Yukardan full şortlayanlar para sayma makinelerini piyasadan silip süpürdü diyolar :) Aralarında sivri gulaklı biri olduğuna dair söylentiler vağ :p
Printable View
Yukardan full şortlayanlar para sayma makinelerini piyasadan silip süpürdü diyolar :) Aralarında sivri gulaklı biri olduğuna dair söylentiler vağ :p
[quote=flexy;462193]Yukardan full şortlayanlar para sayma makinelerini piyasadan silip süpürdü diyolar :) Aralarında sivri gulaklı biri olduğuna dair söylentiler vağ :p[/quote]
abartmayalım litfen.dng bi 95000 falan olsa o zaman abartırık..ama şahsen hala müsterih değilim...2000 pian kar iyi mi..ivit iyi..ama du bakalım
[quote=aslan;462192]Yapmadım patron, öğrenmiş olduk sayende. :..:[/quote]
antutu uygulamasını indir ve test et derim patron..normal kullanımda fark edemeyeceğin bir yamuk yumuk varsa üretim gaynaklı...yakalıyo test
Estetüko Madrit şort kulübü bşkanı,
Yonca halen 9.00...:D
Daha çok çalışman lazım...:D
[quote=Astatin;462194]abartmayalım litfen.dng bi 95000 falan olsa o zaman abartırık..ama şahsen hala müsterih değilim...2000 pian kar iyi mi..ivit iyi..ama du bakalım[/quote]
gıllanmamın nedeni, sadece yükseliş sindirişi olabilir..fiyatlar üst boll bandın üstüne çıkmıştı zaten..yani dinleniş sonrası yükselebilir deüüü umudum ise: böyle düşünenlerin sayısının çok olması::::::::: eğer öyleyse graşmaya devam eder:))) şimdi yavaş yavaş birileri diyecektir; abi tamam şimdi azaltmadı ama aralık ayına şurda ne var ki..satalım hacı:..: aralıktan sonra seçim var malum, kamu maliyesi gevşer para bollaşır bu sonraki dönem şirket karlarını arrtıracağı için, şubat gibi yine yükselemeye başlayabilir..filaaaan filaaaaannn...
Şinci Tarihi Bir USDTRY Magro Analizi Fırtlatayım:
1) FED parasal daralma USDTRYyi randırıcı etki yapacak, malum aylardır demeyen de duymayan da kalmadı. Yani USD TL karşısında değer kazanacak
2) Bizdeki seçim TL de parasal genişleme = TL nin USD karşısında değer kaybı....
Yani önümüzdeki 6-9 aylık süreçte ana trendi yukarı olacak bir enstruman varsa oda USDTRY dir...Debrik ederim darihi analizi..darih ve saati not alalım lütfen...yoksa daha sonra hava atmak maksatlı alıntı yapmak istediğimizde mesajı bulmak çok vakit alıyor nasdaq.dng
[quote=excali;462149][B][U]Açılışta[/U][/B]
[B]Estetüko Madrit :1 - Tavanvay Kedüspor:0[/B]
[B][U]Kapanışta bence Skor[/U][/B]
Estetüko Madrit :1 - Tavanvay Kedüspor:3
şeklinde olur...:::[/quote]
[quote=excali;462196]Estetüko Madrit şort kulübü bşkanı,
Yonca halen 9.00...:D
Daha çok çalışman lazım...:D[/quote]
Güncel skor alabilir miyik..:D:D 99000 açlışıta 1-0 önde isek 98200 de herlade en az 2-0 olmuştur he:D
[B][U]ATM'den para çekerken dikkatli olun. Çünkü dolandırıcılar yerleştirdikleri kameralarla şifrenizi öğreniyor, bilgilerinizi alıyor.[/U][/B]
[B][/B]
[URL]http://sozcu.com.tr/2013/ekonomi/atmden-para-cekerken-dikkat-375101/[/URL]
[quote=Astatin;462198]Güncel skor alabilir miyik..:D:D 99000 açlışıta 1-0 önde isek 98200 de herlade en az 2-0 olmuştur he:D[/quote]
Çok sevindirik olma bence. Gıllanmanda fayda var. Önümüzdeki haftaki maçlar , çok çetin geçecek...:p
[quote=excali;462200]Çok sevindirik olma bence. Gıllanmanda fayda var. Önümüzdeki haftaki maçlar , çok çetin geçecek...:p[/quote]
yaw o ayrı..çok abartmamamk lazım dedim, gıllanıyorum dedim..hemfikiriz ama o ayrı konu..... güncel skor u alalım diyorum ben.dng
kedü bak sizin ki konuşuyo
FED/[B]BULL[/B]ARD: POLITIKA KARALARI DAIMA ACIKLANACAK VERILERE BAGLI
-MATRIKS-
bak bak bak..susmuyo.. hani diyoki, faiz yükselişi sürpriz oldu, bi dah aöyle kötü şeyler demeyiz filan süsü veriyor..vay bull vay..şinci YELLEN çıksa bi yellense de denge bulsa bu açıklamalar...
FED/[B]BULL[/B]ARD:YAZ AYLARINDA FAIZLERDE YUKSELIS BIRCOK FED UYESI ICIN SURPRIZ OLDU-CNBCE
-MATRIKS-
[QUOTE=Astatin;462202]kedü bak sizin ki konuşuyo
FED/[B]BULL[/B]ARD: POLITIKA KARALARI DAIMA ACIKLANACAK VERILERE BAGLI
-MATRIKS-[/QUOTE]
ehehehe he is long since he was born
[quote=flexy;462205]ehehehe he is long since he was born[/quote]
bu durumda soyadı YELLEN olan da doğuştan beri fosturuyor mu yani:::
[QUOTE=Astatin;462206]bu durumda soyadı YELLEN olan da doğuştan beri fosturuyor mu yani:::[/QUOTE]
highly possible :..::..::..::..:
Yannız bu, gapı kapatır arkadaş..tahminen astini coverlar orda bi yerlerde :D
[quote=Astatin;462084]Ayu marşı, Astatin Feat. for VOIP
--------------------------------------
Şort bir nefes aldığım her an
Şort bir özlem içimde hep buram buram
Kimse anlamaz bende aşkını
Sen bir ayu, gülen yerinde durmayan
Aşkınla coşkunla sen çok yaşa
Yükseliyor bayrağın arşa
Aşkınla coşkunla sen çok yaşa
Yazdık büyük ismini dağa taşa
100,000 endekste doğdu şanlı efsane,
Long margin callda mutlu ol Astatin,
Kalbim senin, seninle çarpıyor
Şortla gülüp, longla ağlıyor
Sen gönlümün eşsiz aşkısın
Heryerde her zaman yanıp parıldıyor
---------------------------------
olur mu lem..yoksa yedirilermi bu marşı..he?[/quote]
he? böğğü...
yine 98175 e depti yaw
100,000 endekste doğdu şanlı efsane.............. lal lal la la lal lalala
Bullard ın günahını aldık..yoklama çekiyormuş
FED /BULLARD: EKIM AYINDA VARLIK ALIMLARIND KUCUK BIR GERI ADIM MUMKUN
-MATRIKS-
3000 puanlık bu cömert teklifi de red ediyorum...overruled..overgraşş
[quote=Astatin;462224]3000 puanlık bu cömert teklifi de red ediyorum...overruled..overgraşş[/quote]
Estetük,
Salı gününü bekliyorum gözlerim kapalı...:..:
[quote=excali;462227]Estetük,
Salı gününü bekliyorum gözlerim kapalı...:..:[/quote]
vat kaynd of porpısıs? hö...
uzunca bir aradan sonra, gahve falı çevireceğim...gaçırmayın bu tarihi anı..azzz soooraaa
Tüm gücün bu kadar mı , Estetük?:::
[quote=excali;462230]Tüm gücün bu kadar mı , Estetük?:::[/quote]
öyle değil acı onun ritueli...şöyle diyecen...
"Bu mu Saruman..Ayapabileceğinin hepsi bu mu?" olayı kişiselleştirimiyoruk ayrıca..temsili garakterler gullanıyoruk:o:D
[quote=Astatin;462228]vat kaynd of porpısıs? hö...[/quote]
Mergılik bıroceler...:..:
Alışlar gelmeye başladı sanki???
Savulun....
[quote=excali;462233]Mergılik bıroceler...:..:[/quote]
abi geç onu yaw..zaten herkesin sonucunu bildiği seçim yaw...ondan bişi çıkmaz..yani yükselirse o yüzden yükselmez diyorum..yükseleceğindne yükselir...ayrıca..salı sallanır :)
puhhh...96775 e şort kavırmaları yazdıydık..kediye sürpriz yapacaydık..kötü manada değil..artık ranabilir ben filatım diye..amma erken tepti lebron..bu durumda 96775 deki kavırma emirler iptal..bu tepkiden sonra a.oraya düşmez b. düşerse de orda durmaz
kedi başgan,
usdtry ye vermeye başladılar..buradada bi hainlik mi planlıyon..hişşşş
[quote=Astatin;462251]kedi başgan,
usdtry ye vermeye başladılar..buradada bi hainlik mi planlıyon..hişşşş[/quote]
Başçı Bey'e sorsan?
TCMB, DOVIZ SATIM IHALESI ACTI, TUTAR 20 MILYON DOLAR
-MATRIKS-
ARgadaşlar bu ahuşam, Kardemir Karabük Spor a pozitif, Kayseri Erciyes spora negatif enerji pompalayın lütfen..neden mi? şundan..sölemesi ayıp guponumuz var
Valencia-Swansea :İlk Yarı/Maç Sonucu: 2/2 Oran: 7.50 (Tuttu :))
Panduri-Dinjeper: İlk yarı/Maç Sonucu : 2/2 Oran : 2.75 (tuttu:))
Maribor-Rubin Kazan:İlk yarı/Maç Sonucu: 2/2 oran: 2.65 (tuttu:))
Thun -Rapid Vienna : İlk yarı/Maç Sonucu: 1/1 Oran:3.25 (tuttu:))
Kardemir-K. Erciyes:İlk yarı/Maç Sonucu: 1/1 Oran: 2.70... maç bu akşam..
litfen... tam 2 TL yatırdık gupona... tutarsa 960 tl alacağız..plizzzz..
[QUOTE=Astatin;462259]ARgadaşlar bu ahuşam, Kardemir Karabük Spor a pozitif, Kayseri Erciyes spora negatif enerji pompalayın lütfen..neden mi? şundan..sölemesi ayıp guponumuz var
Valencia-Swansea :İlk Yarı/Maç Sonucu: 2/2 Oran: 7.50 (Tuttu :))
Panduri-Dinjeper: İlk yarı/Maç Sonucu : 2/2 Oran : 2.75 (tuttu:))
Maribor-Rubin Kazan:İlk yarı/Maç Sonucu: 2/2 oran: 2.65 (tuttu:))
Thun -Rapid Vienna : İlk yarı/Maç Sonucu: 1/1 Oran:3.25 (tuttu:))
Kardemir-K. Erciyes:İlk yarı/Maç Sonucu: 1/1 Oran: 2.70... maç bu akşam..
litfen... tam 2 TL yatırdık gupona... tutarsa 960 tl alacağız..plizzzz..[/QUOTE]
[IMG]http://j1309.hizliresim.com/1f/n/svkhu.png[/IMG]
Estetük,
Gupon tutmazsa, vadelide kazanırsın belki??:::
Ya da tersi??.dng
[quote=flexy;462267].........[/quote]
parası bişi deil hacı, parasında değilim zati tutarsa kendm yemeyeceğim başkalarına vereceğim hayır babında..mesele psişik fonksiyonaliteler hala sağlammı onu test etmek:D sanırım alemde, puan durumlarına veya maç istatistiklerine bakmadan kupon yapan bir ben varım..yada en fazla 5-10 kişiyiktir.dngdüşün yani Vasco De Gama-Fluminense maçına , VDG büyük adamdı kesin kazanır diye 1 oynayan başka kim olabilir (not: VDG kazanmıştı)..hehe
[quote=excali;462272]Estetük,
Gupon tutmazsa, vadelide kazanırsın belki??:::
Ya da tersi??.dng[/quote]
Yok..VOB u, Sayısal Loto ile hedge ediyorum.... Bundaki para ne ki..960 tl ile ancak cep telefonunu hedge edersin...hehehehe...
Garan..with no komentos
8.68 döndü döndü yoksa nanay.
[quote=Astatin;462239]puhhh...96775 e şort kavırmaları yazdıydık..kediye sürpriz yapacaydık..kötü manada değil..artık ranabilir ben filatım diye..amma erken tepti lebron..bu durumda 96775 deki kavırma emirler iptal..bu tepkiden sonra a.oraya düşmez b. düşerse de orda durmaz[/quote]
vay highone...96725 görmüş..çok şık kavıracakmış bizim şortlar..puh:D
ivit,
Boynuzların uçları gözüktü...
[quote=excali;462296]ivit,
Boynuzların uçları gözüktü...[/quote]
gaddar gedü....