[QUOTE=jerfin;81368]beklenti bitti:))[/QUOTE]
Ama 14:45 e kadar 33900 görüldü değilmi?.brv
Printable View
[QUOTE=jerfin;81368]beklenti bitti:))[/QUOTE]
Ama 14:45 e kadar 33900 görüldü değilmi?.brv
[QUOTE=bull market;81366]2400 puanı 2 ye bölün.heyk
Bu durumda tam ortası 33675 de önemli verleri karşılamaları normal, yani alınan pozisyonlara göre alt bandamı gideceğiz yoksa üst bandamı gideceğiz karar verilecek en uygun seviye, bu durumda 33675 - 250 puanda short mantıklı +250 puanda uzun, yada artı eksi puanlamayı sisteminize göre belirleyebilirsiniz;)[/QUOTE]
Ben 2400 puani 1`e böldüm sn. bull market, hepsi ile kisayim.dng
[QUOTE=thracian;81370]Ben 2400 puani 1`e böldüm sn. bull market, hepsi ile kisayim.dng[/QUOTE]
O en iyisi :)
Yok 100 e bölünce yuvarladığınızda bir kademe 25 puana denk geliyor neredeyse ve her 25 puan inip kalktığında al sat sinyalleri havada uçuşuyor, o bakımdan dedim..
[QUOTE=mbm;81355]33850 uzunladım bile......
sistem alda ondan....
gönlümden geçen ise tüm piyasaların sert aşagı olacagı[/QUOTE]
Sizin gönlünüz ferman dinliyor, anlaşılan.
usd/yen de 90 ların üstüne atmayı denyio
[QUOTE=Astatin;81362]
[COLOR=green]Mersi,[/COLOR]
[COLOR=green]Teşekkür derken..."evet iyi olur" manasında mı yoksa "teşekkür ederim almayayım" manasında mı?[/COLOR][/QUOTE]
[QUOTE=Astatin;81350]Dünden kalan uzunlarını halen tutan var mı?[/QUOTE]
[QUOTE=poyraz;81364]ben ben :) .lelele[/QUOTE]
Sanırım teşekkür ederim poyrazla gidebilirsin demek oluyor .dng
[quote=mersiyk;81367]teşekkür ederim almiyim geyik oldur manasında ...asti no geyik lütfen :) hem hayal kurma baksana vob düscek gibi duruyor :o sistemim long diyo pek guvenmiyorum[/quote]
geyik mi? ne geyiği hangi geyik:eek: çok kalbimi kııyossuuunnn:cool:
Hakikaten ya, bende 60 dakşka bile alda..beklicez mecbur..dalgalanmada 15 de ala geldi...34000 üzerine çıksın o zamanki duruma göre bakacağım artık..ısrarın koşulları ortadan kalktı malum:..:
[QUOTE=furkan;80956]yende 90.50-91.04 e kadar yükseliş bekliyorum bu forex adamı yer bitirir böyle sanalı pek güzel..[/QUOTE]
dün dediğim olaya doğru gidiyor gibi ama nedense dow kötü hangisi yalan söylüyor acaba
Piyasanın düşeceği yok, fıtch ıngıltere ve almanyanın notunu dusurecek dıye bı asparagas haber mı gecsek naaapsak:)
[quote=VOBiX;81374]Sanırım teşekkür ederim poyrazla gidebilirsin demek oluyor .dng[/quote]
ben tersini anlamıştım :) poyraz gelirse ben gelmem demek istiyo diye düşünmüştüm..ama vob geri geldi, plans:..::..::..: yattı...
33750 kısa....sat sinyali var...
içimdeki ses hep şelale olacak diyor...
e hadi artık..olacaksan ol........
şelaleeee..şelaleeeee
deutche bank nalları dıkebılırız dıyor, ama piyasa buna daha bırsey demıyor:(