yön belirsiz..sistem flat de. .(long cover)..
Printable View
yön belirsiz..sistem flat de. .(long cover)..
Şimdi burayı izleyen babalar, 32500 e basar diye tahmin ediyorum, basmazlarsa kendileri bilir, ordan uzuna geçecemde;)
[QUOTE=VOBiX;81372]Sizin gönlünüz ferman dinliyor, anlaşılan.[/QUOTE]
şöyle çıplak gözle bakınca görüyorsun bir şeyler...
hissediyorsun....
ama lakin vobdaki amcamlar sistemleri ala getiriyo..onların peşine takılmak zorundasın.. numaralarını yemiş gibi yapmak zorundasın.....
al verirlerse al... sat verirlerse sat....
bunlarla oyun olmaz.....ne derlerse o......
33850 uzunu 33750 kısaya çevirsende sesini çıkarmayacaksın....pusuya yatıp bekleyeceksin....
sonuçta 675 den uzunlatanlarda onlar.....
[QUOTE=tuareg;81380]deutche bank nalları dıkebılırız dıyor, ama piyasa buna daha bırsey demıyor:([/QUOTE]
Ben diyim bişeyler müsade edersen, yalan söylüyolar yalan, lehman da batmadı aslında, 10 yıl sonra bunların ne kadar büyük bankalar olduğuna bakıp bakıp verdikleri aragazlarla ne ocaklar sönecektir, saygılar..
[quote=VOBiX;81374]Sanırım teşekkür ederim poyrazla gidebilirsin demek oluyor .dng[/quote]
:D:D:D
Çok güldürdün beni.
Astatin arkadaşımızla yemeğe gitmek beni memnun eder.
Ama hem ben biraz uzaktayım.
Hemde astatin hoş bir hanımla (bu arada çaktırmadan iltifat ediyorum;)) yemeğe gitmeyi benimle gitmeye tercih eder kanaatindeyim.:)))
Neşeniz bol olsun...
Şelale şelale şelale :) Herkes kısa pozisyon açsın, 1 milyon çiçek açsın:)..bizim tarafda
yen işi yalan oldu gibi..
Uzaktan bi şelale şarlaması duyar gibiyim :)
[quote=bull market;81384]Ben diyim bişeyler müsade edersen, yalan söylüyolar yalan, lehman da batmadı aslında, 10 yıl sonra bunların ne kadar büyük bankalar olduğuna bakıp bakıp verdikleri aragazlarla ne ocaklar sönecektir, saygılar..[/quote]
Valla ben onu bunu bılmem, yazdıktan sonra piyasa nerelere geldı, kendı yalanıma ınanmaya basladım, (deutsch + ıngıltere ve almanya not ındırımlerı):..:
dax alda hala.. spotta aldaymış
sata gelselerde şelale görsek adam gibi...
sadece su sesi var..ortada görüntü yok......
Piyasa %60 ihtimal ile YUKARI tarafa meyilli oldugundan kisalarimi 33.575 den kapatacagim.
Geceye Flat gitip girmeme konusunda kararsizim.
Ya da %20 LONG..
Şelale olursa spotta 32800 civarı destek görünüyor...
Asti sen kısamısın yoksa uzunmu? üyenin durumu kısmı uzunda da..