-
[QUOTE=Astatin;81708]Reca ederim MBM böyle çıkıntılıklar yapmayınız:..: Hiç öyle teknik uyumsuzluklar falan değil bi kere çıkışın nedeni :) Obama'nın bir günde, hatta pardon bir dakikada (18:00) halkın saflarından bankaların saflarına geçmesidir ki, saflık etmiştir:..::..: Gece, hainini bulmuştur, suçlu Obamadır gerisi boştur:..:
...Tebrikler, naysekşıns[/QUOTE]
Sefkili kardeşimde iyi bilir bu uyumsuzluk çıkıntılıklarını ... .kom
-
[quote=mersiyk;81705]ooo may gat dow delirmişmi .heyk[/quote]
İthaf parçada diyor ya işte: Crazy For You (DJI, Obamaya der)...
Ha hazır DJ delirmişken, şimdi piknik olayının koşulları oluştu hani..belki unutmuşsundur diye diye-yim:..::..:
-
[QUOTE=SEREN I;81709]haklısın dostum..bu obama sözünün eri çıkmadı...kısacılar suçluyu bulmuştur..tartışma anlamsızdır...asalım...yok ..yok..katran getirin..tüy getirin..vahşi batı usulü yapalım....
.dng[/QUOTE]
ben büyü yapcam zaten.. başladım çalışmalara..
-
[quote=SEREN I;81709]haklısın dostum..bu obama sözünün eri çıkmadı...kısacılar suçluyu bulmuştur..tartışma anlamsızdır...asalım...yok ..yok..katran getirin..tüy getirin..vahşi batı usulü yapalım....
.dng[/quote]
obamaya son çağrı.....eğer yarın sabah türkiye saati ile 9.15 e kadar aksi yönde bir açıklama yaparsan suçun affedilecek.....akıllı ol...iyi düşün ....
seni yerler...ham yaparlar bu zilliler...
.kom
-
[quote=catedral;81712]ben büyü yapcam zaten.. başladım çalışmalara..[/quote]
OBO nun anlamı farklıymış Cati..Kandırmışlar seni.. Ozz Büyücüsü Obama..Senin büyüleri yer o
-
[quote=Astatin;81711]şimdi piknik olayının koşulları oluştu hani..belki unutmuşsundur diye diye-yim:..::..:[/quote]
Toplantı olacaktı bır ara pıknik mi olacak
-
[QUOTE=Astatin;81714]OBO nun anlamı farklıymış Cati..Kandırmışlar seni.. Ozz Büyücüsü Obama..Senin büyüleri yer o[/QUOTE]
OBO bozulmadıki:) Yarasaya dönüştü iyicene.kom
-
[quote=cırcır;81715]Toplantı olacaktı bır ara pıknik mi olacak[/quote]
Yok öyle bişi..sen nerden çıktın .kom o konu ben, mersiyk ve poyraz arasında 3 ün ikili kombinasyonlarından biri olarak tecelli edebilir (ben-poyraz durumu peşinen elenmiştir)
-
long olsamda dow un halleri hosuma gitmiyor
-
[QUOTE=gacırt;81718]long olsamda dow un halleri hosuma gitmiyor[/QUOTE]
niye ne varki dowda.....
taş gibi.. taş.......
:D
-
Boğalara gece partisi müziği...Hımmm, flatim ama bende mi gitsem acaba...hımmm..tek de gidilmeski yawww...:)
[URL]http://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/21b977b683b85383eb30e3e0c52c0d186d4ce3404611227880cc2ffc12bcf4dad87cdc6a4ff26b0d15525[/URL]
-
abiler ablalar
brz amatorum de
1 kontrat 100 puan da kac tl getirir yada goturur:confused: