[QUOTE=abka;15000]telekulak diyorsun yani...demirelin dediği gibi''dinliyorlarsa ,bari duyduklarından birşeyler ögrenebiliyorlar mı'':)))[/QUOTE]
harika...:)
Printable View
[QUOTE=abka;15000]telekulak diyorsun yani...demirelin dediği gibi''dinliyorlarsa ,bari duyduklarından birşeyler ögrenebiliyorlar mı'':)))[/QUOTE]
[quote=teo;14991]Bu iş kırmızıda geçmeye benzer, kırmızı yandı ben short oldum, adamlar coşkuyu yalandan verip milleti kırmızıda geçirtiyorlar, her gün kımızıda geçersen bir gün karşıdan geçen tır seni ezer geçer,
Adamlar coşku vererek milleti kırmızıda geçiriyorlar, üstelik default periyod kullanan sade vatandaşta yeşil yandı deyip mal alıyor,
Nedir benim bilmeyipte güya py nin bildiği,
Hiç bir şey yok...
TAVSIYE DEGILDIR..
Sadece tecrubemı yazıyorum...[/quote]
Enterasan yaklaşımlarınızı ilgiyle izliyorum...
Özellikle psikolojik açmazlara yönelik olanları...
[quote=teo;14991]Bu iş kırmızıda geçmeye benzer, kırmızı yandı ben short oldum, adamlar coşkuyu yalandan verip milleti kırmızıda geçirtiyorlar, her gün kımızıda geçersen bir gün karşıdan geçen tır seni ezer geçer,
Adamlar coşku vererek milleti kırmızıda geçiriyorlar, üstelik default periyod kullanan sade vatandaşta yeşil yandı deyip mal alıyor,
Nedir benim bilmeyipte güya py nin bildiği,
Hiç bir şey yok...
TAVSIYE DEGILDIR..
Sadece tecrubemı yazıyorum...[/quote]
Enterasan yaklaşımlarınızı ilgiyle izliyorum...
Özellikle psikolojik açmazlara yönelik olanları...
[QUOTE=abka;14998]tşkler..ama burası borsa ...her şey mümkündür..karşımızda analitik düşünen ,zeki,oyun teorisini bilen py. var..bazen tuzaklarına düşmemiz kaçınılmazdır...[/QUOTE]
arkadaşlar bir tecrübemi paylaşayım
geçen bir hafta derinlikli programda derinlik çıkmaz oldu tahta falan bakamadım
o bir hafta biraz kazandım
geçen düzeldi bir haftada kazandığımın 2 katını kaybettim
bu derinlik benim gibiler için tam bir tuzak
[QUOTE=abka;14998]tşkler..ama burası borsa ...her şey mümkündür..karşımızda analitik düşünen ,zeki,oyun teorisini bilen py. var..bazen tuzaklarına düşmemiz kaçınılmazdır...[/QUOTE]
arkadaşlar bir tecrübemi paylaşayım
geçen bir hafta derinlikli programda derinlik çıkmaz oldu tahta falan bakamadım
o bir hafta biraz kazandım
geçen düzeldi bir haftada kazandığımın 2 katını kaybettim
bu derinlik benim gibiler için tam bir tuzak
Bu gun endeks en yukseginden kapatacak.
Bu gun endeks en yukseginden kapatacak.
Dax'ın domuzluğu üzerinde bugün...
Dax'ın domuzluğu üzerinde bugün...
Katılıyorum. Asla derinlik izlemem. Son iki gündende anlaşılacağı gibi sadece VOB u izlemek gerek. Şura böyle bura şöyle , anlamsız kaçıyor. VOB ne derse o.
Katılıyorum. Asla derinlik izlemem. Son iki gündende anlaşılacağı gibi sadece VOB u izlemek gerek. Şura böyle bura şöyle , anlamsız kaçıyor. VOB ne derse o.