-
[quote=kitaro;205671]dipten 1250 puan yukarıdayız
dün üzerime çok kişi gelmişti:) ozaman buyrun shortlayında göreyim demiştim işte dün orada shortlayanlar bu kadar zarardalar yani[/quote]
yok yyok..bu forumda kimse kimsenin üzerine gitmez..burası öyle forumlardan değil....
amma hatırladığım kadarıyla senin ilk "buyrun şortlayın, burdan yukarı" dediğin yer 62000 lerdi galiba;)
kaldıki ben dün 61500 ün altında şortladım diyen kimse de hatırlamıyorum forumda..:) varsa da sorun değil..forumdakiler kendi portfoyleri ile ilgileniyorlar başkalarınınki ile değil :)
-
[QUOTE=kitaro;205671]dipten 1250 puan yukarıdayız
dün üzerime çok kişi gelmişti:) ozaman buyrun shortlayında göreyim demiştim işte dün orada shortlayanlar bu kadar zarardalar yani[/QUOTE]
önümüzdeki bir haftada o dipten daha çok alış imkanı verirler merak etme.. :..:
-
[QUOTE=Astatin;205674]yok yyok..bu forumda kimse kimsenin üzerine gitmez..burası öyle forumlardan değil....
amma hatırladığım kadarıyla senin ilk "buyrun şortlayın, burdan yukarı" dediğin yer 62000 lerdi galiba;)
kaldıki ben dün 61500 ün altında şortladım diyen kimse de hatırlamıyorum forumda..:) varsa da sorun değil..forumdakiler kendi portfoyleri ile ilgileniyorlar başkalarınınki ile değil :)[/QUOTE]
bozuk saat misali..........
-
[quote=Astatin;205674]yok yyok..bu forumda kimse kimsenin üzerine gitmez..burası öyle forumlardan değil....
kaldıki ben dün 61500 ün altında şortladım diyen kimse de hatırlamıyorum forumda..:) varsa da sorun değil..forumdakiler kendi portfoyleri ile ilgileniyorlar başkalarınınki ile değil :)[/quote]
Bende shortlarla devam ediyorum 62500 gecilirse kapatıcam shortları ondan önce kimse indiremez beni shorttan..
-
[QUOTE=selçuklu;205665]5 dk 625 al verdi ..[/QUOTE]
sat vermedimi hala tekrar.....:D:D
işlem yok kısa devamm......
-
Günaydin arkadaslar...
Herkese saglik, afiyet ve bol kazanlar...
-
-
[QUOTE=ERK;205680]sana inanıyorum[/QUOTE]
he bende sana...
-
günaydın ,
herkese bol şans ve kazanclar..
-
[QUOTE=mbm;205678]sat vermedimi hala tekrar.....:D:D
işlem yok kısa devamm......[/QUOTE]
he sat verdi abi .. ben long devam .. ehuehue a* sistemin .. :D:D:D
-
[quote=Astatin;205674]yok yyok..bu forumda kimse kimsenin üzerine gitmez..burası öyle forumlardan değil....
amma hatırladığım kadarıyla senin ilk[B][U] "buyrun şortlayın, burdan yukarı" dediğin yer 62000 lerdi galiba[/U][/B];)
kaldıki ben dün 61500 ün altında şortladım diyen kimse de hatırlamıyorum forumda..:) varsa da sorun değil..forumdakiler kendi portfoyleri ile ilgileniyorlar başkalarınınki ile değil :)[/quote]
üstad yanılıyorsun mesajıma bakarsan 16:32 de yazılmış
[URL]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=205472&postcount=20714[/URL]
60675 teydi endeks.
tamam ben biraz erken almaya başlarım piramit yapıyorum yani şöyle söyleyeyim 3000 puan önceden 1x 2000 puan önce 2x 1000 puan önce 4 x ve dipte 8x long olurum bunu shorttada yaparım sizin kullandığınız sistemlerin hepsini uzun süre kullandım ve çöpe attım. sanki onlar 3000 puan zarar etmiyormu onlarda ediyor.
-
dalga yapısında kasım ayı ile şubat ayı öyle büyük benzerlik gösteriyor ki.. kısalar dikkatli olsunlar, aşağı şartlanmasınlar.. sisteme birebir uyulması gereken günler bence...
-
[quote=kitaro;205684]üstad yanılıyorsun mesajıma bakarsan 16:32 de yazılmış
60675 teydi endeks.
tamam ben biraz erken almaya başlarım malum piramit yapıyorum yani şöyle söyleyeyim 3000 puan önceden 1x 2000 puan önce 2x 1000 puan önce 4 x ve dipte 8x long olurum bunu shorttada yaparım sizin kullandığınız sistemlerin hepsini uzun süre kullandım ve çöpe attım. sanki onlar 3000 puan zarar etmiyormu onlarda ediyor.[/quote]
bu tarz piramit eninde sonunda sıfırlatır portföyü...nacizane söliiimmm...mc manyaa eder..anapara koruması sıfırdır..ya hep ya hiç kaldıraçlı piyasada sökmez...
-
-
en son 5 dak al geldi..ama yatay çok sinyal veriyore..
-
kısa devam..amma malum toplantıdan iyi haberler çıkacak gibi...son günlerde açık ara en fazla kaybeden borsa biziz..siyasi risk çok fiyatlandı..hemen akp davası beklerken ,daha soruşturma davasına bile geçilmemiş...
-
[quote=kitaro;205684]üstad yanılıyorsun mesajıma bakarsan 16:32 de yazılmış
60675 teydi endeks.
tamam ben biraz erken almaya başlarım malum piramit yapıyorum yani şöyle söyleyeyim 3000 puan önceden 1x 2000 puan önce 2x 1000 puan önce 4 x ve dipte 8x long olurum bunu shorttada yaparım [COLOR=red]sizin kullandığınız sistemlerin hepsini uzun süre kullandım ve çöpe attım[/COLOR]. sanki onlar 3000 puan zarar etmiyormu onlarda ediyor.[/quote]
hımmmm...çöpe atılması gerekiyormuş demek kullandığın sistemlerin:D ama atmadan önce foruma yapıştırsaydın faydalanan olurdu...benim kullandığım sistemlerin hiç biri peşpeşe bile 3000 puan zarar etmedi..ama varsayki etti..onun bir önemi yokki.. sonuçta herkesin bir trade tarzı var..ama kimse kimsenin trade tarzına heleki portfoyune kaybına kazancına, negatif ve agresif yorumlar yapmamalı...
dibin ne olacağını biliyorsan neden dibi beklemek yerine daha yukarılardan da pozisyon açıyorsun ki sevgili kitaro..:) ya senin dip dediğin yerden de aşağı giderse ne yapıyorsun?
sonuç: bana göre ortalam bir sistem ortalama bir histemden her zaman daha başarılıdır...histemin yapacağı tek bir major hata portfoyunnu yok edebilir ama sistemle zarar her zaman sınırlıdır..bu benim düşüncem..senin düşüncen tamamen farklı olabilir. ama senin düşüncen farklı olduğu için ben sana dönüp, şş kitaro bak ne iş sistem bildi sen çatır zarar yazıyorsun dememeliyim...konu odur..
-
[QUOTE=Astatin;205643]teprik ederim..aysonu sistem performansları topiğinde skorunu görmek isteriz... ne kadar çok sistem nirvanasına eren kişi, o kadar bafilenmiş pala demek:D:D
amma herkes de sistemci olmasın..o zaman bi işe yaramaz sistemler ü[url]www..[/url].
bu arada emortım; şubat ayı 17xxx:cool::cool::cool:[/QUOTE]
mesele sistemci olmak değil sisteme uymak
Bu yüzden herkesin sistemi olsa da %80i sistemi kar ederken zarar eder yine.
-
[quote=ATHLON;205687]bu tarz piramit eninde sonunda sıfırlatır portföyü...nacizane söliiimmm...mc manyaa eder..anapara koruması sıfırdır..ya hep ya hiç kaldıraçlı piyasada sökmez...[/quote]
20 kontratı 300 kontrata çıkardım desem:)
-
ne yapıyor bu efg böyle.. habire özel emirle bi alıyor, bi satıyor..
-
sistem kullanma yeteneğim yok benim .. histem ne derse o ..şimdi long diyor .. zild . :o:o
-
[QUOTE=kitaro;205655]60600 den al veren sistemin sahibi elini kaldırsın[/QUOTE]
Öyle bir sistem yok. Pasifte emri olan faydalandı o furyadan...
-
yafff...usdytl düşüyor..tahvil faizi de düşüyor..dax ve fdj toparlıyor ..vob niye duruyor **...sistemde hala satta..üwww
-
[quote=Astatin;205691]hımmmm...[SIZE=4][COLOR=red]ya senin dip dediğin yerden de aşağı giderse ne yapıyorsun?[/COLOR][/SIZE]
..[/quote]
59000 de stop loss edecektim
-
Ge garantideki %21 payını satmak istiyor
ge garantideki %21 payını satmak için jp morgan ı görevlendirdi.
---habertürk---
-
[quote=kitaro;205698]59000 de stop loss edecektim[/quote]
ok..bu dediğin pozisyon açma şekline göre yaklaşık 1500 puan zarar eder.. çok yüksek kaldıraç yoksa sorun değil... umarım 30 u da 40 50 yaparsın...
-
[quote=kitaro;205693]20 kontratı 300 kontrata çıkardım desem:)[/quote]
Cüzdan kalınmış derim ben !!!:..:
-
[QUOTE=kitaro;205698]59000 de stop loss edecektim[/QUOTE]
kitarom..serenadım..çok iddalı deyorsun..burası dipse 59 dan niye stop oluyosun..derlermi..derler..:..::o
-
sayım yaptım .. sazan abi nerde .. üvvv .. emergency help abi nerdesin .. üvvvv
ahanda sayım eheuhue :o:o:o:D:D:D
[IMG]http://img190.imageshack.us/img190/187/adszell.jpg[/IMG]
-
[QUOTE=Cerphin;205694]ne yapıyor bu efg böyle.. habire özel emirle bi alıyor, bi satıyor..[/QUOTE]
kafa karıstırıp , malları dagıtıyordur saga sola.. ayak hesaplara .. gorunum degıstırmeye ugrasıyo olabılır...
-
[quote=queen;205703]kitarom..serenadım..çok iddalı deyorsun..burası dipse 59 dan niye stop oluyosun..derlermi..derler..:..::o[/quote]
:d:..::)
-
[QUOTE=Kennym;205700]Ge garantideki %21 payını satmak istiyor
ge garantideki %21 payını satmak için jp morgan ı görevlendirdi.
---habertürk---[/QUOTE]
işte bu çok okkalı oldu..endeksi max. etkileyem hisse..artıkın üzerinde baskı olacağı kesin..kimse bu fiyatdan garantibnaksının %20 sini almaz...
-
[QUOTE=Astatin;205660]kuzu kim?:D[/QUOTE]
AK Parti Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı [B]Burhan [COLOR="Blue"]Kuzu[/COLOR][/B] .dng
-
[quote=QUEEN;205703]kitarom..serenadım..çok iddalı deyorsun..burası dipse 59 dan niye stop oluyosun..derlermi..derler..:..::o[/quote]
iddialı olacaksın ablam ama yanılıncada hesabını keseceksin yoksa stop etmesem eskiden kazandığımıda veririm bu olmaz bu salaklıktır. bu oyunda yanıldığınıda kabul edenler kazanır.
-
kitaro patronu teprik ederim amaç kazanmak .. kazanılıyosa mesele yok bence .. herkesin tarzı farklı ..:o:o
-
[QUOTE=kitaro;205710]iddialı olacaksın ablam ama yanılıncada hesabını keseceksin yoksa stop etmesem eskiden kazandığımıda veririm bu olmaz bu salaklıktır. bu oyunda yanıldığınıda kabul edenler kazanır.[/QUOTE]
tmm ihtimal..deyelim..guzu tarzı yazıyosun..kimsiniz..merak ettim..exper olabilirmi..:)
-
Saatlik sistemiim al verdi arkadaslar...
-
[quote=QUEEN;205713]tmm ihtimal..deyelim..guzu tarzı yazıyosun..kimsiniz..merak ettim..exper olabilirmi..:)[/quote]
ablam kuzuyla ve tayfasıyla işim olmaz onlar makrocu
ben anlamam öyle şeylerden ben anlarım histemden
bak şimdi sistemler ala geçti ama bence bu sinyal hatalı yani son bir hafta çok kazndılar ilk sinyalleri hatalı olacak
-
Vee Şortos Bitos artık longos
long tabiki long bitanesim
amman dikkat edin benim zistem çok kar yazdı artık zararlara başlayabilür amman dikkat
[IMG]http://i45.tinypic.com/4qsv2p.png[/IMG]
-
[QUOTE=selçuklu;205695]sistem kullanma yeteneğim yok benim .. histem ne derse o ..şimdi long diyor .. zild . :o:o[/QUOTE]
histem saglammıs ayda kac point yapıyo bu patron histem sonuçlarını paylaşsana ilgili topicte ::::::