tersonuz geldi haaanıııımmmmm
Printable View
tersonuz geldi haaanıııımmmmm
herkese günaydın futlar eksi olmuş gündem berbat
ama birilerinin longlaması lazım oda benim:)
le..biz boşamı kapadık şortları..yukardan kısalcaktık... artı gap olcekti..çok uyanık gördüm kendimi..eheeh..asti üww..
Günaydın
herkese gunaydın...gündem fullemiş bugün...herkeşe hayırlı kazançlar,kazandıını tekrar burada kaybetmeden çatır çutur yemeler:))
[quote=QUEEN;205580]le..biz boşamı kapadık şortları..yukardan kısalcaktık... artı gap olcekti..çok uyanık gördüm kendimi..eheeh..asti üww..[/quote]
hehehehehe...
USDYTL yine hareketlenmiş....fıçırlar badem olmuş....siyasi arenada ise derin sessizlik var..derin sessizlik çok şeylere gebe olabilir ve piyasa sessizliği ve belirsizliği sevmez... ehuheue
sen demiyomuydun gııı dün, trend bu boru değil.....:D:D
Matrisk Mağdurları Derneği - Bülten 4568
Efenim uzun süredir Matrisk den şikayetciyim biliyorsunuz...Dün Matrisk le hukukumuz yeni bir boyut aldı. Şöyle ki; Matrisk de ST yi çalıştırıyorum, izliyorum v.s. Laptopu kapatıp sabah tekrar açınca aynı sistem ST de sonuç üretmiyor. Buna şöyle bir çözüm geliştirdim kendimce; sistem formüllerini word e kopiledim, her sabah ordan MTX in ST sine yeniden kopyalayıp öyle çalıştırıyorum..Fakat dün sabah kopi peyst ederken, kopyaladığım metnin son karakterini kopyalamamışım, koşulların birindeki 44, olmuş 4üüüüüüüüü Gelmeyecek al sinyali gelmiş oldu..Bu bana şorrtta kalmış olma durumuma göre 300+300 puana patladı (her ne kadar günlük toplamda iyi karla kapatmış olsak da)üüüüüüüüü
Bu vesile ile yeni gününüzün iyi geçmesine diler, MTX in ** derim. Mevzu MTX se, KY teferruattır der MTX le ilgili her konuda 2 kere dikkatli olmanızı öneririm.
Saygılarımla,
3456 ncı MTX Mağduru Astatin the "Astetom"
[quote=QUEEN;205580]le..biz boşamı kapadık şortları..yukardan kısalcaktık... artı gap olcekti..çok uyanık gördüm kendimi..eheeh..asti üww..[/quote]
üü :confused:. belki de aşağıdan uzunları açaçacak da olabilir misiniz?.boks.
[B]Günaydın voborsa,[/B]
İşiniz gücünüz rast gelsin...Allah,dostu dost,düşmanı düşman bilenlerden eylesin herkesi...
[QUOTE=excali;205591]üü :confused:. belki de aşağıdan uzunları açaçacak da olabilir misiniz?.boks.[/QUOTE]
uzunmu..:o:o
Günaydın Arkadaşlar Bol Kazanclar
[IMG]http://i1002.hizliresim.com/2010/2/25/1483.jpg[/IMG][URL="http://i1002.hizliresim.com/2010/2/25/1483.jpg"][/URL]
[quote=Astatin;205590]Matrisk Mağdurları Derneği - Bülten 4568
Efenim uzun süredir Matrisk den şikayetciyim biliyorsunuz...Dün Matrisk le hukukumuz yeni bir boyut aldı. Şöyle ki; Matrisk de ST yi çalıştırıyorum, izliyorum v.s. Laptopu kapatıp sabah tekrar açınca aynı sistem ST de sonuç üretmiyor. Buna şöyle bir çözüm geliştirdim kendimce; sistem formüllerini word e kopiledim, her sabah ordan MTX in ST sine yeniden kopyalayıp öyle çalıştırıyorum..Fakat dün sabah kopi peyst ederken, kopyaladığım metnin son karakterini kopyalamamışım, koşulların birindeki 44, olmuş 4üüüüüüüüü Gelmeyecek al sinyali gelmiş oldu..Bu bana şorrtta kalmış olma durumuma göre 300+300 puana patladı (her ne kadar günlük toplamda iyi karla kapatmış olsak da)üüüüüüüüü
Bu vesile ile yeni gününüzün iyi geçmesine diler, MTX in ** derim. Mevzu MTX se, KY teferruattır der MTX le ilgili her konuda 2 kere dikkatli olmanızı öneririm.
Saygılarımla,
3456 ncı MTX Mağduru Astatin the "Astetom"[/quote]
Benim bir sistemede kapandıktan sonra yada ertesi gün sinyal geliyor.:..:Dün banada oldu akşam evde baktım sinyal gelmiş.
Matriks problemleri herkeste oluyor demek bendede oldu tlf actım laf kalabalıklığı yaptılar başkabir şey değil .Yalnız ASTİ senin problem senden kaynaklanmış son harfi kopy etmemişsin diye anladım
[quote=QUEEN;205595]uzunmu..:o:o[/quote]
farları kastetmiştim:..::..:
[quote=Larossıan;205598]Benim bir sistemede kapandıktan sonra yada ertesi gün sinyal geliyor.:..:Dün banada oldu akşam evde baktım sinyal gelmiş.[/quote]
oooo o MTX de sıradan bir olay patron...Ortalama ayda 1 yaşıyoruz onu...yanış hatırlamıyorssam Emortım ve SAZAN da tanışmıştı bu arıza ile :Düüüüüü
[quote=adalı54;205599]Matriks problemleri herkeste oluyor demek bendede oldu tlf actım laf kalabalıklığı yaptılar başkabir şey değil .Yalnız ASTİ senin problem senden kaynaklanmış son harfi kopy etmemişsin diye anladım[/quote]
yaw iyi de, her gün kopyalamak zorunda brakan da mtx :( neyse..artık..ms edineceğiz mecbır
62000 i görmüş.. he heeeeee
gördünüz dünya yıkılsa düşmüyor işte dün tarihin en büyük ayı tuzağıydı
günaydın..
futureler eksiyken böyle.. artı olsaymış kaç açacaktı acaba..
[quote=mbm;205603]62000 i görmüş.. he heeeeee[/quote]
61900 görünüyo en yüksek:confused::confused:
ralli başlasın
[quote=Astatin;205602]yaw iyi de, her gün kopyalamak zorunda brakan da mtx :( neyse..artık..ms edineceğiz mecbır[/quote]
Züstemi System Tester'da kullanmak yerine Expert Advisor olarak yazınca bu sorunların çoğunun ortadan kalkması lazım. Öyle yapıp denedin mi hiç?
[QUOTE=Astatin;205606]61900 görünüyo en yüksek:confused::confused:[/QUOTE]
forekste 62000..al sat yaptıgım ekranda günün yükseği olarak
matrixte 61900..grafikte
[quote=Strategist;205608]Züstemi System Tester'da kullanmak yerine Expert Advisor olarak yazınca bu sorunların çoğunun ortadan kalkması lazım. Öyle yapıp denedin mi hiç?[/quote]
deneyelim bir bakalım hatırlatma icin Teşekkürler dostum
dün ne dedin yarın dünya yıkılsa 60600 den long almayı isteyenler alamayacak dedim ağa buna izin vermez
o fırsatı yakalayan yakaladı ben orda fulledim
şimdi oraya birdaha gelsinde long olayaım yada oraya gelsinde shortlarımı realize edeyim diyenler çok bekler
325 den alış yaptım ehühühüü
[quote=kitaro;205604]gördünüz dünya yıkılsa düşmüyor işte dün tarihin en büyük ayı tuzağıydı[/quote]
geçen hafta cuma günü,yani 4 iş günü önce 66800 gördüğümüzü hatırlatırım..
an itibariylede 61450 görüyorum fiyatı..
dünya yıkılmadan 5 bin puandan fazla düştük yani 3 işlem gününde..
günaydın arkadaşlar.
hayırlı kandiller..
cümleten gnaydın bol kazançlar ..
[quote=adalı54;205597]Günaydın Arkadaşlar Bol Kazanclar
[IMG]http://i1002.hizliresim.com/2010/2/25/1483.jpg[/IMG][/quote]
Adalı patron, güzel duruyomuş bu..Bu aysonu, Sistem Performansları Topiğine skorlarını yapıştırmayı unutma..:rolleyes:
[quote=YAVUZHAN;205613]geçen hafta cuma günü,yani 4 iş günü önce 66800 gördüğümüzü hatırlatırım..
an itibariylede 61450 görüyorum fiyatı..
dünya yıkılmadan 5 bin puandan fazla düştük yani 3 işlem gününde..[/quote]
üstad borsada dün yoktur bugün vardır
****.**** toplantı çıktı yine... Hrrrr....
Neyse, dün 61.050'den açtığım long'larım duruyor... Trailing ştop noktam belli... Ralli olur, gol olur bence... Toplantıdan kurtulunca dönerim... Döndüğümde 70.000'in altında olursa küserim... :)
günlük işlem için..1 dak hacim çok iyi..kullanılabilir..hızlı olmak kaydıyla..
450 flat... günlerdir özlemişim al-sat yapmayı..:)
[QUOTE=mbm;205609]forekste 62000..al sat yaptıgım ekranda günün yükseği olarak
matrixte 61900..grafikte[/QUOTE]
TOROS -INFO arasında 96 kontrat geçmiş 62000den.
TOROS 61450den aktif alım emri sallamış 160 kontrat.
her aşağı vuruş alım fırsatı artık bana göre.. trend bitti bence ve yataya giriyoruz..
15 dk graflarda . dip görüntüsü var gibi .. üvv 425 ort longşayneyim ..
selçuklu patron yuvarlak dip hayırlı olsun gerisini sen halledersin
[quote=Cerphin;205622]450 flat... günlerdir özlemişim al-sat yapmayı..:)[/quote]
Toparlanmışsın maşallah...:)