sayfa numaramız "911"
bir işaret olmasın bu? :)
Printable View
sayfa numaramız "911"
bir işaret olmasın bu? :)
bugün ve yarın soru şu...dow 7900..ün üstünde kalabilecekmi?????
[QUOTE=sentinus;81499]Sn. Vobix bu açık pozisyon değişiminin kaç gündür eksi olmasını nasıl yorumlamak gerek sizce? Tşk.[/QUOTE]
Dünkü hareket küçük kurumlar vasıtaıyla pozsiyon ayarlamsıoydı yükselişi desteklemiyordu. bugün harekette EFG ile Yapı Kredi karşılıklı birbirini karşılıyor. Diğerleri nötr kalıyor. Kararsızlık göstergesi.
Saat 17:05 gibi vade başından beri takas durmunu koyan olursa niyetleri biraz daha anlaşılır olur.
[quote=SEREN I;81505]bugün ve yarın soru şu...dow 7900..ün üstünde kalabilecekmi?????[/quote]
alış gelirse kalır satıs gelırse kalmaz:)
[QUOTE=SEREN I;81505]bugün ve yarın soru şu...dow 7900..ün üstünde kalabilecekmi?????[/QUOTE]
bugün belki de, yarın kalamaz gibi.. yada canımız öyle istiyor..:)
Evet yine aynı şey oluyor, kapanışa doğru yukarı, hergün aynı şey..
[QUOTE=SEREN I;81505]bugün ve yarın soru şu...dow 7900..ün üstünde kalabilecekmi?????[/QUOTE]
Tarımdışı istihdamı bekliyor piyasa. Hani bir umut olumlu gelir de diğer olumsuzlukları bertaraf edebilir miyiz diye fakat bugünkü verilere bakılırsa olumlu gelmez. Bu seferde bir kaç gündür satış yiyen finansallara tepki geldiye oynarlar ama bana her yol :dü: levhaları ile görülüyor. acaba benim gibi görenler fazla olduğu için mi düşmemek için direniyor diye de düşünmüyor değilim.
Dün datalar iyi geldi dow eksi kapadı, bugun datalar kotu dow artı kaparsa hıc şaşırmam.
7900 şimdi mi dağılacak yoksaaaaa
7898.75 i gördü:)
tekniklere göre...son yukarı tepki şansı...(kısa vadede. 5 dk..) dow 7900.ün üstünde kalması yeterli....
20..30..60..dk.lıklarda OBO oluştu....
Benim kriterlerime gore, DJi de haftalik grafiklerde guzel bir Dip olusumu var.
Bu hafta olmasa gelecek hafta DJi yukari yonlu SHOW yapabilir.
[IMG]http://img.photobucket.com/albums/v85/bbroker/VOB/DJiHaftalik.jpg[/IMG]