herkese iyi haftasonları yiğitler ve yiğideler....
akşam kardemir karabükspora pozitif enerji göndermeyi unutmuyoruz...
bi de............filex.................. abi şu 82000 de hatırlatsan iyiydi...ehehehe
Printable View
herkese iyi haftasonları yiğitler ve yiğideler....
akşam kardemir karabükspora pozitif enerji göndermeyi unutmuyoruz...
bi de............filex.................. abi şu 82000 de hatırlatsan iyiydi...ehehehe
Dünkü %7.6 civarı çıkışa Estetük'ün cevabı: -%2 civarı
Teprik ederim....lelele
Skor:
Estetüko Madrit: 2 - Tavanvay kedüspor:0
Moto oynamamamız iyi olmuş...:::
[quote=excali;462304][B]Dünkü %7.6 civarı çıkışa Estetük'ün cevabı: -%2 civarı[/B]
Teprik ederim....lelele
Skor:
Estetüko Madrit: 2 - Tavanvay kedüspor:0
Moto oynamamamız iyi olmuş...:::[/quote]
::::::::: iki düzeltme.. %2 değil %2.23 şu an..ayrıca karşılaştırma zemini yanlış... yüzdelerin hesaplandığı base farklı..yani 100,000 endeks %10 çıkarsa 110,000 olur...ama 110,000 endeks %10 düşerse 99,000 olur..gibi.dng
[quote=Astatin;462306]::::::::: iki düzeltme.. %2 değil %2.23 şu an..ayrıca karşılaştırma zemini yanlış... yüzdelerin hesaplandığı base farklı..yani 100,000 endeks %10 çıkarsa 110,000 olur...ama 110,000 endeks %10 düşerse 99,000 olur..gibi.dng[/quote]
Estetük,
%2.6 olsa %7.6 çıkışı silebilecek mi? .dng
Düzeltsen düzeltsen ne kadar düzeltebilirsin ki?:..:
Bence 1 gol atmış sayılmam lazım...
Estetük,
Kedünün Lonk olmasının [B][U]bilimsel[/U][/B] sebebi bu mu yoksa?.dng
[B]KEDİLER YER ÇEKİMSİZ ORTAMDA NASIL DAVRANIYORLAR -HÜRRİYET-[/B]
[URL]http://webtv.hurriyet.com.tr/2/54850/24751532/1/kediler-yer-cekimsiz-ortamda-nasil-davraniyorlar.aspx?utm_content=buffer29c62&utm_source=buffer&utm_medium=twitter&utm_campaign=Buffer[/URL]
yellen i çağırdık...ertesi gün başgan olacak demişler kedü...
[FONT=Calibri]Reuters White House rounding up support for Yellen to take reins at Fed [/FONT]
[quote=Astatin;462331]yellen i çağırdık...ertesi gün başgan olacak demişler kedü...
[FONT=Calibri]Reuters White House rounding up support for Yellen to take reins at Fed [/FONT][/quote]
Yarın +%5 açıp +%15'e tamamlar mıyık? Kaç gol atarız...:D
Disko disko parizaniiii....lelele.lelele
Goodmorning voborsa..imzalar bende sorun yok :)
dow a göre seksi bir açılış olmadığından mütevellit, şortlar kavırma...2700 pian.. eh fena deil... gün boyu yokum hacılar...öptüm
(kedü....doplantılar vesilesiyle lak lak a gelemeyeceğim ama izlemedeyim...haaa)
[QUOTE=Astatin;462363]dow a göre seksi bir açılış olmadığından mütevellit, şortlar kavırma...2700 pian.. eh fena deil... gün boyu yokum hacılar...öptüm
(kedü....doplantılar vesilesiyle lak lak a gelemeyeceğim ama izlemedeyim...haaa)[/QUOTE]
İyi toplantılar hacı :cool:
Tilifon topicini bi türlü bulamadım aga..yine bura döndüm ne yapam.. flexy abi pc de topic sayfasini güncelleme için f5 yapiyoruz smartlarda nasil yapacaz onu yaw bulamadim ..:cool:
[quote=obsidyen;462367]Tilifon topicini bi türlü bulamadım aga..yine bura döndüm ne yapam.. flexy abi pc de topic sayfasini güncelleme için f5 yapiyoruz smartlarda nasil yapacaz onu yaw bulamadim ..:cool:[/quote]
Maus'un sağ tuşuna klikle, seçeneklere bak..dng
[QUOTE=obsidyen;462367]Tilifon topicini bi türlü bulamadım aga..yine bura döndüm ne yapam.. flexy abi pc de topic sayfasini güncelleme için f5 yapiyoruz smartlarda nasil yapacaz onu yaw bulamadim ..:cool:[/QUOTE]
[QUOTE=excali;462368]Maus'un sağ tuşuna klikle, seçeneklere bak..dng[/QUOTE]
Aynen excali'nin dedüğü gübü, ekrana uzun yada iki parmakla aynı anda dıklayıp yenile de patronaj.
Sagolun patrom abiler..
+.
[quote=obsidyen;462372]Sagolun patrom abiler..
+.[/quote]
IvOS 7 yükledin mi?:::
[QUOTE=excali;462374]IvOS 7 yükledin mi?:::[/QUOTE]
Yukleme islerine simdilik girmiyoruz. Çünki alet yeni yohsa garanti disi kaliyimis :p o deelde bi yugariyi 92 lerden mi yaparuk yohsama bu seviyelerden mi..+..heyk.brv:D.dng
[quote=obsidyen;462381]Yukleme islerine simdilik girmiyoruz. Çünki alet yeni yohsa garanti disi kaliyimis :p o deelde bi yugariyi 92 lerden mi yaparuk yohsama bu seviyelerden mi..+..heyk.brv:D.dng[/quote]
Bence her seviyeden yugari yapma ihtimaliz var. .dng
[quote=excali;462383]Bence her seviyeden yugari yapma ihtimaliz var. .dng[/quote]
şşşşş ayboluyo..sabah sabah 125 puan vermişik şortları secure save bufferı olarak zaten:..::..:...astatin hemen kaçar işe güce..hoçikal
[IMG]http://i43.tinypic.com/2e3yji0.jpg[/IMG]
[quote=Astatin;462387]şşşşş ayboluyo..sabah sabah 125 puan vermişik şortları secure save bufferı olarak zaten:..::..:...astatin hemen kaçar işe güce..hoçikal
[IMG]http://i44.tinypic.com/ztx6pd.jpg[/IMG][/quote]
Doplantı dönüşünde 2500 pivan alırık bence. Sonra "niye böğün doplantı vardı?" deme...:..:
[quote=excali;462389]Doplantı dönüşünde 2500 pivan alırık bence. Sonra "niye böğün doplantı vardı?" deme...:..:[/quote]
hacı iki dur yawww....:D böğğğğ.bizim ulusal şiarımız..gittim
arada kçak giriş...ex..rmi alert..dikkayt
[quote=Astatin;462397]arada kçak giriş...ex..rmi alert..dikkayt[/quote]
Model indikatör börtföyünden RMI'yi çıkardım..lelele
APPLE: IPHONE 5S, IPHONE 5C MODELLERININ ILK HAFTA SATISLARI 9 MILYONU ASTI
-MATRIKS-
Hatce kaç sattı, Estetük? Netceye sormadan cevap bekliyik...:)))
[quote=excali;462403]APPLE: IPHONE 5S, IPHONE 5C MODELLERININ ILK HAFTA SATISLARI 9 MILYONU ASTI
-MATRIKS-
Hatce kaç sattı, Estetük? Netceye sormadan cevap bekliyik...:)))[/quote]
Valla bilmiom.. Amma şunu diyebilirim, 1 yıl geriden gelen teknolojiyi, iki kad radyasyon salınımını %35 daha pahalıya alıyor ayfoncular..yorum yok..tercihleri...
Onu boşverde haxıex..abi şöyle düşüyormuş..yavaş yavaş pis pis..hiç tepi vermeden..gidip sıfıra kadar düşüyormuş..ula ne komik olur ha..klasik tacılar, ewciler hepsi şaşırırı buişe
[IMG]http://i39.tinypic.com/2jaf683.png[/IMG]:::
toplantı bitti.. laklağa hazırım exxxxxxxxxxx
[quote=Astatin;462410]Valla bilmiom.. Amma şunu diyebilirim, 1 yıl geriden gelen teknolojiyi, iki kad radyasyon salınımını %35 daha pahalıya alıyor ayfoncular..yorum yok..tercihleri...
Onu boşverde haxıex..abi şöyle düşüyormuş..yavaş yavaş pis pis..hiç tepi vermeden..gidip sıfıra kadar düşüyormuş..ula ne komik olur ha..klasik tacılar, ewciler hepsi şaşırırı buişe
[IMG]http://i39.tinypic.com/2jaf683.png[/IMG]:::
toplantı bitti.. laklağa hazırım exxxxxxxxxxx[/quote]
Estetük,
Şekildeki gibi RÜYA GÖRENLERE Nasıl bir psikoLONG önerirsin?.dng
exxx..şort skuzi babında 20,000 puan aldı amca... e bi yarısını geri versin ha..şimdilik...beklenti kalmadı..bişi kalmadı..he
[quote=excali;462411]Estetük,
Şekildeki gibi RÜYA GÖRENLERE Nasıl bir psikoLONG önerirsin?.dng[/quote]
kapanış tahminim -%5.58
[quote=Astatin;462413]kapanış tahminim -%5.58[/quote]
Estetük,
Uykuyu çok uzattın. Kış uykusunda mısın?
Bu arada Doplantıda kaç level atladın?:)
Karantii..with no kıomentos
[quote=excali;462416]Estetük,
Uykuyu çok uzattın. Kış uykusunda mısın?
Bu arada Doplantıda kaç level atladın?:)[/quote]
peki %5.57 oldu.dng
çok uykum var..doru vallah.... toplantıda levellamadım hacı..pis toplantıydı...piroceler ::: filan
[quote=Astatin;462418]peki %5.57 oldu.dng
çok uykum var..doru vallah.... toplantıda levellamadım hacı..pis toplantıydı...piroceler ::: filan[/quote]
Hatce'ye, doplantıda oyun oynayanlar için özel mode da mı koymamışlar? Teknolocisi çok eskiymiş....dng
hazır asti burdayken bu sefer ben erken kaçıyorum..oooopppp kaçtım :p
[quote=flexy;462433]hazır asti burdayken bu sefer ben erken kaçıyorum..oooopppp kaçtım :p[/quote]
Estetükü Doplamışlar, yine...:..:
Fileksü,
Estetük doplantıyı kimle yapıyo, çözebildin mi?
[IMG]http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20070718004118/startrek/images/archive/8/8a/20080410005213!Spock_melding_with_Horta.jpg[/IMG]
exx i gorkutayım birazx...don cansın endustriyal fıçır haftalık
[quote=Astatin;462197]gıllanmamın nedeni, sadece yükseliş sindirişi olabilir..fiyatlar üst boll bandın üstüne çıkmıştı zaten..yani dinleniş sonrası yükselebilir deüüü umudum ise: böyle düşünenlerin sayısının çok olması::::::::: eğer öyleyse graşmaya devam eder:))) şimdi yavaş yavaş birileri diyecektir; abi tamam şimdi azaltmadı ama aralık ayına şurda ne var ki..satalım hacı:..: aralıktan sonra seçim var malum, kamu maliyesi gevşer para bollaşır bu sonraki dönem şirket karlarını arrtıracağı için, şubat gibi yine yükselemeye başlayabilir..filaaaan filaaaaannn...
Şinci Tarihi Bir USDTRY Magro Analizi Fırtlatayım:
1) FED parasal daralma USDTRYyi randırıcı etki yapacak, malum aylardır demeyen de duymayan da kalmadı. Yani USD TL karşısında değer kazanacak
2) Bizdeki seçim TL de parasal genişleme = TL nin USD karşısında değer kaybı....
Yani önümüzdeki 6-9 aylık süreçte ana trendi yukarı olacak bir enstruman varsa oda USDTRY dir...Debrik ederim darihi analizi..darih ve saati not alalım lütfen...yoksa daha sonra hava atmak maksatlı alıntı yapmak istediğimizde mesajı bulmak çok vakit alıyor nasdaq.dng[/quote]
öne alalım.dng
[B]Astatin[/B] Nickli Üyeden Alıntı [URL="http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?p=462084#post462084"][IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL]
[I]Ayu marşı, Astatin Feat. for VOIP
--------------------------------------
Şort bir nefes aldığım her an
Şort bir özlem içimde hep buram buram
Kimse anlamaz bende aşkını
Sen bir ayu, gülen yerinde durmayan
Aşkınla coşkunla sen çok yaşa
Yükseliyor bayrağın arşa
Aşkınla coşkunla sen çok yaşa
Yazdık büyük ismini dağa taşa
[B]100,000 endekste doğdu şanlı efsane[/B],
Long margin callda mutlu ol Astatin,
Kalbim senin, seninle çarpıyor
Şortla gülüp, longla ağlıyor
Sen gönlümün eşsiz aşkısın
Heryerde her zaman yanıp parıldıyor
[/I]
Estetük,
Yuro-yuesdiyi teprik ederim. Düşmeyen barite icat etmişler. Lonklasaymışıık , iyimiş...üüüüüü
[quote=excali;462451]Estetük,
Yuro-yuesdiyi teprik ederim. Düşmeyen barite icat etmişler. Lonklasaymışıık , iyimiş...üüüüüü[/quote]
yok hacı..parite olayına uzağım..... zaman kılobal güresel griz zamanları..nzdjpy de yine şortluyorum afedersin... kısa sürede bilmem kaç ve kaç katına çıktı para....sonra 1 saat içinde anaparaya yakın yere düştü::: o gün bugün bulaşmam afedersin:p vob palası iyi..huyunu suyunu, arada yesek de keleklerini biliyoz...oyunda kalıyoz yani..teprik ederim
yannız kaç gündür fiyat çıkarken de düşerken de aps düşüyor hacılar..ekim vade aps 136 bine düşmüş.. ne iş la... piyasada siz, ben bi de pala mı kaldı yaw..hayır yani eğer öyleyse bizde kalmayalım...he