Arkadaşlar lütfen itham etmeden fikirleri serpiştirelim.Formu okuyanlar bir süzgeçten geçirip en azından ne gibi fikirler ve niyetler olduğunu görüp ona göre karar vermeli.Lütfen kırıcı olmayalım.. Teşekkürler..
Printable View
Arkadaşlar lütfen itham etmeden fikirleri serpiştirelim.Formu okuyanlar bir süzgeçten geçirip en azından ne gibi fikirler ve niyetler olduğunu görüp ona göre karar vermeli.Lütfen kırıcı olmayalım.. Teşekkürler..
[QUOTE=mbm;205983]yok yok iyi....
gözünü seveyim bullmarket... idare et...son 1,5 gün...:):):):)[/QUOTE]
Heee iyi o zaman mbm abi 60000 e stop kodum:D:D
Kodummu?.....kodum.kom
Hadi ben gidip bi çay kahve içiyim azıcık rahat rahat:)
[quote=kitaro;205981]evetttt şimdi yola çıkmanın zamanıdır[/quote]
şimdide yeni longçular oldu onları indirmeden gitmez pala.dng
açıklamada vatandaşlarımız [B]müsterih [/B]olsun denmiş.......
yanınada bir not düşmüşler.... kısacılar diye..... he heheheee....:):)
[QUOTE=BORSACIOZGUR;205989]Fikir tahmin ve yorumlarını yaz. 2 saat sonra piyasa senin söylediğin fiyata gelsin.
1000 puan kazandırsın.
Sonra adamın biri kalkıp desin ki... Sen bize inandırıcı gelmiyorsun ÖZGÜR BORSACI....
Sana bisey söyleyeyim mi... Ben bile her gün hesabımı gördüğümde inanamıyorum.
[B]Pala nın tek alt edemediği sistem SABIRx 1.0[/B]
[B]Artı ben yazıyorum. [/B]
[B]Sonra birkaç gün içinde esrarengiz bir biçimde yazdıklarım oluyor. [/B]
[B]Kimseyi inandırmak gibi bir derdim yok.[/B][/QUOTE]
sen yaz özgür..adamın iştir işi..şahsen renkli yazıların hoşuma gidiyor..
Nisan vadeli long'larla arkama yaslandım... Bir süre al-sat yok... Bu çift dip çalışırsa ilk etapta 63.200'e kadar yolu var... Ondan sonra DOW'a göre bakarız.... 60.200 stop noktam...
müsterihim mbm patron .lelele
ms daki hafızaya alınanlar nasıl siliniyor...2-3 gb lık depo var...
[B][U]DİKKAT SADECE YORUMDUR : [/U][/B]
[COLOR=darkred][B]Bu düşüş hareketi galiba 47.500 -48000 IMKB 100 aralığına kadar sürebilir. Ancak Ordan bi tepki gelebilir...[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]Bu yorum bugün için geçerli değildir...[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]15-20 gün içerisinde gerçekleşebilir.. [/B][/COLOR]
[B][COLOR=#8b0000][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#8b0000]Shortlarımızı bugün kapattık.[/COLOR][/B]
[COLOR=darkred][B]Fakat şu anda sıfır pozisyondayım[/B][/COLOR].. Bilgilerinize.
sabahki longlar flat olduktan sonra sat sinyali gelmiş ayucuk meydana çıkmış yine lakin bu sinyali göremediğimden pc başıoda olmadımdan uygulayamadım :( sağlık olsun...
[IMG]http://i1002.hizliresim.com/2010/2/25/3357.bmp[/IMG]
Nisan vadede daha iyi yerlerden longlamak içişn fazladan makası açmışlar:..::..:
Süper yorumlarım aybediyonuz+.
Ufak uafak long yapıcan bu Nisan vadeyi, taktiği belirledim yani:)
[quote=boz ayı;205959]61.000 long..............[/quote]
60.800 long..cover.........
fxci abem nerelerdesin ,sibop ne almede :)
[QUOTE=BORSACIOZGUR;205989]Fikir tahmin ve yorumlarını yaz. 2 saat sonra piyasa senin söylediğin fiyata gelsin.
1000 puan kazandırsın.
Sonra adamın biri kalkıp desin ki... Sen bize inandırıcı gelmiyorsun ÖZGÜR BORSACI....
Sana bisey söyleyeyim mi... Ben bile her gün hesabımı gördüğümde inanamıyorum.
[B]Pala nın tek alt edemediği sistem SABIRx 1.0[/B]
[B]Artı ben yazıyorum. [/B]
[B]Sonra birkaç gün içinde esrarengiz bir biçimde yazdıklarım oluyor. [/B]
[B]Kimseyi inandırmak gibi bir derdim yok.[/B][/QUOTE]
Güzel Kardeşim,
Sabır iyi birşeydir. Tradede de kazandırır.
Giriş çıkışlarını iyi ayarlayan bir trader zaten her zaman kazanır.
Kazandığına ve bu yolu bulduğunada çok sevindim.
Ancak sanmaki vob aleminde bu tip sistemleri olup para basanlar yok. Kendim için demiyorum vobcular için. ayda 15000 puanı rahat alanlar var.
Takip ettiğim kadarıyla çok var.
Ayrıca 5 ayda vob 30000 puan artmadı. 10 ayda 43000 artıysa 5 aydır 15000 puan arttı.
Sende bir yol bulmuşşun bunu uygulamak senin için en hayirlısı olacaktır.
Ancak asla hiçbir şeyden tam emin olma.
Sevgiler.
Jelibon.
[QUOTE=kitaro;205739]pala bir daha 60600 ü göstermez bekleyen daha çok bekler
ralli is on the way demiştim:)[/QUOTE]
[QUOTE=mbm;205746]:p:p:p:p:p:p:[/QUOTE]
tekrarrr:p:p:p:p:p:p:p:p:p
büyük lokma ye ama büyük konuşma diye bir laf vardır.......
sidik yarışı yaptığın için böyle alıntı yapıp yazma gereği hissettim.....
yukarı olsaydı böbürlenerek sen yazacaktın.....aşagı oldu biz yazdık....
he heee heeeee :::::::::::::::
[QUOTE=Astatin;205985]yok..üwwwww..sistem 250 puanda kesti zararı şorta döndü...ben 800 puan zarara kadar bekledim ve istopladım....üwwwwww..iki adet omuz apla piliz..üwwww[/QUOTE]
offf..üüüüüü..dün çizdiğim balyoz..59larda..trend çizgisi
60.475 long.........
ulan benide alım satım manyağı yaptınız yaa..
Kitaro,artık yorum yapmassın heralde..2gündür 4000 puan terse geldin,seni takip edip degerlendiren varsa yandı gülüm keten helva..sabah yazdıgım gibi 62500 kıramadıgı icin halen short,devam..
[URL="http://img192.imageshack.us/i/xu100.png/"][IMG]http://img192.imageshack.us/img192/2966/xu100.png[/IMG][/URL]
100 endektste 50-100 günlük arasından sonra 100-150 günlük HO ara bandına oturduk ve 150 günlük HO üzerindeyiz. Piyasa buradan tepki vermeye çalışıyor. Muhtemel 1-2 gün daha buralarda kalacağız. Kırılma durumunda 46800 e kadar iniş zor olmayacaktır.
60200-60400 aralığınada geldi işte :),
60350
Burayı dip ilan ediyorum:)
[quote=mbm;206011]tekrarrr:p:p:p:p:p:p:p:p:p
büyük lokma ye ama büyük konuşma diye bir laf vardır.......
sidik yarışı yaptığın için böyle alıntı yapıp yazma gereği hissettim.....
yukarı olsaydı böbürlenerek sen yazacaktın.....aşagı oldu biz yazdık....
he heee heeeee :::::::::::::::[/quote]
ben kaybettiğimde burada herkese kazancınız haktır helal olsun diyecektim senin gibi çocukluk yapmayacaktım... senin gibiler çok durmaz bu borsada
[QUOTE=kitaro;206017]ben kaybettiğimde burada herkese kazancınız haktır helal olsun diyecektim senin gibi çocukluk yapmayacaktım... senin gibiler çok durmaz bu borsada[/QUOTE]
:o:o:o:o:o:o:o
[quote=sadberk22;205995]şimdide yeni longçular oldu onları indirmeden gitmez pala.dng[/quote]
pala bu işi iyi yapıyo yaww ama daha aşağı bitmedi bi 500 daha isterük.uyk
[QUOTE=kitaro;205469]bugünkü 60600 ü önümüzdeki 10 ay boyunca göreceğimizi zannetmiyorum çok kişi üzerime geliyor normaldir zordur terso olmak[/QUOTE]
[QUOTE=kitaro;205739]pala bir daha 60600 ü göstermez bekleyen daha çok bekler
ralli is on the way demiştim:)[/QUOTE]
[IMG]http://xs.to/image-FD01_4B867A33.jpg[/IMG]
evet kabul ediyorum hata yaptım yanıldım artık son olarak stop lossumu bekliyorum hadi pala vurda kurtulayım artık
yeri geldiğinde harakiri yapmasınıda bilmeli
[quote=boz ayı;206014]60.475 long.........
ulan benide alım satım manyağı yaptınız yaa..[/quote]
Oysaki önceki uyarınızla buraların mayınlı olduğunu görüp uzaktan izlemeye başlamıştım.
buyrun longlayın diyo..pela..ah pela..
Gözü 60000 ki stoplara dikti yine
ÜVVVVV:o üvvvvvvv:oüüü
60.100 ilave long..........
Hee gördünmü 60000 de stopları pala:)
[QUOTE=kitaro;206022]evet kabul ediyorum hata yaptım yanıldım artık son olarak stop lossumu bekliyorum hadi pala vurda kurtulayım artık[/QUOTE]
Sistemler de yanılır insanlar da... Benim sistemim de yanıldı bugün 1000 puan zarar etti... Fark şu ben çıkıp buraya, benim sistemim en iyisidir ben en iyisini bilirim,sizin yöntemlerinizin hepsi çöpe demem hiçbir zaman ;)
Yukardaki mesajımı sadece dünden beri sürekli 60600 kırılmaz diye kafa ütülediğin için yapıştırdım... Başka niyetim yok :)
kısa devam......
[quote=kitaro;206022]evet kabul ediyorum hata yaptım yanıldım artık son olarak stop lossumu bekliyorum hadi pala vurda kurtulayım artık
yeri geldiğinde harakiri yapmasınıda bilmeli[/quote]
kitaro 60600 ün durumu ortada,bugün an itibariyle 600 puan daha altındayız..
borsada olmaz olmaz..
Uzunları %50 yaptım:)
İlk ciddi tepki 58875 ten olacakmış gibi duruyor
ımkb ve tl hızla çökecek. bu çökuşu kimse durduramaz.
hepsi bahane karlar şahane.dng.dng
[URL="http://img684.imageshack.us/i/xu100.png/"][IMG]http://img684.imageshack.us/img684/2966/xu100.png[/IMG][/URL]
46800-47000 aralığı kaçınılmaz biçimde hedefe girdi....
Bugün için kritik nokta 10280-10300, sp 1095-1100.
Sert altı piyasanın en popüler sayımı 1düşüş3düşüş başladı der.
Jelibon.
bugün tam bir akıl tutulması serisi yaşadım...
1) 250 puana stoplayıp şorta dönemk varken sistemleü şubatta, 800 zarara kadar bekledim...
2) Eskiler bilir, vadenin son haftası "uzak vade bilir" mantığıyla ben hep sonraki vadede işlem yapar ve onun grafiğine bakardım...bu sefer onu da yapmadım...onun grafı aşağıda...
lanet olsun ne olursa olsun diyrek açtığım son pozum şu an karda ama onun fiyatını yazmanın anlamı yok..
Sonuç: sisteme sahip olmak önemli değil uyabilmek önemli..geçmiş olsun vatana millete hayırlı olsun.. üwwww
[IMG]http://i45.tinypic.com/sv0u48.jpg[/IMG]