yada toplantıda herkes elindeki bavulu birbirine attı haberi geliyormuş..üwwww..boğalığım hiç çekilmez benim..üwww
Printable View
yada toplantıda herkes elindeki bavulu birbirine attı haberi geliyormuş..üwwww..boğalığım hiç çekilmez benim..üwww
[quote=Astatin;205762]yada toplantıda herkes elindeki bavulu birbirine attı haberi geliyormuş..üwwww..boğalığım hiç çekilmez benim..üwww[/quote]
Durumu: [IMG]http://www.voborsa.com/forum/vmoods/images/30KISA.gif[/IMG]
ülem durumunu deeştir nebiçim bovasın :::
genelkurmay başkanının bir şahsı ,cumhurbaşkanlıgı köşkünün bahçesinde kovaladıgı görülmüştür...şahsın kim olduğu tam olarak anlaşılamamıştır......hatta 20 metreden attığı postal şahsın kafasına isabet etmiştir......
**** metrixuydurur****
trendden sonra ilk sinyaller genelde çarpılıyordu demi..üwwww:..::..:üüüüüü
[QUOTE=mbm;205764]genelkurmay başkanının bir şahsı ,cumhurbaşkanlıgı köşkünün bahçesinde kovaladıgı görülmüştür...şahsın kim olduğu tam olarak anlaşılamamıştır......hatta 20 metreden attığı postal şahsın kafasına isabet etmiştir......
**** metrixuydurur****[/QUOTE]
abi o astetondur :::
şinci boğa ya korkudan toplantıyı dikizlerkene deşifre olmuştur....
[QUOTE=fXci;205767]abi o astetondur :::
şinci boğa ya korkudan toplantıyı dikizlerkene deşifre olmuştur....[/QUOTE]
ha hahahhahaha.. yarıldım gülmekten......:):):)
ben flat oldum histem portföyümde...
sistem portföyü ise uzun...
Benim sistem halen AL'a gecmedi acaba hastamı bir doktoramı göstersem
[IMG]http://i1002.hizliresim.com/2010/2/25/2205.jpg[/IMG]
sıcak haber......flashh flash....
kaçan şahsın van minüt.van minüt diye bağırdığı duyulmuştur....
buna göre ingiliz ajanı ! oldugundan şüphelenilmektedir....
****metrixuydurur***
15 dakıkalıklarda takoz var lem efiksçiii..üwww
[QUOTE=Astatin;205773]15 dakıkalıklarda takoz var lem efiksçiii..üwww[/QUOTE]
Patron boğalığın harbi hiç çekilmiyormuş :::
[quote=enorton;205774]patron boğalığın harbi hiç çekilmiyormuş :::[/quote]
:d:d:d:d:d:dYYLD
Geçici al sinyali çıktı bende de. Eğer 1305'e kadar 61800 görülmez ve 61975 ve üstü kapatırsa al kesinleşmiş olacak. Geriye işin zor kısmı kalıyore: bekleşmek.
62350 ye dikkat edin bu aşağı kırdığımız günlük destek yeresi, şimdi direnç kırılırsa en az endex + 500 puvanla yol alır,
[QUOTE=Astatin;205773]15 dakıkalıklarda takoz var lem efiksçiii..üwww[/QUOTE]
tekniğin zamanı var şu an dathill modundayım beni ırahatsız etme gayri
emme
saa şeyle bişey yapabiliriz... ek ücrete tabii beni kiralayabilirsin .......saa bu trendli günnerde bile fast teknik trade stratejileri çizerim boyna 300-500 pıvan götürürsün habire :::
nolii... kim çakıyor öyle....
helallll...
[quote=fXci;205778]tekniğin zamanı var şu an dathill modundayım beni ırahatsız etme gayri
emme
saa şeyle bişey yapabiliriz... ek ücrete tabii beni kiralayabilirsin .......saa bu trendli günnerde bile fast teknik trade stratejileri çizerim boyna 300-500 pıvan götürürsün habire :::[/quote]
berhudar ol..almiim:p:p:p foruma yapıştır herkes faidelensin
Geldim toplantıdan long'lar gol olmuş... Full flat... Buradan hafif kar satışı gelebilir, öğleden sonraya kadar tribüne geçiyorum...
Histemimi de teprik ederim... Geçen hafta yaptıklarını fazlasıyla affettirdi... :..:
[QUOTE=Astatin;205780]berhudar ol..almiim:p:p:p foruma yapıştır herkes faidelensin[/QUOTE]
zaten saaa parayla zattıklarımı foruma beleş olarakh yapıştıracam gayri ::: zahtekerliim tuttu gene üüvvv üüü
[quote=mbm;205779]nolii... kim çakıyor öyle....
helallll...[/quote]
ne çakıyolar MBM patron..tavuk mu çakıyolar..15 dakıkalıklarda dev tobo var...:..::..::..::..: [COLOR=white]ama hiç müsterih değilim[/COLOR][COLOR=white]üüü[/COLOR]
son gelen haber euro bölgesi ile ilgili ekonomik güven gerilemiş haberini tınlamaz isek odaklanma toplantıya demektir, hadi bakalım ben çift yönlü emniyetmi aldım, dalgalanan py de, lönkü bıarakmayarak sürekli soygun yaptım,.......şimdi yine bekliyorum nisanda 725 ve 800 de gelirse yine soygun işimiz bu,......
[quote=fXci;205782]zaten saaa parayla zattıklarımı foruma beleş olarakh yapıştıracam gayri ::: zahtekerliim tuttu gene üüvvv üüü[/quote]
sana bişi olmasın.kom
[QUOTE=Astatin;205783]ne çakıyolar MBM patron..tavuk mu çakıyolar..15 dakıkalıklarda dev tobo var...:..::..::..::..: [COLOR=white]ama hiç müsterih değilim[/COLOR][COLOR=white]üüü[/COLOR][/QUOTE]
yok hani 62200 den 62000 e tek tuş yaptılar ya onu dedim.....
he tobo var.... a*** tobosunun....
62300-400 üzerinde uzunlar yada flatlarız işte.....
ühühühühhü...iinngaaaaaa
yaçaşın sürekli soygun teorisi,
Gordon abi gordon abi..yiyolar inceden abi..üwwww...ehuheuheuhe..üwww
sibop fena çarpılmaya başlayacak herhal emme varsın çarpılsın dathill gibisi yok :::
[b]nıssan asya ve dıger bolgelerde 76415 adet aracı gerı cagıracak - japonya ulastırma bakanlıgı
[/b]
-matrıks-
[quote=fXci;205790]sibop fena çarpılmaya başlayacak herhal emme varsın çarpılsın dathill gibisi yok :::[/quote]
Saraylı'nın fikrini uygulamaya ne dersin abi? Getiri eğrisinin üzerine at bir hareketli ortalama. Getiri eğrisi ortalamasının altına düştüğünde sistemi kullanmayı bırak, ta ki tekrar yukarı kesene dek. Böylecek trendlerden sonra çarpılma belasından kurtulursun. Yani teorik olarak... Sistem kullanmadığımdan hiç denemedim ama mantıklı geliyor kulağıma..
[b]suzukı 432366 adet aracı gerı cagıracak - japonya ulastırma bakanlıgı[/b]
-matrıks-
[QUOTE=Strategist;205792]Saraylı'nın fikrini uygulamaya ne dersin abi? Getiri eğrisinin üzerine at bir hareketli ortalama. Getiri eğrisi ortalamasının altına düştüğünde sistemi kullanmayı bırak, ta ki tekrar yukarı kesene dek. Böylecek trendlerden sonra çarpılma belasından kurtulursun. Yani teorik olarak... Sistem kullanmadığımdan hiç denemedim ama mantıklı geliyor kulağıma..[/QUOTE]
evet ama ozamanda karın buyuk bır kısmını feda edeyorsun üvvv yani
[FONT=Arial Black][FONT=Arial Black][SIZE=4][U]Yeni bir sistem keşfettim...[/U][/SIZE][/FONT]
[U][FONT=Arial Black][/FONT][/U]
[FONT=Arial Black][SIZE=3][COLOR=darkred][U]SABIRX 1.0[/U][/COLOR][/SIZE] [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=4]5 ayda 30 bin puana yakın kazandırdı. Para çekmeme rağmen ...Portföyümü 3 katından fazlaya büyüttü.. Programı çalıştırıp minimum 15 gün kenara çekiliyorum.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial Black][/FONT]
[FONT=Arial Black][FONT=Times New Roman][SIZE=4]Aslında bi sistem daha var. [/SIZE][/FONT][COLOR=darkred][FONT=Times New Roman][SIZE=4]STOPS 2.0. [COLOR=black]Ama [COLOR=darkred]sabırx [/COLOR] sayesinde onu [/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/FONT][FONT=Arial Black][COLOR=darkred][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=black] kullanmama pek gerek kalmıyor[/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=black]. :)[/COLOR][/FONT]
[/FONT][FONT=Arial Black][/FONT]
şubat ven nisan vade başı pasta rice etsem
[QUOTE=Strategist;205792]Saraylı'nın fikrini uygulamaya ne dersin abi? Getiri eğrisinin üzerine at bir hareketli ortalama. Getiri eğrisi ortalamasının altına düştüğünde sistemi kullanmayı bırak, ta ki tekrar yukarı kesene dek. Böylecek trendlerden sonra çarpılma belasından kurtulursun. Yani teorik olarak... Sistem kullanmadığımdan hiç denemedim ama mantıklı geliyor kulağıma..[/QUOTE]
bence yapılması gereken tek şey... eger kazançlı bir sistemin varsa... kaldıracı abartmadan tüm sinyallerine uyacaksın gayri... kayıplar kaldıraç buyuklugunden dolayı acıtıyore :::
insan 1-2-3 kaldıraçla kazançlı sistemin tüm sinyallerine uyabilir sorunda olmaz :::
saraylı abeyin nalıncı keseri işe yarayor tabi yaramazmı ona lafım yok gayri
[quote=enorton;205794][B]suzukı 432366 adet aracı gerı cagıracak - japonya ulastırma bakanlıgı[/B]
-matrıks-[/quote]
[B]Uln şu benim aracı da biri geri çağırsa da kurtulsam. [/B]
[B]Lancia Delta var bende b[/B][B][U]i vericem ; bi daha geri almıycam bırakıp kaçıcam[/U]. . Tipi hoşuma gitti aldım. Hiç memnun degğlim.. Bi sürü problem çıkardı...Hep Japonlar da çağıran çağırana... Biraz da italyanlar çağırsın yaw.[/B]
[quote=fXci;205795]evet ama ozamanda karın buyuk bır kısmını feda edeyorsun üvvv yani[/quote]
Aslında teorik olarak şöle olabülür:
2 tane sistemin olur, biri trend için, biri de yatay için. Trend sistemini kullanmaya başlarsın. Getirisi ortalamasının altına düştüğünde yatay sisteme geçersin. Onun getirisi ortalamasının üzerine çıkmıştır bu arada normalde. Bu sefer onun getirisi düşünce de trend sistemine geçersin... Böylece her piyasada malı götürürsün...
Oturduğum yerden teori sallamak da ne kolay oluyormuş yaw.. :..: Şimdi iki sistem yaz desen havlu atarım ama teoride mangalda kül bırakmam... :)))
yönetime müdale eden bagımsız yargı,bagımlı yargıdan daha tehlikelidir..
demiş adalet bakanı....
lafa bak.......yani niyete bak... :):)
[quote=BORSACIOZGUR;205800][B]Uln şu benim aracı da biri geri çağırsa da kurtulsam. [/B]
[B][U]Bi vericem bi daha geri almıycam bırakıp kaçıcam[/U]. Lancia Delta var bende. Tipi hoşuma gitti aldım. Hiç memnun degğlim.. Hep Japonlar da çağıran çağırana... Biraz da italyanlar çağırsın yaw.[/B][/quote]
Tamam ben çağırıyorum
flexy, your nick is so sexy :)
[QUOTE=Astatin;205806]flexy, your nick is so sexy :)[/QUOTE]
Benim yeni avatar nasıl patron :)