-
[quote=mbm;206539]yok forumca gideceğiz dedik ya asti..
ayıp ediyon valla...
ahada liste....
:D:D:D
mbm, aykilic, Strategist, boz ayı, unlimitted, perfectt, borsacim, indregandi, raymonda, ATHLON, uufuk, abka, adalı54, tırtıl, mur@t, Kennym, SaNCaKTaR, thracian, EMEKDAR, borsa8447, juliano, last trader, citiwan, hexa, daylight, YAVUZHAN, Sekube, elmas, Javacheff!, men, elstock, onal, feridunabi, Kanaatkar, tutku, hilmi, vobran, al bundy, Toledo, liti, kiwi, suphisezar, pammin, maşuk, yukcel, zekican9, kimseo, minyas22, abdullah yıldız[/quote]
ben bir Türk kadına aşığım..itiraf ediyorum... ben gelemem..üwwwwww
-
[QUOTE=Astatin;206542]senin yine iyi...bi ara iş gereği türki cumhuriyetlere gidiyoruz kazakistan, türkistan, azerbaycan, v.b. karışık... sık sık..hangisiydi hatırlamıyorum... polis molis güvenlik işlerinde hala ruslar var.. rus türk karışımı bir bağyan polis vardı kontrolde...bize şöyle bir soru sordu " yar**k bulunur mu"......ben bir tarafdan içimden "olmaz mı" diyorum ama aynen yanımdaki patron gibi şok olup kalmış durumdayız..birbirimize baktık...kadın tekrar, işaret parmağını ileri geri kırarak "yar**k " dedi...biz heykel olduk kaldık..sonra sıradaki bir adam geldi, silah var mı diye soruyor dedi gülerek....:D:D:D:D o kelime orada silah demekmiş...:D:D[/QUOTE]
he..... at avrat silah işte... ordan geliyo...
at olayı karıştırıyo ya olsun...
-
[QUOTE=boz ayı;206541]birkaç gündür bazı forumlardan mail alıyorum....
bizim foruma gel gibilerinden......
başka arkadaşlarada geliyormu....merak ettim.......[/QUOTE]
yok bizi gale alan yok....:D:D:D
-
*YUNANİSTAN, "ALMANYA'DAN SAVAŞ TAZMİNATI KONUSUNDA DAHA UZLAŞILMADI"
eski defterleri karıştırıyo yunanistan , belki bikaç kuruş alacak buluruz diye ... abavv bunlar hakkaten topu atmışlar :D ueheuh yakında bize bile gelirler izmirden ayrılırken bıraktıgımız kap kacagın hurda değerini istiyoz diye :)
-
[QUOTE=abka;206513]bizim köylerde var..gelde iş yapan kadın gör..karadenizdede işlerin çogunu kadınlar yapar...
hayat standartın ne kadar iyiyse o kadar kendine vakit ayırırsın..para ve vakit varsa kadın;spora gider,makyajına,bakımına dikkat eder.
geçim derdi gibi zaruri ihtiyaç ön plana geçince herşey arkada kalıyor...[/QUOTE]
Ben de karadenizliyim ve karadenizin en sevmediğim yanı budur... Erkekler kahvelerde oturur kadınlar tarlada çalışır, çocuk bakar, bir de odun taşır, ot taşır... Arazi engebeli olduğu için taşımacılığı at eşek, ya da kamyonet yerine kadınlar yapar :mad: Sonra da kadınlarımız çirkinmiş .dng Yazıklar olsun!!!
-
tam vade sonu konsantrasyonumuzun bu konularla dağılmasına sebep olan,ilk mermiyi sıkan adaşımı da ayrıca tebrik ediyorum.)
-
gelmez abey... bena çok geldi ..... emma mena mor evim evim güzel evim deYebilceeem yer yok voborsadan başka...
bu arada YO YO ŞO DE Nİ SA(N) VA DE
-
nisanda operasyon devam ediyor, ağam 500 puvan aşağıdan mallanıyor 2 gündür, hatta 3,4 gün, ama son iki gün 500 puvana çıktı fark, iyi iş, 500 puvan az deyil,
-
[quote=Astatin;206542]senin yine iyi...bi ara iş gereği türki cumhuriyetlere gidiyoruz kazakistan, türkistan, azerbaycan, v.b. karışık... sık sık..hangisiydi hatırlamıyorum... polis molis güvenlik işlerinde hala ruslar var.. rus türk karışımı bir bağyan polis vardı kontrolde...bize şöyle bir soru sordu " yar**k bulunur mu"......ben bir tarafdan içimden "olmaz mı" diyorum ama aynen yanımdaki patron gibi şok olup kalmış durumdayız..birbirimize baktık...kadın tekrar, işaret parmağını ileri geri kırarak "yar**k " dedi...biz heykel olduk kaldık..sonra sıradaki bir adam geldi, silah var mı diye soruyor dedi gülerek....:D:D:D:D o kelime orada silah demekmiş...:D:D[/quote]
ulen şirkette oturduğum yeri değiştirteceksiniz bana.
gizli gizli gülmeye çalışmak çok zor bea...[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG][IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG]
hele gizli kahkaha hiç atılmıyo :D
-
Yunanistan, Türkiye'den tazminat istedi. Yunanistan Savunma Bakanı Georgus Sorus, Türklerin Yunan askerlerini 1. Dünya Savaşı'nda denize döktüklerini, bu esnada ıslanan kamuflajların kullanılmaz hale geldiğini, ciddi maddi kayba neden olduğunu ve Türkiye'nin kuru temizleme faturasını hala ödemediğini belirtti.
-- Mötrüks --
-
-
[quote=Kennym;206547]*YUNANİSTAN, "ALMANYA'DAN SAVAŞ TAZMİNATI KONUSUNDA DAHA UZLAŞILMADI"
eski defterleri karıştırıyo yunanistan , belki bikaç kuruş alacak buluruz diye ... abavv bunlar hakkaten topu atmışlar :D ueheuh yakında bize bile gelirler izmirden ayrılırken bıraktıgımız kap kacagın hurda değerini istiyoz diye :)[/quote]
[I]müflis bakkal gibi....bu çok ciddi sonuçlar doğurur...[/I]
[I]eski defterler açılmaya başladı.......[/I]
[I]bir mülkiyeli olarak bu işin sonu pohhkkk olur......demedi demeyin..[/I]
[I].boks.[/I]
-
[quote=boz ayı;206541]birkaç gündür bazı forumlardan mail alıyorum....
başka arkadaşlarada geliyormu....merak ettim.......[/quote]
yok gelmiyo valla.. ben sivri dilliyim :) para kazanınca dili, kaybedince burnu uzayanlara da katlanamıyorum:..::..::..::..: o yüzden bana da gelmez davet mavet:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Ve hatta Hellim beni her an dövebilir üwwwwüüüüüü
-
[QUOTE=Astatin;206542]senin yine iyi...bi ara iş gereği türki cumhuriyetlere gidiyoruz kazakistan, türkistan, azerbaycan, v.b. karışık... sık sık..hangisiydi hatırlamıyorum... polis molis güvenlik işlerinde hala ruslar var.. rus türk karışımı bir bağyan polis vardı kontrolde...bize şöyle bir soru sordu " yar**k bulunur mu"......ben bir tarafdan içimden "olmaz mı" diyorum ama aynen yanımdaki patron gibi şok olup kalmış durumdayız..birbirimize baktık...kadın tekrar, işaret parmağını ileri geri kırarak "yar**k " dedi...biz heykel olduk kaldık..sonra sıradaki bir adam geldi, silah var mı diye soruyor dedi gülerek....:D:D:D:D o kelime orada silah demekmiş...:D:D[/QUOTE]
hocam ben bu kelımenın kullanısıyla ılk kez AZtv haberlerini izlerken karsılasmıstım.. sene 1997 - 98 , bir bayan haber sunuyor bizde gecnlık yılları lehce hoşumuza gittiği için zap yaparken arada bi durum dinliyoruz ne oluyo ne bitiyo diye.. kadın konusma içerisinde "azerbaycan yar..klı kuvvetleri" dedi dedim nooluyo ne dıyo bu kadın filan sonra arastırınca aslında kelımenın esas anlamının silah oldugu ve bizim farklı bir anlam yukleyerek kullanmamız sonucu bu hale geldigini öğrendim..
-
5 likte, 60650 - 61075 aralığındayız,.....
-
dünkü paşalar bırakıldı yukarı oldu...
bugünkü paşa tutuklanırsa ne olur....(çetin doğan)
-
-
sanki depükleyecek buralar.. satan da kalmadı garii alan olmayınca palada işini biliii
-
fincan kulp oluyoo.. vay **qqqq
-
Bana gelmiyor, ben gıcığım diye istemiyorlar demekki :::
-
[quote=mbm;206563]fincan kulp oluyoo.. vay **qqqq[/quote]
fincan değil, kupa oluyo mbm...o kupa bize kupak olabülür...üwww
-
[QUOTE=ATHLON;206540]hocam sen koi,ben de başlıorum...[/QUOTE]
Ben koydum abi :D
-
[quote=fXci;206550]gelmez abey... bena çok geldi ..... emma mena mor evim evim güzel evim deYebilceeem yer yok voborsadan başka...
bu arada YO YO ŞO DE Nİ SA(N) VA DE[/quote]
Para önermiyler mi?
-
altın şahane depikledi. yannız 1.113,19'u geçebileceğini düşünmüyorum.
buralardan longlayacaklar bence bunu göz önünde bulundursun.
altın'ın ordan dönüşü endeksleri de aşağı çekebülü deyip yemeğe kaçar ben.
herkeşlere afiyet oşşun...
-
euro bölgesi enflansyon rakkamları geldi....adamların enflansyonuda
babayı yemiş...eksi ve çekirdek eksi .eksi...
bu duruma ECB faizleri zamanında indirmediği için düştüler.....
büyüme yokk..talep yokk..enflansyon yokk...
eeeee ne varrr.....
yunanistan..irlanda..portekiz..ispanya var.....
arkadanda ingiltere..italya..belçika geliyor.....
euro bölgesi battı..batıyor...........
-
[quote=enorton;206567]Ben koydum abi :D[/quote]
bu edward değil ki ::::::
-
-
[quote=indregandi;206573]5,10,15 alda,[/quote]
15 direnci 275,
20,30,60 dir 575,
-
[quote=unlimitted;206569]altın şahane depikledi. yannız 1.113,19'u geçebileceğini düşünmüyorum.
buralardan longlayacaklar bence bunu göz önünde bulundursun.
altın'ın ordan dönüşü endeksleri de aşağı çekebülü deyip yemeğe kaçar ben.
herkeşlere afiyet oşşun...[/quote]
Sana da olsun lem. .brv
-
bol kazançlar..bugün öğle arası bu hafta yaptığının tersine yukarı tepikleyebilir diyor hissiyatım:))şöyle 500 üstü felam..
-
575 e atak için, kritik yere,
-
[quote=enorton;206567]Ben koydum abi :D[/quote]
ahanda ben de koidum..bi garip oldum yafu..çıplak kimin...:)
-
[quote=unlimitted;206572]bu edward değil ki ::::::[/quote]
Sen yüzgeçlerle yazıyon, biz bişiy diyok mi?:::
-
[quote=ATHLON;206578]ahanda ben de koidum..bi garip oldum yafu..çıplak kimin...:)[/quote]
ulen resme sığmayacakmışın nerdeyse adaş ::::..::..:
-
[QUOTE=ATHLON;206578]ahanda ben de koidum..bi garip oldum yafu..çıplak kimin...:)[/QUOTE]
Maşallah kol kasları falan iyiymiş :)
-
[quote=ATHLON;206578]ahanda ben de koidum..bi garip oldum yafu..çıplak kimin...:)[/quote]
[B]way be.....[/B]
[B]aktör gibi.......[/B]
[B]yakışıklı çocuk walla...[/B]
-
[quote=boz ayı;206582][B]way be.....[/B]
[B]aktör gibi.......[/B]
[B]yakışıklı çocuk walla...[/B][/quote]
boz abey, rusyaya giderken bunu almayak.
bereketimizi kaçırır lem bu :..::..:
-
[quote=enorton;206581]Maşallah kol kasları falan iyiymiş :)[/quote]
yok abi ince cıkmıs orada...:)
-
bende gençlik resimlerimden birini koyayım....
gözünüz delikanlı görsün....
-
hocam senin kamuflaj da çok yakışmış ama maşallah...:)