vay pala vay..amma zorlandı..hem şortcuya hem loncuya kazandırmayım..stop ettireyim..kendin şortsun belli ettin elini çoktan...
Printable View
vay pala vay..amma zorlandı..hem şortcuya hem loncuya kazandırmayım..stop ettireyim..kendin şortsun belli ettin elini çoktan...
Ne 62000 miş beeeee.
Bernanke'nin sunumunun ertelendiği yönündeki haberin hatalı olduğunu bildiren haberin hatalı olduğu bildirildi.
-- Motrax --
[quote=Astatin;205253]patronajlar...bu hareketler dün son yarım satteki hareketlere benziirrrr...yemesinler inceden..üwwwwwww[/quote]
öyleymiş gibi gösteriyor pala
herkes korksun istiyor
ama yemezler bulmuşum ben ucuz malı kaptırmam
[quote=Astatin;205253]patronajlar...bu hareketler dün son yarım satteki hareketlere benziirrrr...yemesinler inceden..üwwwwwww[/quote]
Geyik meyik bir yana da 61.725'in şakası olmaz... Elim tetikte benim...
ekran dondu sanıyo insan alışık değilizya !!!
50000 psikolojik seviye..destekde mal verilirmiş..hheeehe
Stopumu 61000 e kodum:)))
Kodummu?.......... kodum:D:D
Vade sonuna kadar uzun**:..::..:
yo yo şo de üff sıkıldım :::
Almanya Finans Bakanı: "VOB'da oynuyor olsam buradan acayip long'lardım."
-- Metriks --
Bugün -4, -5 çivarı
yarın da 57xxx olurmu acaba
[quote=strategist;205258]geyik meyik bir yana da 61.725'in şakası olmaz... Elim tetikte benim...[/quote]
Allahın hakkı üç tür.....;)
ASTATIN nerde yawww ?
kapanış tahminim 60675 dir...kayıtlara geçsin plase..
bu piyasa o kadar güçlüki üçlü dipe bile izin veremez pala
ucuzluğu gören koşuyor
hareket başlıyor..... durum müsait
astatın patron bıseyler soyler mısın ekmek arası lönk olacaz
:D
[QUOTE=fXci;205262]yo yo şo de üff sıkıldım :::[/QUOTE]
Ben de sıkıldım abi sistem 3 gündür sistem short, işlem yok... Ben gidiyorum PES oynamaya :::
istop ve full short .. a* . üvvv
çarıldık **..duble çekip şort...900..den...300 puan haşırtos...MTX in **..nedenini sonra açıklayacağım
[quote=enorton;205271]Ben de sıkıldım abi sistem 3 gündür sistem short, işlem yok... Ben gidiyorum PES oynamaya :::[/quote]
saatlik kullanıyorsanız en fazla 3 gün işlemsiz olursunuz bence ekrandan ayrılmayın bugün işlem yapma günününüz longlkayacaksınız birazdan
spotu kapattı millet, vobda takılıyore...
61.725 stop& short.... Kapanış tahminim: 49.975...
bu havada nasıl uzun yapıyorsunuz anlamıyorumki..
1000 puan tepsin nolcak...
geri dönüp dolaşıp gelecek buraya....
vakit doldu........geldim..........
gençler bir haftadır paladan aldığınız bir günde geri[B] vermeyin....[/B]
ben düştükçe alırım piramit yaparım ağa kıyak geçiyor bana
[QUOTE=kitaro;205268]bu piyasa o kadar güçlüki üçlü dipe bile izin veremez pala
ucuzluğu gören koşuyor[/QUOTE]
sen yenisin galiba yazıyor isminin yanında....
Lem o kadar dil döktük 200 puan bile çıkmadı nemıssız... Çöksün taban yapsın şimdi.... Full short devam... Kapanışa, hatta icabında uzlaşmaya kadar short *.*
[quote=Astatin;205273]çarıldık **..duble çekip şort...900..den...300 puan haşırtos...MTX in **..nedenini sonra açıklayacağım[/quote]
Ulan bu kaçıncı **....
Son bara kadar sistem alda görünüyordu... veri güncelle yapınca bu oldu **...**..***..MTX in **...süper kazığın eşiğindne döndk.** ** hatta bir kere daha **...
[IMG]http://i50.tinypic.com/2qd09qe.jpg[/IMG]
Olayım allahına pala
[QUOTE=kitaro;205274]saatlik kullanıyorsanız en fazla 3 gün işlemsiz olursunuz bence ekrandan ayrılmayın bugün işlem yapma günününüz longlkayacaksınız birazdan[/QUOTE]
sanmam :)
Hava fena bozdu
Üvvvvvüüü:oüvvvvvvvüüü:o
[quote=kitaro;205280]ben düştükçe alırım piramit yaparım ağa kıyak geçiyor bana[/quote]
Aman kardeş... Geyik meyik bir yana da kayıplı pozisyona piramit yapmak bence intiharvari bir yaklaşımdır... Bugün olmazsa öbür gün yamulabilirsin... Bence o kapıyı hiç açma... Ben bu kadar kazmaca trade etmeme rağmen hala iflas etmediysem bu sıkı para yönetimi kurallarım olduğu içindir... Yine de karar senin tabi...
[quote=mbm;205281]sen yenisin galiba yazıyor isminin yanında....[/quote]
forumda yeniyim ama borsada değil bu mesajınız shorta ne kadar inandığınızı gösteriyor demekki long zamanı:..:
[quote=boz ayı;205279]vakit doldu........geldim..........
gençler bir haftadır paladan aldığınız bir günde geri[B] vermeyin....[/B][/quote]
Abi yine haklı çıktın ya... Bir gün de haksız çık abi no'olur ya... :..: +.
şimdi depik zamanı..62300 e bence..
hadi ağam stopları patlattıysan gidelim bak benden başka kimse long değil
Arkadaşlar Ağustostan beri 1000-2000 karlarla kapatıyordum ayı... Bu ay çok şükür 10.000 i geçtim şuanda... Darısı diğer sistemcilerin başına :)
Burayı dip ilan ediyorum.
Size daha önce tüyo verdiydim 61300-61400 dip dediydim, aha işte dip görün:) 61325.
epeydir hiç - %5 yada 6 görmemiştik düşerken......
haa beline kuvvet pala.....