tam gurt taburu yerelerindeyiz .. dikaktli olmak gerekir .. heheheh :)
Printable View
tam gurt taburu yerelerindeyiz .. dikaktli olmak gerekir .. heheheh :)
yok abi yok,biz dowdan ayrıştık.
[quote=SEREN I;81514]tekniklere göre...son yukarı tepki şansı...(kısa vadede. 5 dk..) dow 7900.ün üstünde kalması yeterli....
20..30..60..dk.lıklarda OBO oluştu....[/quote]
gelecek olan tepki...33800..leri geçemez...geçerse tepki olamaz...
önemli olan biz kapandıktan sonra dow ne yapar.....
.dng
[QUOTE=VOBiX;81510]Tarımdışı istihdamı bekliyor piyasa. Hani bir umut olumlu gelir de diğer olumsuzlukları bertaraf edebilir miyiz diye fakat bugünkü verilere bakılırsa olumlu gelmez. Bu seferde bir kaç gündür satış yiyen finansallara tepki geldiye oynarlar ama bana her yol :dü: levhaları ile görülüyor. acaba benim gibi görenler fazla olduğu için mi düşmemek için direniyor diye de düşünmüyor değilim.[/QUOTE]
Bu güne benzer günlerde çoğunlukla yukarı yapıyor. Önce dünkü uzunlar stoplattılar, sonra yeni kısa açtırdılar. Ola ki düşüş devam ederse bu sefer 32500 tutmaz, 30000 ler görülür...
[quote=SEREN I;81518]gelecek olan tepki...33800..leri geçemez...geçerse tepki olamaz...
önemli olan biz kapandıktan sonra dow ne yapar.....
.dng[/quote]
ben py olsam..33900..e kadar alırım....şort kalmak yürek ister...........
[quote=SEREN I;81521]ben py olsam..33900..e kadar alırım....şort kalmak yürek ister...........[/quote]
seren yine kapanmaz..ama bu hareket sortçuları döker....
Amman dikkat malsahibi çok sinirli seans sonuna doğru yukarı çekip vuracak.
Dow ilk seansı 7900 civarında kapadımı bana yeter, günü nasıl kaparsa kapasın, sabahda dow futur artı olsada uyar o zaman bana, ama işte bakacağız
B planı olarak aklınızda bulunsun..........py okuyor ya..hani....
sistemler kısa diyor istemeyerek olsada geceye kısa
17.00 datası bu açıdan önemli.....
seren büyük paraya gidiyor....başka türlü üç günlük pozisyon açmaz....