-
[QUOTE=hexa;81683]Dow daha da yükselir mi acaba ? Astatin bence sen ralli bekliyorsun forumda çok aktifsin :D Zor fakat ralli olabilir mi? Bir de Gold bugün 924 gördü ve zarardayım tavsiyen varmı? :) 1 saat sonra dönerim yanıt istiyorum :D[/QUOTE]
Tamam siz işinize bakın, asti paketinizi hazırlıyor. Siz gelene kadar hazır olur. .kom
-
[B]Başka bir sitede yorumlarına değer verdiğim M.Dğny nin Dow için yorumunu burda sizinle kesinlikle paylaşma ihtiyacı hissettim.. Ruh halimi süper ifade etmiş..[/B]
Bir iki tane dedikodumudur.. açıklamamıdır neydiği belirsiz haberlerle bu Dow un başına gelecek var..
Ne olduğu belli değil kısaca..Sapıttı onlarda..
[QUOTE] M.Dğny Duhül: Jul 2007
Gönderi: 1,372
--------------------------------------------------------------------------------
arkadaşlar
artık kesin inanıyorum,hatta kararlıyım...
biz imkb olarak bu dow dan,
daha doğru daha akılcı hatta daha mantıklı
hareket eden bir borsayız...
ya adamlar rahatsız,dün saat 17 de %0,80+ ol sonra saat 23 de %1,5 - tamamla...
gün içi farklı yönlere %1,5 er den toplamda %3 oynama ...
bugün saat 17 de %1,5- den saat 19 da %1,5+ yani 2 saatte
farklı yönlere %1,5 den toplamda %3 oynama...
yuh geri zekalılar yuh yani...
sizin bankaların neden battığını daha iyi anlıyorum,ruh hastaları... [/QUOTE]
-
[QUOTE=catedral;81685][B][COLOR="Blue"][B]Başka bir sitede yorumlarına değer verdiğim M.Dğny[/B][/COLOR] nin Dow için yorumunu burda sizinle kesinlikle paylaşma ihtiyacı hissettim.. Ruh halimi süper ifade etmiş..[/B]
Bir iki tane dedikodumudur.. açıklamamıdır neydiği belirsiz haberlerle bu Dow un başına gelecek var..
Ne olduğu belli değil kısaca..Sapıttı onlarda..[/QUOTE]
[QUOTE=catedral;81065]Hiç boşuna şüphelenme...[COLOR="Red"][B] Başka hiç bir forumda sizi aldatmıyorum..[/B][/COLOR] Kafama kafama vuruyorum.. .dng Benim gibi ayı nasıl tırsar diye?[/QUOTE]
cati yakalandın.... .dng
-
Yok cati başka sitede yazmıyor ben şahidim, selam cadı seni savunmak için yazdım ilk mesajımı. Seren sana da merhaba bu arada.
-
[QUOTE=aslan;81687]Yok cati başka sitede yazmıyor ben şahidim, selam cadı seni savunmak için yazdım ilk mesajımı. Seren sana da merhaba bu arada.[/QUOTE]
Banlanınca yazamıyor tabi.... .kom Hoşgeldiniz.
Yazmayı bırakın da okumaya nasıl yetişiyor onu da çözebilmiş değilim.
-
[QUOTE=VOBiX;81686]cati yakalandın.... .dng[/QUOTE]
Aldatma ayrı.. Basılma ayrı... :..: Değer verdiğin yazıları okumak ayrı :..:
He bunda ayrıca yakalanacak bişi yok.. Almışım kendim koymuşum yazıyı be vobix..:)
-
Sn. Catedral, M.dgny şu an bir yerlerde yazıyormu?
-
[QUOTE=catedral;81685][B]Başka bir sitede yorumlarına değer verdiğim M.Dğny nin Dow için yorumunu burda sizinle kesinlikle paylaşma ihtiyacı hissettim.. Ruh halimi süper ifade etmiş..[/B]
Ne olduğu belli değil kısaca..Sapıttı onlarda..[/QUOTE]
resim gibi işliyorlarda ondan....sanatçı gibi
fdowun saatliğini aç bak ne var....
simetrizme bak......
-
arkadaşlar şu pc ekranı nasıl resim haline getirebilirim....
kısaca anlatan olursa grafik atacagım.....
-
[QUOTE=mbm;81691]resim gibi işliyorlarda ondan....sanatçı gibi
fdowun saatliğini aç bak ne var....
simetrizme bak......[/QUOTE]
Dev gibi KEDİ var ne olacak? Uyumsuzluksa gözüme sokman lazım bilmiyomusun:eek:
-
[QUOTE=mbm;81692]arkadaşlar şu pc ekranı nasıl resim haline getirebilirim....
kısaca anlatan olursa grafik atacagım.....[/QUOTE]
F1 F2 ..... F12 tuşunun yanında Print Screen tuşu var ona basın. Daha sonra Başlat>Tüm Programlar>Donatılar>Paint e tıklayın
İster Ctrl ile V tuşuna aynı anda baın ister Düzen > Yapıştır diyin.
Daha sonra kaydederken kayıt türünü PNG ya da GIF seçersenzi az yer kaplar.
Ya da [URL="http://www.turktekno.net/images/stories/yakala/Yakala!.zip"]Yakala![/URL] diye bir program var onu da kullanabilirsiniz.
-
[QUOTE=bgungor68;81690]Sn. Catedral, M.dgny şu an bir yerlerde yazıyormu?[/QUOTE]
finastrendde yazıyordu savaş çıakcak diye bir şey yazmıştı biri yorumalrdan birine kızıp yazmayacağım dedi. En son RedKitin kasabasında görmüştüm.