-
[QUOTE=selçuklu;81602]KISALAR : dream. jerfin .thracian. bull market. selçuklu . berdush
UZUNLAR : mbm. mesiyk
listeye ekleyin kendinizi artık bildiklerim bunlar .. çoğunlık flat galiba .kısamı yoksa . üüüüüüüüüüüüüü[/QUOTE]
bide biz azız diyorsun....forum tüm kısa.....:D
-
[QUOTE=mbm;81614]bide biz azız diyorsun....forum tüm kısa.....:D[/QUOTE]
üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
-
[quote=QUEEN;81604]bugünlük dedim her seviye var ayrıca[/quote]
[B]
Bende diyoırum ki bugünlük öyle bir kapanış mümkün gözükmüyor..
7510 - 7590 kapatabilir..** 7960 - 8096 da kapatabilir.
ama sen 2,5 aylık desteği bi anda kır. Sonra da git 100 puancık aşağıda kapat. Yok böyle bişiy...[/B]
-
[QUOTE=bien;81587]bizim piyasada çok sık uygulanan bir taktik var...
yurtdışı düşerken piyasayı tut, düşmeyeceğim imajı yarat. böylece longcularda güven, shortculara korku oluşsun... sonra yurtdışı yükselmeye başlayınca herkes uzuna döneceğinden rahatça kısaya geçip endeksi düşür... (endeks yükseleceği zaman da tam tersi geçerli)
bakalım yine bu taktik mi uygulanacak.[/QUOTE]
tamam işte güçlü imajını verdiler yarın yukarı açacaklar 34,100 ü geçemeyip 33,900 üstünden malı teslim edecekler. Bu esnada bugün Al vermeyen ssitemelr de al vermiş oalcak. Sonra veriler eşliğinde verirler.
-
KISALAR : dream. jerfin .thracian. bull market. selçuklu . berdush. sentinus . bien. [B][U]cırcır[/U][/B]
UZUNLAR : mbm. mesiyk
-
dow kapanış tahminim 7250.50 .....kayıtlara geçsin hahahahha :)
-
Dow'da 7830 altı kapanış düşüş teyidi olacak bana göre... ilk aşama 7900 tabi yuvarlak hesap...
-
[QUOTE=parderi;81610]Ne edim babam be. Gün boyu şelale oluyo deyip kısa yaptıkça amcalar 33500 kırılmaz dedi başka bi şey demedi. Aşağıdaki dolu kademeler sandığımız gibi kuru sıkı değildi. Adamlar resmen göz karartmıştı. Bi an soluklarını ensemde hissettim. Dow'un çıkması önemli değil bu seviyelerde kalsa bile üzgünüm ama sabah sopası kaçınılmaz. Dow tahminim. 7920. Saygılar :..::..:[/QUOTE]
Bilmiyorum artıkın, forumcek kısadayız görüldüğü gibi, bu kadar kısacıya py bi kamyon sopa temin edenmediyse sabaha sopayı kim kime atar görücezzz:..::..:
-
[QUOTE=selçuklu;81619]dow kapanış tahminim 7250.50 .....kayıtlara geçsin hahahahha :)[/QUOTE]
haa haaaaa....
yuhhhhhhhhh.....
yok 1250..........:D
-
3 haftadır dolarda oynuyordum. ilk defa endekste pozisyon aldım..
İçimden güçlü bir ses evet piyasanın döneceği yerler burası diyordu.. Sesi dinledim..
Obama nın paketi açıklanana ; bizim de Imf beklentisi tamamen sona erene kadar..
Dow 7850 yi kıracak değildi ya.. En kötüsü daha ne olabilirdi...
Bu sesi dinledim..
Şİmdi DOw 7916. 23:00 a kadar bi aşağı bi yukarı daha silkeleyecek ondan sonra +++ ya da buralar...
-
[QUOTE=mbm;81622]haa haaaaa....
yuhhhhhhhhh.....
yok 1250..........:D[/QUOTE]
oda olur .. bak gülme .. ciddiyim .. hahahahha :D :D
-
Tam 2,5 aylık desteğin dibinde iken. Herkes nası bu kadar kısa kaldı anlamadım...
Var mı bilmediğimiz bişeyler ?