerye başvuruyoruz...[/QUOTE]
ms downloader ıle ılgılı bı yerle gorustum onlarda gun sonunda verıyoruz verileri dediler.. siz dk lık 5 dkkalık satlık anında alabılıyomusunuz verileri ?
-
abka abey baktımda panelden giriş yapınca dediğin gibi uzatma yapma şeysi koymamışlar......destek kısmına yazcan artık yuada aboneliğin bitince yenilemekten başka çavren yok :::
-
Doğru pozda olduğumu düşünüyorum, seans arası basması yaşanmıyor:) pazartesi 66000 üzerinden spot piyasada açığa satılan mallar, şimdi buralardan yerine konmalı derim:)
Senaryo işledi görülüyor, artık haftanın geri kalanında uzunlar şanslı:) saygılar.
-
[quote=fXci;205098][URL]http://www.matriks.web.tr/[/URL]
abi buraya girceysun ... sonra sol üst tarafta abone giriş yeresine msdownloaderda kullandığın kull.adı şifresini girip açılan sol menuden aboneliiini uzatabilirsin.. cc veya [COLOR=red]havale[/COLOR] yoluynan[/quote]
havale yapacağın hesap noyu vereyim mi apke:D:D
-
Yüce hakan sefere gitmiş
Bilge hatun 9 doğurmuş
Dokuzu birden kılınç kuşanmış..
[URL]http://www.plak1.com/muzik/0EyQ_LxQxUg/Bar-Mano---Nazar-Eyle.html[/URL]
-
sistem geçici al veriyore..üwwwwww..8 dakika sabır..üwww
-
[quote=QUEEN;205058]yaw..arkedeşler..kenyye bi yol gösterin yaw..[/quote]
apla gösteryos da dinlemeyo kü
-
[B]bozz amcanız geldi....[/B]
-
longçular kusura bakmayınız....
600 puan tepki yapmıştır......
amma yetmez derseniz giderim......
-
ralli başlayacak galiba
fiyatlar çok ucuz:)
-
histemimde geçici al sinyali çıkıyor saat sonunda sinyal netleşir
-
al mal deme asti.daha karpuz kescez...cidden al geldi mi....
-
[quote=unlimitted;205106]apla gösteryos da dinlemeyo kü[/quote]
Sızlanma lem:::
-
arkedaşlar sistem al verdiği içün..kısaları 325 den kapattım..ama long olmadım..üwwww..histem hala şortta üwww
-
-
[quote=abka;205111]al mal deme asti.daha karpuz kescez...cidden al geldi mi....[/quote]
üwwwwww...
hem histem hem klaisk TA şort devam diyor..ama sistem böyle diyor ..üwww
[IMG]http://i45.tinypic.com/jzjrxl.jpg[/IMG]
-
[quote=Astatin;205114]arkedaşlar sistem al verdiği içün..kısaları 325 den kapattım..ama long olmadım..üwwww..histem hala şortta üwww[/quote]
Arkıdeşler. Bu bizim aste, de mi? Ben tanıyamadım şahsen. Rüya görmüyom değil mi?:rolleyes:
-
[quote=boz ayı;205108]longçular kusura bakmayınız....
600 puan tepki yapmıştır......
amma yetmez derseniz giderim......[/quote]
[I]anlaşılan longçular çoğunlukta.....[/I]
[I]bende çoğunluk şort sanıyordum....[/I]
[I]biraz daha dolaşayım........[/I]
[I]longçular hadi iyisiniz.....lelele[/I]
-
şimdi herkes korktu alanın eline yapıştı çünkü artık buradan kimsenin longlamaya cesareti kalmadı
bence rallinin tam zamanı
-
[quote=excali;205113]Sızlanma lem:::[/quote]
sızzzzzzzzzzzzzzzzz
zzzzzzz
zz
z...zzzz
.dng
usd/try flatos doritos.
çok deli poz oldu beah...
bin pip. hayatımda ilk kez. ula 1,52de çok kıvrandım ama değdi bea...
sızzzzzzzzzz...zzzz...
-
[quote=excali;205117]Arkıdeşler. Bu bizim aste, de mi? Ben tanıyamadım şahsen. Rüya görmüyom değil mi?:rolleyes:[/quote]
hatta sisteme uymuyo denemsin diye 300 den de 1/5 long açtım:D:D ciddiyim...üwww
-
hükümetten sakinleştirici açıklamalr dax da toparlanma 63000 e kadar tepki bekliiirrüümmm..üwww
-
[B]Toyota'nın baskanı toyoda, gerı cagırmalarla ılgılı tum sorumlulugu kabul ettı
[/B]
japon otomotıv sırketı toyota'nın baskanı
akıo toyoda, gerı cagırmalarla ılgılı tum sorumlulugu kabul ettıgını belırttı.
Sırketın arac gerı cagırmalarıyla ılgılı olarak abd kongresı'nın alt
kanadı temsılcıler meclısı'nde yapılacak komıte toplantısına katılacak
toyoda'nın, burada yapacagı konusma metnınde, sırketın guvenlık kontrollerını
aynı tempoda surdurmek ıcın fazla hızlı buyudugunu bıldırdı.
Toyota sahıplerının yasadıgı kazalarla ılgılı uzuntusunu dıle getıren ve
bu tıp trajedılerın bır daha yasanmaması ıcın elınden gelenı yapacagını soyleyen
53 yasındakı baskan toyoda, ''ısmım her uretılen otomobılde var. Toyota'nın
musterı guvenını yenıden saglamak ıcın durmaksızın calısacagı konusunda kısısel
taahhudum var'' dedı.
Japonya'da yayımlanan ulusal asahı gazetesı, toyoda'nın sunumunun sadece
toyota'nın kaderını degıl, tum japon sırketlerı ve bu sırketlerın urunlerıne
duyulan musterı memnunıyetını etkıleyebılecegını belırttı.
Sırket, gaz pedalındakı bır hata ya da paspasa takılmadan kaynaklı gaz
pedalı sıkısması ve fren sorunu yuzunden hıbrıd araclar da dahıl 6 mılyondan
fazlası abd'de olmak uzere kuresel capta 8 mılyonu askın aracı gerı cagırdı.
-aa-
-
[QUOTE=Astatin;205122]hükümetten sakinleştirici açıklamalr dax da toparlanma [B]63000 e kadar[/B] tepki bekliiirrüümmm..üwww[/QUOTE]
Düz hesap 70.000 olsun :..:
-
işim vardı acil çıktım .. bi arkadaşın babası vefat etmiş cenazeye gittim .. son poz 975 long . istop yazılı ... şimdilik long devam ... üvvvv