[QUOTE=Astatin;81459]Bahhhh stop........bay bay 575 puan :( jerficiimm afiyet olsun :)[/QUOTE]
Bende bir kaç lokma ısırdım senden merak etme... Zaten şişko diilim.. Diyete ihtiyacım yok..:..:
Printable View
[QUOTE=Astatin;81459]Bahhhh stop........bay bay 575 puan :( jerficiimm afiyet olsun :)[/QUOTE]
Bende bir kaç lokma ısırdım senden merak etme... Zaten şişko diilim.. Diyete ihtiyacım yok..:..:
33,900 de neden kaçmadın sen anlamadım..
çoğunluk şelale istediğine göre shortta.py da bunu biliyorsa ne yapar dersiniz?
Bu gün TV de izledim. ABD meşhur paketi bu hafta sonu çıkarmaya çabalıyormuş, cumhuriyetçilerin beğenmediği bazı maddeler değişmiş ve görüşmeler devam ediyormuş.
Dow 7 850 altına düşmedikce yukarı ihtimali daha fazla gibi... Fakat birde paket yatarsa...
Flat en güzeli...
[quote=catedral;81468]Bende bir kaç lokma ısırdım senden merak etme... Zaten şişko diilim.. Diyete ihtiyacım yok..:..:[/quote]
:..: Çok kilo almıştım bu hafta yarısını geri veriyim dedim..
[QUOTE=dream;81470]çoğunluk şelale istediğine göre shortta.py da bunu biliyorsa ne yapar dersiniz?[/QUOTE]
bişe yapamaz..
o çogunluk anında ralli ister durumada gelir...
bukalemun gibi....
[quote=jerfin;81469]33,900 de neden kaçmadın sen anlamadım..[/quote]
gözüm senin de içind ebulunduğun ayulardaydı çünkü:..::..: 775 de al vermişti saatlik sistem..o mutlu ettiydide..dönüşte niye uymadım o muamma tabi :) yine de müsterihim :) sabah 800-900 gap bekliyordum :)
33000 e kadar 6500 adet alış var biri gelse şunları bir çizse:..::..:
33.333 stop noktam.
Tepki cikisi yasanirsa 33.750 uzunlar ile veda noktam..
Indikatorler 2 arada 1 derede kaldilar. ;)
[QUOTE=mbm;81461]lastik patlıyo patlıyo bişey olmuyo abi...
her benzincide lastikçi var.....
motorun yatak sarması lazım bize...:D[/QUOTE]
[B]Hepimiz forumcek longüz:)[/B] [B]Lastikler duplex...[/B]
5 dakkalıklarda OBO yok dimi.. Bide sen bak:):eek:
[quote=Astatin;81467]Ölsem de gam yemem :) artık..Bay SAZAN Gurt durumları için yorumunuz[/quote]
No comment. Toplantıda laptop yanımda. Bipledide farkettim.Hala analiz yapamadım.
spot ısrarla direniyor günlükleri sata geçirmemek için..