[QUOTE=Astatin;462099]valla ben spor olanını alıyordum..ama sonra siparişi iptal ettim..yeşili yok..yeşili var mı diyenlere de kırmızısını da satmıyorlar yalnız...lpg de taktırır bunun yeşilini soran diyolar[/QUOTE]
.dng.dng.dng.dng.dng asti yaw
Printable View
[QUOTE=Astatin;462099]valla ben spor olanını alıyordum..ama sonra siparişi iptal ettim..yeşili yok..yeşili var mı diyenlere de kırmızısını da satmıyorlar yalnız...lpg de taktırır bunun yeşilini soran diyolar[/QUOTE]
.dng.dng.dng.dng.dng asti yaw
[quote=Astatin;462099]valla ben spor olanını alıyordum..ama sonra siparişi iptal ettim..yeşili yok..yeşili var mı diyenlere de kırmızısını da satmıyorlar yalnız...lpg de taktırır bunun yeşilini soran diyolar[/quote]
filex bak hep senin yüzünden..kediye maskara oluyoruk...hatırlatsaydın şu 82000 deki parasal daralma olayını iyiydi:::
ya bu arada bir itirafta bulunacağım...80025 de tüm şortları kapatmıştım..amma sonra 80500 ler gibi yine açtım sonra 79000 ları da gördü...amma bu fileksinin hatırlatma yapmadığı gerçeğini değiştirmez... yani senin sanın vakti değil ama eğer o şortları kapattıktan sonra longa dönsek şimdi o arabalardan 3 tane dizerdik yana..biri bana biri kediye biri fileksiye..yok yok size hediye edeceğimden değil..temsili olarak yani.dng
Hacilar,
Yonca 9.22 (+%12.7)
[quote=excali;462104]Lpg taktırmayık, extra vagon taktırırık..lelele
Peki, [B]TIR'ı var mı[/B]?[/quote]
bunu soranlara da İtalyaya vize vermiyorlar haberin olsun...:::
gıllanıyorum..gıllanıyorum..gıllanıyorum..1200 puan veriyo hala..kabul etsek mş teklifi böğğü
[quote=Astatin;462110]bunu soranlara da İtalyaya vize vermiyorlar haberin olsun...:::[/quote]
Estetük,
Yalnız şöyle bir manzarayı hayal edebiliyor musun?
Senin moyoto'yla TEM'de gayet hızlı devam ederken, aynadan arkaya bakıyorsun. hiçbirşey yok. Saliseler sonra aynada parlayıp sönen bir ışık görüyorsun? Sağ, şeride geçiyorsun. Anında 500 metre önüne geçmiş bir TIR. Markayı amblemden tanıyorsun tabii ki....dng
[QUOTE=excali;462116]Estetük,
Yalnız şöyle bir manzarayı hayal edebiliyor musun?
Senin moyoto'yla TEM'de gayet hızlı devam ederken, aynadan arkaya bakıyorsun? hiçbirşey yok. Saliseler sonra aynada parlayıp sönen bir ışık görüyorsun? Sağ, şeride geçiyorsun. Anında 500 metre önün geçmiş bir TIR. Markayı amblemden tanıyorsun tabii ki....dng[/QUOTE]
Altındada "fast veichle" yazsın :)))
neeyy yine mi bamya..nayırrrr..böğğüü
[quote=Astatin;462122]neeyy yine mi bamya..nayırrrr..böğğüü[/quote]
Estetük,
Mergel seçildiğinde +%5 açıp , +%15 kapar mıyık?.lelele
Tavanvaya yeni Ferari motorlu lokomotif alacağız daha...:D Yük arttı. Motoru güçlendirmek lazım...
Cover'ları 41.975 puan üste çektim..:..:
[IMG]http://www.extravaganzi.com/wp-content/uploads/2010/07/Mercury-Luxury-Train_3.jpg[/IMG]
kedü, şu desbii vir de iki sallayım....
iviiit, film başliyir :)
[B][U]Açılışta[/U][/B]
Estetüko Madrit :1 - Tavanvay Kedüspor:0
[B][U]Kapanışta bence Skor[/U][/B]
Estetüko Madrit :1 - Tavanvay Kedüspor:3
şeklinde olur...:::
[quote=Astatin;462146]kedü, şu desbii vir de iki sallayım....[/quote]
Nooltiii?::::::
[quote=excali;462150]Nooltiii?::::::[/quote]
bişe olmati..99200 şort kavır...99600 reşort....hadi bakalım..sık bakalım..:D
Buralar tepe ise bile, kıvranacak elbet..yukarı aşşa...surf için zemin müsait...amma şüphesiz ki dikkat gerek..iki yöne de... nassı mı? surfle ettiğin karları, şort maliyetinin üzerine stop marjı olarak eklersin filan...
AL bakalım, sür bakalım, gontratları al bakalım, sütüni iç, yumağını aç, delikanlı kim bakalım...hehehe
kedü...ayu-boğa çelişkisi yanısıra borsalara bir de Kedi-Volkanlı çelişkisi ekleyeceğik galiba.... bakalım batman günsonunda kimi tokatlayacak
Bu arada fileks...farkında deilim sanma,kedinin saflarının ikinci sırasında, kask takmış suratını saklamay çalışan kişi sensin yani..farkındayım haaaaa
[quote=flexy;462147]iviiit, film başliyir :)[/quote]
bak mesela bu mesajda da, kedi saflarında olduğunun şifreleri saklı:::
film başlıyiri kim derdi? filmi oynatan makinist...makinist aynı zamanda trenin de olayı yani....kedü tavanvay ının etkisindesin yani:::
[QUOTE=Astatin;462154]bak mesela bu mesajda da, kedi saflarında olduğunun şifreleri saklı:::
film başlıyiri kim derdi? filmi oynatan makinist...makinist aynı zamanda trenin de olayı yani....kedü tavanvay ının etkisindesin yani:::[/QUOTE]
Nıhahahah, hacı nirdennn nireyeee :..: Sessiz sedasız pozu izliyorum abi ben :D
Estetük ,
DJIR/XU30 grafiğin vardi. Bi ekleseydin...
[quote=excali;462157]Estetük ,
DJIR/XU30 grafiğin vardi. Bi ekleseydin...[/quote]
bıyır...bir de ew saydım senin için en saçmasından
[quote=Astatin;462158]bıyır...bir de ew saydım senin için en saçmasından[/quote]
Bolincir'in altına daha varmış. Teprik ederim...:D
[quote=excali;462159]Bolincir'in altına daha varmış. Teprik ederim...:D[/quote]
üstüne de çok var:p hem 5 yukarda, aşşada değil bi kerem.dng ya sen ne nankör kediymişsin arkadaş..o negatif ayrışma grafının onca hafta yaptığı işi görme sen,,, yok bollingermiş yok daha varmış..sen bi dur hele...şu vob30 98475 altında bir saatlik kapanış yapsın, senin partizanların diskosunu basacam daha.dng
[QUOTE=Astatin;462160]üstüne de çok var:p hem 5 yukarda, aşşada değil bi kerem.dng ya sen ne nankör kediymişsin arkadaş..o negatif ayrışma grafının onca hafta yaptığı işi görme sen,,, yok bollingermiş yok daha varmış..sen bi dur hele...şu vob30 98475 altında bir saatlik kapanış yapsın, senin partizanların diskosunu basacam daha.dng[/QUOTE]
:..::..::..::..::..::..:
kedi..sence bu hisse rarar mı graşar mı.lelele:::bak ipucu d abraktım grafa ha
[quote=Astatin;462162]kedi..sence bu hisse rarar mı graşar mı.lelele:::bak ipucu d abraktım grafa ha[/quote]
graşacak gibin???;)
Ters grafikmiş, sonra gördüm...
Ama 1-2 gün görmek lazım...
(bolincire yapışık devam edebilirde)
Yonca, 8.50 altına gelmedikçe skor belli bence, Estetüko Madrit...:..:
Diskoda dombırdatmayız...:..:
Estetük,
Önümüzdeki hafta, Kredi not kuruluşlarının değerlendirme toplantıları mı varmış?
[QUOTE=excali;462165]Estetük,
Önümüzdeki hafta, Kredi not kuruluşlarının değerlendirme toplantıları mı varmış?[/QUOTE]
sitelerinde yazıyodur, daha önce yılda bikaç kez toplanıp kahve içip gurabiye falan yiyoruz demişerdi :)
[quote=excali;462164]Yonca, 8.50 altına gelmedikçe skor belli bence, Estetüko Madrit...:..:
Diskoda dombırdatmayız...:..:[/quote]
annaştık...garan 8.52 yapsın..eşittir vob da %5 civarı graşma..sonra 25 olsun sorun deil..okeyt0?
hacı bu raning mi ranamaying mi trıyengıl..yoksa klasik ta trıyengl mı..glasikse aşşa gırılır yannız ha
[QUOTE=Astatin;462170]hacı bu raning mi ranamaying mi trıyengıl..yoksa klasik ta trıyengl mı..glasikse aşşa gırılır yannız ha[/QUOTE]
Şimdi hacı, bazı alimler ranning diyir bazıları ranamiying.Şahsen 5 dakke very short-term :)))
Asti be, biliyorum senin kafa pozda şuan ama htc'nin pil durumları nasıl gidiyor kullandığın süre zarfında?
[quote=flexy;462175]Asti be, biliyorum senin kafa pozda şuan ama htc'nin pil durumları nasıl gidiyor kullandığın süre zarfında?[/quote]
abi biliyorsun olay ne kadar oyun ne kadar web ne kadar konuşma olaylarına bağlı.... yani yarım saat falan webe takılıyorum sanırsam... en fazla 10-15 dk konuşuyorumdur.. bol bol da candy graş oynuyorum. arad ıvır zıvır oyun az...profosyonel ölçüm yapmadım ama kullanım pratiğiğ açısından şarj 1 günü geçiyor hep...
bi ara bir test yaptım...full şarj ettim...hiç kullanmadım..wifi kapalı data açık tuttum...52 saat falan geçti ve şarj hala %35 civarıydı..iyi yani..ama parlaklığı da orta veyaz min de tutuyorum..filan..ama sonuçta sıkıntı yok...
Havasını alıyo sanki adamlar..
98.250 altı üstü gördüm ben.
Partizani Diskocular Oranize Suç ve Terör Örgütü baskın yedi....Yannız örgütün 1 numarası olan Mr. CAT bulunamadı..aranıyor...
Ferrit HAcıanesti....Gel de gurtar ordularnı
[quote=Astatin;462170]hacı bu raning mi ranamaying mi trıyengıl..yoksa klasik ta trıyengl mı..glasikse aşşa gırılır yannız ha
[URL="http://www.voborsa.com/forum/attachment.php?attachmentid=9860&d=1379663751"][IMG]http://www.voborsa.com/forum/attachment.php?attachmentid=9860&stc=1&thumb=1&d=1379663751[/IMG][/URL][/quote]
glasikmiş..:D
[quote=aslan;462183]98.250 altı üstü gördüm ben.[/quote]
aslanpat,
antutu testiyaptın mı patron cihazına..kaç puan aldı..sölemesi ayıp 26590 benimki...HTC nin test için ilk gönderdeiği prototipin aldığının üstünde bir not :) teprik ederim HTC yi..demek çalışmış geliştirmiler daha sonra seri üretimde+.
[quote=Astatin;462190]aslanpat,
antutu testiyaptın mı patron cihazına..kaç puan aldı..sölemesi ayıp 26590 benimki...HTC nin test için ilk gönderdeiği prototipin aldığının üstünde bir not :) teprik ederim HTC yi..demek çalışmış geliştirmiler daha sonra seri üretimde+.[/quote]
Yapmadım patron, öğrenmiş olduk sayende. :..: