-
[QUOTE=Astatin;81658]Gökhan, Gekhan, Gekhen, Geken, Kegen;
Nerelerde? Uzun zamandır mesajlarda yok ama aşağıda görüyorum[/QUOTE]
Vob Trader'da da kegen'de de "Yazma Hakkı Bir Süreliğine Yasaklanmış Kullanıcı" yazıyor. Arkadaşalr müebbet mi aldı, nedir? Bu bir süre ne kadar bir süredir? Yoksam af çıktı da bazı arkadaşlar içeride mi unutuldu? Burası Türkiye olur mu olur.
-
[quote=okansak;81661]sn catedrel pıyasa ıçın goruşlerınızı alabılırmıyım[/quote]
Duymak istemezsin..ayrıca soru biraz kinayeli geldi bana:..:
-
[QUOTE=cırcır;81662]Sen korkabilirsin..... Bayanlar bayılıyor bu avatara :D
İmaj tazeledim bu avatarla[/QUOTE]
Peçeli bayan avatarlarından sonra maskeli bay avatarları. Gizem forever...
-
CIRCIR,
Sen bilirsin Deirdre Bolton fun club diye bir şey var mı?
-
[quote=VOBiX;81663]Vob Trader'da da kegen'de de "Yazma Hakkı Bir Süreliğine Yasaklanmış Kullanıcı" yazıyor. Arkadaşalr müebbet mi aldı, nedir? Bu bir süre ne kadar bir süredir? Yoksam af çıktı da bazı arkadaşlar içeride mi unutuldu? Burası Türkiye olur mu olur.[/quote]
Ben de kendimi imha edeceğim bugün... az sonraaa...
-
[quote=Astatin;81667]CIRCIR,
Sen bilirsin Deirdre Bolton fun club diye bir şey var mı?[/quote]
google a yazdım bışey çıkmadı google bılmiyosa ben ne bileyım :)
-
[quote=VOBiX;81665]Peçeli bayan avatarlarından sonra maskeli bay avatarları. Gizem forever...[/quote]
mersiyk peçelı avatarı vardı ikımizi karıştıramazsın
-
VOBIX şu an ne yapıyorsun? askerlik bitti mi? devam mı? bittiyse ne işle meşgulsün? aracı kurumda mısın yoksa kendin mi trade ediyorsun?
-
[QUOTE=VOBiX;81663]Vob Trader'da da kegen'de de "Yazma Hakkı Bir Süreliğine Yasaklanmış Kullanıcı" yazıyor. Arkadaşalr müebbet mi aldı, nedir? Bu bir süre ne kadar bir süredir? [B]Yoksam af çıktı da bazı arkadaşlar içeride mi unutuldu? [/B]Burası Türkiye olur mu olur.[/QUOTE]
olur valla..hepsi olur...
banada 2 gün diye 2 hafta geçiyodu ya.peşine düşmesek
gerçi iki günlük bir olay bile yoktu.....tek kelime kötü sözüm yoktu..
ilkini diyorum..ikincisi bu haksızlıgın yansımasıydı...
onda ceza tamam.....mod arkadaşlar dogrusunu yaptı....
ama bu seferde karşı tarafın küfürleri pas geçildi...
ettiği küfür yok denildi..ısrar edincede ha omu falan denildi....
sn nohamuranında kulagını çınlattık bu arada....:D
-
[QUOTE=Astatin;81667]CIRCIR,
Sen bilirsin Deirdre Bolton fun club diye bir şey var mı?[/QUOTE]
Maria Bartiromo nun hayranı daha çok [URL="http://siliconinvestor.advfn.com/subject.aspx?subjectid=15326"]club[/URL] işine de girmişler.
-
[QUOTE=SEYYAH;81675]VOBIX şu an ne yapıyorsun? askerlik bitti mi? devam mı? bittiyse ne işle meşgulsün? aracı kurumda mısın yoksa kendin mi trade ediyorsun?[/QUOTE]
Askerlik devam ediyor. Ağustosa kadar istirahatli asteğmenim. Hava değişiminin subay versiyonu istirahatli imiş.
-
Dow daha da yükselir mi acaba ? Astatin bence sen ralli bekliyorsun forumda çok aktifsin :D Zor fakat ralli olabilir mi? Bir de Gold bugün 924 gördü ve zarardayım tavsiyen varmı? :) 1 saat sonra dönerim yanıt istiyorum :D