-
[QUOTE=selçuklu;206500]abi nerde bullmarket .. arada sivri çıkışları olasada iyi adamadı .. üvv kayıpmı oldu ... :o:o:o
mesut abi aylık kontrole geliyolarmı gene ..:D:D:D:D[/QUOTE]
ehekemküm... he geliyorlar....:D:D:D
he sarosbullmarket iyi adam...bende çok severim..
kendisi yok ama metrikss e yazılı bir demeç vermiş... full uzun diye....:D:D
-
[QUOTE=adalı54;206489]Yaşadığımız bir olay bundan 25 yıl kadar önce (1984 gibi) ölüdenize tatile gittk sabah erkenden sahile indik 3 Arkadaş uyuyakalmışız yol yorgunluğu falan.Uyandığımızda etrafımızı İngiliz turistler sarmış hepsi genc hepsi Tangalı üstsüz falan Manken gibiler .Bizim arkadaş uyandı baktı baktı hadi tası tarağı toplayıp gidelim buradan dedi.Niye dedim Ya ben bunları görünce katil olucam dedi.Arkadaş o zamanlar evli idi.Bunca yıl kandırmışlar bizi bu bizim kadınlar dedi Sonrada bombayı patlattı
Bunlar kadınsa bizimkiler ne
Bizimkiler kadınsa bunlar ne
Bunca yıl ......mun la yatmışız haberimiz yokmuş ya dedi
Bastık kahkahayı baktık turistler bize bakıp bakıp gülüyor
kolay kolay unutmam bunu Bayanlardan özür dilerim Ne demişler cirkin bayan yoktur ..[/QUOTE]
o kadınlar sırtlarında odun taşımıyor..sırtlarında çay balyası yok..4 tane çocugun ( 2 tane çocuk yapsınlarda gör onları)ve ataerkil kocaman ailenin bakımı,,temizliği yemeği yok...
o kadınların eşleri tüm gün kahvede oturup,akşam gelince evdeki tüm işlerin yapılmasını istemiyor...
o kadınların elleri mercimek tarlalarında nasırlaşmamış,cildtleri temmuzun kavurucu güneşinde kavrulmamış(ankaranın köyleri için)...
sevilmeyecek kadın,güzelleşmeyecek kadın yoktur..amma bakım herşeydir..
-
[QUOTE=abka;206505]o kadınlar sırtlarında odun taşımıyor..sırtlarında çay balyası yok..4 tane çocugun ve ataerkil kocaman ailenin bakımı,,temizliği yemeği yok...
o kadınların eşleri tüm gün kahvede oturup,akşam gelince evdeki tüm işlerin yapılmasını istemiyor...
o kadınların elleri mercimek tarlalarında nasırlaşmamış,cildleri temmuzun kavurucu güneşinde kavrulmamış(ankaranın köyleri için)...[/QUOTE]
mercimek tarlasımı kaldı abka....
hadi kırsalda azda olsa var diyelim....
kentlerdekiler için ne diyeceksin...
o dediğin işlerin çogunu herifler yapıyor artık...
sözüm meclisten dışarı......:D:D:D
-
melaba...
ben kimim efiksci
-
Deneysel yakın stoplu sembolik kısa a*....
Flat kalmak zor geliyor... Ekşın adamıyım ben... :p
-
[quote=Strategist;206508]Deneysel yakın stoplu sembolik kısa a*....
Flat kalmak zor geliyor... Ekşın adamıyım ben... :p[/quote]
sen ekşın adamı görmemişsin:D bağa bak bağa...avatara bak
-
alanyaya gittik yazın...
balkona oturduk... gelene geçene bakıyoruz arkadaşla...
10 hatun geçiyor.. 9 u şu bizim manken diye televizyana çıkanlar varya onlardan 5 gömlek üstün...
nasıl bir gen ..nasıl bir asalet ya......
10 da dokuzu böyle olursa doğal olarak doğan bebelerde böyle oluyor diye düşünüyorum....
kem küm he he....:):)
-
bütün kadınlar güzeldir...:)))..anlamı ,bütün kadınlara kozmetik kakalanabilir...
-
[QUOTE=Astatin;206507]melaba...
ben kimim efiksci[/QUOTE]
patron profiline yazı yazdım cevap yazmamışın ayıp ediyon patron ... konuşmayacam bak .. hellim aplayada söyleyecem seni avatar değiştirip duruyo diyecem yasaklasın seni. .. eheuuhue .... :D:D:D :o:o:o
-
[QUOTE=mbm;206506]mercimek tarlasımı kaldı abka....
hadi kırsalda azda olsa var diyelim....
kentlerdekiler için ne diyeceksin...
o dediğin işlerin çogunu herifler yapıyor artık...
sözüm meclisten dışarı......:D:D:D[/QUOTE]
bizim köylerde var..gelde iş yapan kadın gör..karadenizdede işlerin çogunu kadınlar yapar...
hayat standartın ne kadar iyiyse o kadar kendine vakit ayırırsın..para ve vakit varsa kadın;spora gider,makyajına,bakımına dikkat eder.
geçim derdi gibi zaruri ihtiyaç ön plana geçince herşey arkada kalıyor...
-
nisan vade full pastayı verebilecek varmı arkadaslar... kim neci merak ettim..
-
[quote=Strategist;206508]Deneysel yakın stoplu sembolik kısa a*....
Flat kalmak zor geliyor... Ekşın adamıyım ben... :p[/quote]
ulen uzun olaydın bari madem deneysel ve stop yakın. 800 puan düşmüş piyasada deneysel şort mu olunur
olunsa olunsa denek olunur :D:D
-
[QUOTE=unlimitted;206515]ulen uzun olaydın bari madem deneysel ve stop yakın. 800 puan düşmüş piyasada deneysel şort mu olunur
olunsa olunsa denek olunur :D:D[/QUOTE]
abi bende mesajı görünce long açmıştır strat patron demiştim short açmış .. hayırlısı olsun tabi ..
-
[quote=abka;206513]bizim köylerde var..gelde iş yapan kadın gör..karadenizdede işlerin çogunu kadınlar yapar...
hayat standartın ne kadar iyiyse o kadar kendine vakit ayırırsın..para ve vakit varsa kadın;spora gider,makyajına,bakımına dikkat eder.
geçim derdi gibi zaruri ihtiyaç ön plana geçince herşey arkada kalıyor...[/quote]
patron gel seni bi ukraynadaki tarlalara götüriim,orada da kadınlar çalışıo...tarım bir tek bizde yok,tarla da çalışan kadın da...
-
basın leyn....
fincan kulpu boşverin...
asti şunlara bişe de.....
-
selçuklu ile biz vobdan vurgun yaparsak yazın ukranyaya gideceğiz...
tarihi ve turistik bir geziye.....
demi selçuklu....:D:D
-
[quote=abka;206513]bizim köylerde var..gelde iş yapan kadın gör..karadenizdede işlerin çogunu kadınlar yapar...
geçim derdi gibi zaruri ihtiyaç ön plana geçince herşey arkada kalıyor...[/quote]
rusyada kule vinç operatörü, alçıpan ustası, tesisat ustalarının kadın olduğu dönemleri bilir misiniz siz?
rusyada bir dönem'in ağır iş ustalarının çok büyük bir kısmı kadındı.
iş yükü bahsettiğiniz bakımsızlığın bir sebebi olabilir. ama tek sebep değildir.
-
[QUOTE=mbm;206519]selçuklu ile biz vobdan vurgun yaparsak yazın ukranyaya gideceğiz...
demi selçuklu....:D:D[/QUOTE]
he abi gidelim .. iyi yerelermiş oralar .. ehuhuhue :D:D:o:o:o
-
[quote=unlimitted;206515]ulen uzun olaydın bari madem deneysel ve stop yakın. 800 puan düşmüş piyasada deneysel şort mu olunur
olunsa olunsa denek olunur :D:D[/quote]
75 puanla stop'ladım zaten... .dng
-
gençleerrrrrrrrrrrrr............
bu ne yawww..........
çalışın biraz ......
5 dk....çıktık.. bir numero yok.........
hesap yaptım.......bu sene 1 koyup 3.5 almışım paladan.........
çok müsterihim.............
ha ha haaaa.........
-
[QUOTE=ATHLON;206517]patron gel seni bi ukraynadaki tarlalara götüriim,orada da kadınlar çalışıo...tarım bir tek bizde yok,tarla da çalışan kadın da...[/QUOTE]
he selçuklu ile bizide götür...:D:D:D astide gelsin...
hatta forumca gidelim... herkes gelsin... ablalar hariç...
onların tarih bilgisi zayıf biraz..gelmesinler.. he heheheh
-
[quote=selçuklu;206512]patron profiline yazı yazdım cevap yazmamışın ayıp ediyon patron ... konuşmayacam bak .. hellim aplayada söyleyecem seni avatar değiştirip duruyo diyecem yasaklasın seni. .. eheuuhue .... :D:D:D :o:o:o[/quote]
yazdım patron yanıt..hatta tokoba nın vaolpostunda da yanıt yazdımm sana..niye yanıt vermiyon onlara aybediyon...hatat senin volpostunada yazdım...neden yanıt yazmıyon yaw...iyi adamdın sen bişe mi geldi başına üwwww:D+.:mad::cool::rolleyes:
-
[quote=Strategist;206522]75 puanla stop'ladım zaten... .dng[/quote]
bak şu para sayma pardon para yapma makinasının kurdelasını çözerken yanlış tuşa basmışın heyecandan. [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG]
geçmiş olsun.
çıkarırsın sen stro. ama bugün pis gün. tıkatli olmak lazım gelir...;)
-
[QUOTE=mbm;206510]alanyaya gittik yazın...
balkona oturduk... gelene geçene bakıyoruz arkadaşla...
10 hatun geçiyor.. 9 u şu bizim manken diye televizyana çıkanlar varya onlardan 5 gömlek üstün...
nasıl bir gen ..nasıl bir asalet ya......
10 da dokuzu böyle olursa doğal olarak doğan bebelerde böyle oluyor diye düşünüyorum....
kem küm he he....:):)[/QUOTE]
asalet kısmına katılmamakla bırlıkte evet fızıkı ozellıklerı turkıye ortalamasının cok uzerınde.. genetik özellikler , beslenme alıskanlıkları ve dogal seleksiyon sözkonusu oldugu için normal karsılamak gerek..
-
[quote=abka;206505]o kadınlar sırtlarında odun taşımıyor..sırtlarında çay balyası yok..4 tane çocugun ( 2 tane çocuk yapsınlarda gör onları)ve ataerkil kocaman ailenin bakımı,,temizliği yemeği yok...
o kadınların elleri mercimek tarlalarında nasırlaşmamış,cildtleri temmuzun kavurucu güneşinde kavrulmamış(ankaranın köyleri için)...
sevilmeyecek kadın,güzelleşmeyecek kadın yoktur..amma bakım herşeydir..[/quote]
Abka ben polimiğe gimek istemiyorum
Ben yalnızca yaşadığım bir olayı yazdım
Fıkra gibi ama ayniyle vaki cinsinden Kim güzeldir kim değildir tartışmak istemiyorum Kaldıki güzellik görecelidir herkesin farklıdır
-
-
ilk defa rusyaya gircem havaalanında,tırsıyorum,sonuçta pasaport polisidir ,katıdır,ne diiceimi düşünerek girdim sıraya...bi baktım..karşımda 1.80 boyunda sarışın bi pasaport polisi bayan...soruyor nereye gidiosunuz diye...nereye istersen dedim:))
-
[quote=ATHLON;206517]patron gel seni bi ukraynadaki tarlalara götüriim,orada da kadınlar çalışıo...tarım bir tek bizde yok,tarla da çalışan kadın da...[/quote]
apkeyi boşver..beni götür oraya:D:D...Ukrayna ve tarla...hımmmmm:cool:
-
[quote=mbm;206519]selçuklu ile biz vobdan vurgun yaparsak yazın ukranyaya gideceğiz...
demi selçuklu....:D:D[/quote]
[I]olmazzzzzz......size tecrübeli biri lazım....iyi bir rehber.....[/I]
[I]bozz amcanız size kıyamaz.....bende geliyorum...kambersiz düğün[/I]
[I]olmaz....hem orda çokk işlerim var..çokkk..[/I]
.lelele
-
[quote=mbm;206519]selçuklu ile biz vobdan vurgun yaparsak yazın ukranyaya gideceğiz...
demi selçuklu....:D:D[/quote]
Boşuna demiyorlar Ukraynanın yarısı bizden diye hahaha
-
[B]polemik falan yok..buraya yazılan,foruma mal olur..isteyen düşüncesini açıklar..bu kadar basit...[/B]
dizilerdeki hayat standardı gibi,koşullar olsunda siz o zaman görün..
tarlada çalışana,vinç operatörü olan kadınların antalya da fıstık olduğunu hiç sanmıyorum..zaten ağır iş yapan kadın .modifikasyın gereği kaslaşır,iri bir vucuda sahip olur..
onada fıstık denmez...:::
nerden geldik buraya...adam kendi karısıyla(karadeniz bölgesinde ki çalışan kadın ), yabancı turisti karşılaştırmış..karısıyla,turistin koşulları çok farklı demek istedim..:)))
neyse ben gider.
-
ben çıkıyorum son poz short .. istop yazdım ... artık pela ne edese etsin ...
-
[QUOTE=ATHLON;206461]yahu herkes kendı resmını koisa ne güzel olur avatarına...[/QUOTE]
Ben varım :)
-
[quote=unlimitted;206526]bak şu para sayma pardon para yapma makinasının kurdelasını çözerken yanlış tuşa basmışın heyecandan. [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG]
geçmiş olsun.
çıkarırsın sen stro. ama bugün pis gün. tıkatli olmak lazım gelir...;)[/quote]
Çerez sözleşme adediyle istediği kadar çarpsın Pala. Sermayeyi etkilemez...
Adam gibi sözleşme adediyle poz açmak için Opening Range Breakout bekliyorum. Bu yaklaşım bu tür günler için birebir... ;)
-
şubat ve nisan vade başı pasta rica ediyorum..
-
[QUOTE=Astatin;206531]apkeyi boşver..beni götür oraya:D:D...Ukrayna ve tarla...hımmmmm:cool:[/QUOTE]
yok forumca gideceğiz dedik ya asti..
ayıp ediyon valla...
ahada liste....gelenler teşekürü tıklasın... hahahah
:D:D:D
mbm, aykilic, Strategist, boz ayı, unlimitted, perfectt, borsacim, indregandi, raymonda, ATHLON, uufuk, abka, adalı54, tırtıl, mur@t, Kennym, SaNCaKTaR, thracian, EMEKDAR, borsa8447, juliano, last trader, citiwan, hexa, daylight, YAVUZHAN, Sekube, elmas, Javacheff!, men, elstock, onal, feridunabi, Kanaatkar, tutku, hilmi, vobran, al bundy, Toledo, liti, kiwi, suphisezar, pammin, maşuk, yukcel, zekican9, kimseo, minyas22, abdullah yıldız
-
[quote=enorton;206536]Ben varım :)[/quote]
hocam sen koi,ben de başlıorum...
-
birkaç gündür bazı forumlardan mail alıyorum....
bizim foruma gel gibilerinden......
başka arkadaşlarada geliyormu....merak ettim.......
-
[quote=ATHLON;206530]ilk defa rusyaya gircem havaalanında,tırsıyorum,sonuçta pasaport polisidir ,katıdır,ne diiceimi düşünerek girdim sıraya...bi baktım..karşımda 1.80 boyunda sarışın bi pasaport polisi bayan...soruyor nereye gidiosunuz diye...nereye istersen dedim:))[/quote]
senin yine iyi...bi ara iş gereği türki cumhuriyetlere gidiyoruz kazakistan, türkistan, azerbaycan, v.b. karışık... sık sık..hangisiydi hatırlamıyorum... polis molis güvenlik işlerinde hala ruslar var.. rus türk karışımı bir bağyan polis vardı kontrolde...bize şöyle bir soru sordu " yar**k bulunur mu"......ben bir tarafdan içimden "olmaz mı" diyorum ama aynen yanımdaki patron gibi şok olup kalmış durumdayız..birbirimize baktık...kadın tekrar, işaret parmağını ileri geri kırarak "yar**k " dedi...biz heykel olduk kaldık..sonra sıradaki bir adam geldi, silah var mı diye soruyor dedi gülerek....:D:D:D:D o kelime orada silah demekmiş...:D:D
-
ve de hepsi aristokrattır slav kadınlarının...bakarsınız forumcak orada sistem neyin geliştiririz...saatlik ama...al -sat veren :))