koçççummm PALA....YYLD:..eheheheheeh
Printable View
koçççummm PALA....YYLD:..eheheheheeh
[quote=selçuklu;205170]asteton patron müsterih ol patron diyecem ama .. üvvv. . ıngaaa patron ..:oüüü[/quote]
Müsterih olun... Boru gibi çift dip yaptı... Kapanış tahminim 70.025...
ahhaaa .. golu atalım cephede üç kişiyiz önde asteton patron .. arkada strategist komutan ve ben .. üvvvv .. longşayne ordusuna bak .. ehuehuehu:o:D:D
[quote=Strategist;205169]Düşen piyasayı short'layabilecek kadar akıllı olsaydım keşke... Nerde o günler... Ekran kızardı mı aklıma sadece bir soru geliyor: Nereden long'layabilirim? :..:[/quote]
bu bob denen yer şerefsizlerin ekip olarak çalıştıkları bi yer.. burda kazanmayı başaranlara helal olsun...
[quote=selçuklu;205173]ahhaaa .. golu atalım cephede üç kişiyiz önde asteton patron .. arkada strategist komutan ve ben .. üvvvv .. longşayne ordusuna bak .. ehuehuehu:o:D:D[/quote]
patron sıkıntı var...300 üzerine çıkarsak süper olur..üwww
kapanış tahminim...69975 kayda geçsin .. üvvv .ıngaaaaaaaaaa .. .:o
destur............
müsaade var mıdır.????
[quote=kitaro;205161]bence burası dip
sizce vobta dip neresi[/quote]
benim trade tarzımda günlük 1 tane dip yok. ben bazen hızlı, bazen yavaş trade ediyorum.
dip/zirve dediğim nokta -benim için- pozisyon açtığım noktanın, [B]ben pozisyonu kapatana kadar[/B] longsam altına shortsam üzerine çıkmadığı noktadır.
mesela bugün 61.900e geldi. "long" dedim. ve ordan 61.200e kadar çıktı.
[B]ben long dedikten sonra[/B] 61.850 görmedi[B]. benim için dip orasıdır.[/B]
62.225'ten pozu kapattım.
62.375'ten şort dedim. benim için zirvedir. [B]çünkü ben şort dedikten sonra[/B] 62.425 görmedi.
sanırım anlatabildim.
dolayısıyla, sorunuzun cevabı yoktur.
trade edilen herhangi bir şeyin dibi epsilon, zirvesi sonsuzdur...
[QUOTE=selçuklu;205173]ahhaaa .. golu atalım cephede üç kişiyiz önde asteton patron .. arkada strategist komutan ve ben .. üvvvv .. longşayne ordusuna bak .. ehuehuehu:o:D:D[/QUOTE]
noluyooo..ullaaa
We are the world we are the children...First Aid For World
We are the long we are the bullll..First Aid For Bears..ehehe
Longlar gol olur dedik sabah beri:)
[QUOTE=Astatin;205175]patron sıkıntı var...300 üzerine çıkarsak süper olur..üwww[/QUOTE]
müsterihlik çöktü üzerime patron sıkıntım falan yok .. üvvvvv ..
ayrıca ...ordunun önünde sen varsın patron sıkıntı falan anmlamayız biz eheuheuheu :::::::::
[QUOTE=selçuklu;205173]ahhaaa .. golu atalım cephede üç kişiyiz önde asteton patron .. arkada strategist komutan ve ben .. üvvvv .. longşayne ordusuna bak .. ehuehuehu:o:D:D[/QUOTE]
tebrikler vallaaa.. helallll
[QUOTE=bull market;205181]Longlar gol olur dedik sabah beri:)[/QUOTE]
helalll patron teprik ederim .. golu atak patron hörtmeler .. ::::::
astipatron , jenna sandın ama tesisatçı çıktı...bazen de öyle olur. beklemeden bilemezsin :..:
[quote=Javacheff!;205185]astipatron , jenna sandın ama tesisatçı çıktı...bazen de öyle olur. beklemeden bilemezsin :..:[/quote]
sonra yine jenna çıktı :)..Sevgili sistem, ağır laflarım için çok özür dilerim..Ama yine de daha ucuzdan verebilirsinsinyali **..bu kadar strese ne gerek vardı..ü[url]www..ayrıca[/url] bu son longları karla kapatsak 63000 gibi falan da nisan da şort olsak süper olur..sayın sistem..üwww
[IMG]http://i45.tinypic.com/29atpfo.jpg[/IMG]
asteton patron yürütsene orduyu neye bakıyon .. vay anasını .. üvvv ...
Kaçtım.
Herkese İyi seanslar..+..boks.
Yavuzhan olsa şöyle derdi:
"Hareketler sertleşti yine" :)
[QUOTE=selçuklu;205184]helalll patron teprik ederim .. golu atak patron hörtmeler .. ::::::[/QUOTE]
Hörmetlerde, hakkımı yiyon, kaç saattir longum diyorum yav, amma gerçi sen yoktun bugün, neyse bi daaa olmasın.kom:..::..:
[quote=selçuklu;205188]asteton patron yürütsene [B]orduyu[/B] neye bakıyon .. vay anasını .. üvvv ...[/quote]
Aneem. Long darbecisi bunlar..::::::
[B]ınn yaralii an rara niii .......ınn rara liya niyaaa ....... lara niii .......laraniyaliya .......ıınnnaraniii[/B]
diyneyin gayri
[QUOTE=Larossıan;205077][URL]http://www.facebook.com/video/video.php?v=1098613322868[/URL]
şuna hasta oldum.Dün geceden beri dinliyorum.[/QUOTE]
[quote=enorton;205190]Yavuzhan olsa şöyle derdi:
"Hareketler sertleşti yine" :)[/quote]
yanlış. bence şöyle derdi:
"Hareketler sertleşti yine[COLOR=red][B]?[/B][/COLOR]":)
lo bunlar niye düötünü başını sallıyo...
o hareketler ne öyle....
patron sıkıntı var .. istersen strategist patron geçsin öne .. üvvvvv
Arkadaşlar efg uzunmu veriyor kısamı?
[quote=unlimitted;205194]yanlış. bence şöyle derdi:
"Hareketler sertleşti yine[COLOR=red][B]?[/B][/COLOR]":)[/quote]
Yok şçyle derdi;
"Hareketlerin sertleştiyine mi yanayım....:..::..:.dng
longların para etmesi mümkün değildir......amma tepki parası olabilü...
62.350...ve 62.650...yukarı geçilirse longlar azıcık para yapabilir............
[quote=selçuklu;205196]patron sıkıntı var .. istersen strategist patron geçsin öne .. üvvvvv[/quote]
abi 15:15 e kadar bende kalsın:) (yine de 375 den flat olsak iyi olurmuş)..ehueheu
YYLD
[QUOTE=mbm;205195]lo bunlar niye düötünü başını sallıyo...
o hareketler ne öyle....[/QUOTE].brv
:..::..::..::..::..::..::..::..::..:
.dng.dng.dng.dng.dng.dng.dng.dng.dng
62.500 breakout alt bandı... Oranın üstüne attı mı kapanış tahminimi 80.025'e çekerim... .boks.
[QUOTE=boz ayı;205199]longların para etmesi mümkün değildir......amma tepki parası olabilü...
62.350...ve 62.650...yukarı geçilirse longlar azıcık para yapabilir............[/QUOTE]
O azıcık 64000 e kadar olursa bana yeter:D
[quote=boz ayı;205199]longların para etmesi mümkün değildir......amma tepki parası olabilü...
62.350...ve 62.650...yukarı geçilirse longlar azıcık para yapabilir............[/quote]
[I]haftanın dibi 60.300...olabilir.........[/I]
[I]alçalan tepeler var....sadece tepki yapabilir.....[/I]
[I]dip aramak pahalıdır.......:rolleyes:[/I]
sert hareketler dip ve zirvelerde olur
güzel bir ikili dip çalışması izliyoruz
[quote=boz ayı;205199]longların para etmesi mümkün değildir......amma tepki parası olabilü...[/quote]
Abi tepki parasının değeri daha mı düşük oluyo? Trend parası/tepki parası çapraz kuru kaç? Forex'de oynayabilir miyim? :)
[quote=mbm;205195]lo bunlar [B]niye düötünü başını sallıyo[/B]...
o hareketler ne öyle....[/quote]
AAALTH....ALTINDA AGA VAR ...DİLİN NELER SÖLİY SENİN......kom
efg nin işlemlerine bakmak çoğu zaman yanıltır...onlar donemlık işlem yaparlar,çoğu ky ise anlık...
61700 ün altına ineceğiz sanki
YYLD...üww..
long devam ıngaaaaaaaaaa