bozz amcanızdan palaya bir vucüt çalımı.............
ve golllllllllllllll.........
ha ha haaaa....
Printable View
bozz amcanızdan palaya bir vucüt çalımı.............
ve golllllllllllllll.........
ha ha haaaa....
1000 puan tepti, tepkicileri tebrik ediyorum :)
Uzunları yerine koysakmı yaaa, kapatma davası yokmuş?
bakın gence haftalarda yabancı payı en dusuk sebvıyelerıne gelırken 70000 zorlandı.. buhafta yabancı artmaya basladı biz düşüyoruz dibimizi buluyoz..
bu nasıl iş *.* bu nasıl bi sistematik.. kim kime ne malı satıyo .. nie çıktık nie düşüyoruz..
bakın bu iş bildiğiniz al gülüm ver gülümden çok öte sistematik soygun .. imf anlaşması açıklamalarının borsanın yükselişiyle alakası yok diyen denyo zihniyet şimdi ne diyecek bakalım.. ulan nasıl bi satılmışlık bu .. bedenını satmanın ötesinde birşeydir ruhun satılışı.. geriye satılacak hiçbirşeyiniz kalmamış bu elamanların..
tek kursununuz kaldı , onuda bi sıkın o vakit hesaplasır bunca insan...
ahanda tepki gelmiş :) selcuklu patron yakalamıstır insallah :)
[quote=boz ayı;205383]61.500 long..cover..........
pala..............
ha ha haa................[/quote]
helal. süper trade.
tebrikler....brv
şimdi dow ufaktan tornistan yapsa, tekrar sandığa doğru gitsek, ne güzel olur...
resmennn bugun herkesi biçtii palaaaaaaaaaaaaaa, girecem tırsıyorumm zaten histemle takılıyoruz hala :D :D
Yok bee, yarın ola hayrola, akşama kapatma davası dilekçesi vermesinler sakın, neme lazım, iyi dayak yedik üüüüüüvvvvvüüüüüüüvvvvüüüüüüüüüüü:o
dün sabahtan gelen 5 dakikalıktaki kanal muhteşem çalıştı, iyi ekmek bıraktı...
sisteme uymasam kapatırdım..şimdi akşam siyasi ortam yumuşar belkide...cemil çicek,askerlerle görüştükten sonra,adalet bakanı müsteşarıyla görüşmüş..yani........
Sayın VOBER' lar burdan bu aksam sonuna kısa gıder mı gıtmez mı anket hede hödö kalkanı :D
[quote=abka;205394]sisteme uymasam kapatırdım..şimdi akşam siyasi ortam yumuşar belkide...cemil çicek,askerlerle görüştükten sonra,adalet bakanı müsteşarıyla görüşmüş..yani........[/quote]
üstüne bir de DOW iyi çıkarsa seyreyle yarın açılışı ü[url]www..[/url].
[COLOR=red][B]LAFIN TAMAMI DELİYE SÖYLNİRMİŞ.....:cool:[/B][/COLOR]
Benim bildiğim yarın tekrar bugün gördüğümüz düşük seviye görülür, öyle yükselişe başlarız, yarın 63000 üzerine atarız akşama kadar, bugünden yazayım dedim:) ama bugün flat gireceğim geceye, saygılar.
waawwwwaaww
histemimdeki geçici al sinyali kesinleşti artık
müsterihim hedef 64500
bende babacan tayfasıyla birlikte longlarımı fullemiş oldum artık
canım feci sıkkın .. üvvv . çıkıyorum ben .. üüüüüüüüüüüü
bugün tepkiye oynama günü
yo yo şo de :::
bu arada bravo boz ayu abey
herkeseee bol kazançlarr .... iyi akşamlarr ( bugun benım gunum degıl ;) )
5 dak al vermedi..yuaww..üüwww
tepki 61.850 ..ye kadar olabilir....sonra aşağı dönmeli....
burayı geçerse şortlar dikkat etmeli............
[QUOTE=selçuklu;205376]i am so sorry .. % 4 düştü vadeli ben komisyon düşüldükten sonra 1100 pointle kapatıyorum gnü .. üvvv[/QUOTE]
sen gene 1100 points almıssın patron.. üvv ben pazartesi salak gibi 66300 de stoplandım dönüşünde poz acmadık düştükçe düştü meret yüzümüze baka baka..
bozma moralini , bazılarından iyi durumdasın ueheuheuehuh :)
V'li dip çok nadirdir... O dibi bir daha ziyaret etmeyeceğine pek ihtimal vermiyorum....
[QUOTE=thracian;205342]Flat oldum
üwwww...
Ama tekrar kisalacagim:)[/QUOTE]
Kisaliyorum buradan:)
yuvaş beya..noluyo..utanmasa artı kapeycek..valla manyak bu pela..
60700 de bile efg nin satışları var yarı oralardayız demekki !!!
Kapanış tahminim 60800 ...
dowa bak ya..ralli modunda..tabe ayu..yakaladı..
bugünkü olay teknik analiz kitaplarında tarihin meşhur ayu tuzakları olarak okutulacaktır
bir daha bu seviyeleri görsün öyle longlarım diyenler çok bekleyecektir
YYSD valla...tam histem ekşın zamanıymış....61000 altında kapa şubatı tepkşde, aç şimdi nisanda yukardan...üwww
Yarın 60600 deyiz, hiç yormam kendimi, kısa girmeyi belki haberle terse gelme ihtimaliyle düşünmüyorum, saygılar.
[quote=queen;205414]dowa bak ya..ralli modunda..tabe ayu..yakaladı..[/quote]
boğa yakalama tuzağı kurulmuş olabilir mi...
ihtiyar ve yaşlı olabilirim...amma her kuşun eti yenmez pala.............
bozz amcan seni döver.....döverr......döver.....
forumdaki ters kalan arkadaşlara çok üzgünüm........
sevinemiyorum yaaaaaaaa................
[quote=kitaro;205403]bugün tepkiye oynama günü[/quote]
Ya arkadasım butun gun boyunca yazdın tepki tepki diye vob neredeyse 3000 puan dustu,elinde ne grafik var ne sistem neye göre tepki neye göre ucuz bu mallar,bu tipte trade edersen batarsın,zaten nasıl oynuyorsun sastım..mesela 1000 puan iceriye giriyorsun,sonra nasıl cesaret edip long acıyorsun üzerine bi 1000 puan dusuyor insanda psikoloji bırakmaz...ama 1 kontratla oynuyorsun o ayrı bende 20 kontrat var 1000 puana 2bin lira zarar yazar..
Aha işte bu.
ahahahahaha..konoli köfteleri getir
olacak okadr %20 düşecek hali yok ya ana sistemler short hala geçici al sinyali bilem yokk