-
[QUOTE=mbm;17097]sn vobbook hani 50000 i bekliyorduk.. hee heee..
bizi yalnızmı bıraktın...:)[/QUOTE]
[B]Tepki senaryom şimdilik iptal. Biraz aşağı gidecez sanırım sn mbm :) . İstemezdim ama mecburen shorta geçtim, sistem meselesi :) Bir de bugün enf. verileri varmış ABD'nin, sanırım onun tedirginliği hakim olacak güne. Belki daha aşağılardan bir long fırsatı verir piyasa...[/B]
-
[QUOTE=mbm;17097]sn vobbook hani 50000 i bekliyorduk.. hee heee..
bizi yalnızmı bıraktın...:)[/QUOTE]
[B]Tepki senaryom şimdilik iptal. Biraz aşağı gidecez sanırım sn mbm :) . İstemezdim ama mecburen shorta geçtim, sistem meselesi :) Bir de bugün enf. verileri varmış ABD'nin, sanırım onun tedirginliği hakim olacak güne. Belki daha aşağılardan bir long fırsatı verir piyasa...[/B]
-
[QUOTE=follow;17098]koca forumda longda bekleyen bir benmi varim :)[/QUOTE]
ayıpsın... uzuna devam.....
o yüzden vobook a takıldım.. niye kısaya döndün diye...
sabahta yazdım...tepki bekliyorum günlük bazda.... olursa...
-
[QUOTE=follow;17098]koca forumda longda bekleyen bir benmi varim :)[/QUOTE]
ayıpsın... uzuna devam.....
o yüzden vobook a takıldım.. niye kısaya döndün diye...
sabahta yazdım...tepki bekliyorum günlük bazda.... olursa...
-
dünkü 47150 longlarla bekliyorum..vur-kaç sistem çok işlem yaptırıyor ama hoşuma gitti...
-
dünkü 47150 longlarla bekliyorum..vur-kaç sistem çok işlem yaptırıyor ama hoşuma gitti...
-
46850-875 long
46650 stop
-
46850-875 long
46650 stop
-
[quote=follow;17098]koca forumda longda bekleyen bir benmi varim :)[/quote]
bende varım shortları longa cevirdim 850-875den
enflasyon datasına kadar yukarı cekebilirler
-
[quote=follow;17098]koca forumda longda bekleyen bir benmi varim :)[/quote]
bende varım shortları longa cevirdim 850-875den
enflasyon datasına kadar yukarı cekebilirler
-
[QUOTE=follow;17093]sayin yonetici altyapi saglam dimi?kilitlenme olmasin bugun sitede :):)[/QUOTE]
benim sitede sayfayı yenilemem neredeyse 2 dakikayı alıyor.
diğer forumlarda bıu kadar gecikme olmuyor
ama nedense burada hep böyle
daha öncede yazdım ama kimse cevap vermemişti bu konuda
-
[QUOTE=follow;17093]sayin yonetici altyapi saglam dimi?kilitlenme olmasin bugun sitede :):)[/QUOTE]
benim sitede sayfayı yenilemem neredeyse 2 dakikayı alıyor.
diğer forumlarda bıu kadar gecikme olmuyor
ama nedense burada hep böyle
daha öncede yazdım ama kimse cevap vermemişti bu konuda
-
sn follow daha taşınamadık yeni serverda karakter uyuşmazlıgı yaşıyoruz onu hallettiğim zaman taşınıyoruz haftasonuna bıraktım o işi.
-
sn follow daha taşınamadık yeni serverda karakter uyuşmazlıgı yaşıyoruz onu hallettiğim zaman taşınıyoruz haftasonuna bıraktım o işi.
-
arkadaslar SAKIN alsat tavsiyesi olarak dusunmeyin ve SAKIN BENIM DEDIGIMI YAPMAYIN ve SAKIN ETKI ALTINDA KALMAYIN ancak ben gelecek hafta 49.000 denenebilir diyorum.Olursada bu yazimi referans alarak tesekkurlerinizi bekliyorum :):)
[QUOTE=HeLLiM;17105]sn follow daha taşınamadık yeni serverda karakter uyuşmazlıgı yaşıyoruz onu hallettiğim zaman taşınıyoruz haftasonuna bıraktım o işi.[/QUOTE]
tamam sayin hellim kolay gelsin.
haaaa aklima gelmisken yazayim BASKA YERDE SUBEMIZ YOKTUR YALNIZ BURADA YAZIYORUZ TAKLITLERIMIZDEN SAKININIZ :):)
arkadaslar durum degerlendirmesi alalim 47.000 uzerindeyiz :)
-
arkadaslar SAKIN alsat tavsiyesi olarak dusunmeyin ve SAKIN BENIM DEDIGIMI YAPMAYIN ve SAKIN ETKI ALTINDA KALMAYIN ancak ben gelecek hafta 49.000 denenebilir diyorum.Olursada bu yazimi referans alarak tesekkurlerinizi bekliyorum :):)
[QUOTE=HeLLiM;17105]sn follow daha taşınamadık yeni serverda karakter uyuşmazlıgı yaşıyoruz onu hallettiğim zaman taşınıyoruz haftasonuna bıraktım o işi.[/QUOTE]
tamam sayin hellim kolay gelsin.
haaaa aklima gelmisken yazayim BASKA YERDE SUBEMIZ YOKTUR YALNIZ BURADA YAZIYORUZ TAKLITLERIMIZDEN SAKININIZ :):)
arkadaslar durum degerlendirmesi alalim 47.000 uzerindeyiz :)
-
saatlik tobo ihtimali devam ediyor vadelide...
-
saatlik tobo ihtimali devam ediyor vadelide...
-
piyasa daş gibi daş:D
korkana ekmek yok bu piyasada.
-
piyasa daş gibi daş:D
korkana ekmek yok bu piyasada.
-
shortta bekleyen arkadaslar varmi ?
-
shortta bekleyen arkadaslar varmi ?
-
vadeli eksi spotlar artı..
-
vadeli eksi spotlar artı..
-
[QUOTE=mbm;17114]vadeli eksi spotlar artı..[/QUOTE]
spot hep tas gibi dursun vadeli eksi olsun bence sikinti yok .lelele
-
[QUOTE=mbm;17114]vadeli eksi spotlar artı..[/QUOTE]
spot hep tas gibi dursun vadeli eksi olsun bence sikinti yok .lelele
-
makas eksi
sert alabilirler
-
makas eksi
sert alabilirler
-
aslinda bizim piyasa istekli duruyor ancak bu seferde yurtdisi bitik.
-
aslinda bizim piyasa istekli duruyor ancak bu seferde yurtdisi bitik.
-
zaten fdowun sabah sabah o kadar uçması saçmaydı, dün demiştim akşamdan long veya short kalanın fazla kaybı olmaz diye. Veriye kadar çok sular akar.
-
zaten fdowun sabah sabah o kadar uçması saçmaydı, dün demiştim akşamdan long veya short kalanın fazla kaybı olmaz diye. Veriye kadar çok sular akar.
-
[QUOTE=follow;17106]arkadaslar SAKIN alsat tavsiyesi olarak dusunmeyin ve SAKIN BENIM DEDIGIMI YAPMAYIN ve SAKIN ETKI ALTINDA KALMAYIN ancak ben gelecek hafta 49.000 denenebilir diyorum.Olursada bu yazimi referans alarak tesekkurlerinizi bekliyorum :):)
[/QUOTE]
49 neki 50-51 arası diyorum ben spot için:D
fakat şunuda unutmayalım piyasa kötü tek çiçekle de bahar gelmiyor baktığımız
hiç bir data yada göstergeye güvenmeme zamanı
tepkinin bitiminden sonra zayıf görünümlü %60 gibi aşağı eğilimli yataya girebilir
2-3 hafta gibi ama bu yazdıklarım pek güvenilir değil piyasaya gereken özeni veremiyorum son günlerde yanılma ihtimalim yüksek.
-
[QUOTE=follow;17106]arkadaslar SAKIN alsat tavsiyesi olarak dusunmeyin ve SAKIN BENIM DEDIGIMI YAPMAYIN ve SAKIN ETKI ALTINDA KALMAYIN ancak ben gelecek hafta 49.000 denenebilir diyorum.Olursada bu yazimi referans alarak tesekkurlerinizi bekliyorum :):)
[/QUOTE]
49 neki 50-51 arası diyorum ben spot için:D
tepkinin bitiminden sonra zayıf görünümlü %60 gibi aşağı eğilimli yataya girebilir
2-3 hafta gibi ama bu yazdıklarım pek güvenilir değil piyasaya gereken özeni veremiyorum son günlerde yanılma ihtimalim yüksek.
-
Bende 46900 Den Uzunladim Ama Pek Rahat Değilim Açikçasi Lk 5 Satişta şimdilik Aliştaki Ilk 5 In 2 Kati Kadar 47200 Den Dsi Nin çok Kisasi Var Günlük Bant 46850 47850 Olabilir Ve 48000 E Olasi Yükselişler Satiş Firsati Olacaktir BuNU YAZARKEN 47050 YDİK DSİ VE 47200 ÖNEMLİ Bİ NOKTA BENCE
DAXI İYİ GÖRMEDİM HASTA GİBİ DURUYO TEKRAR 46900 DEN SHORTLADIM
-
Bende 46900 Den Uzunladim Ama Pek Rahat Değilim Açikçasi Lk 5 Satişta şimdilik Aliştaki Ilk 5 In 2 Kati Kadar 47200 Den Dsi Nin çok Kisasi Var Günlük Bant 46850 47850 Olabilir Ve 48000 E Olasi Yükselişler Satiş Firsati Olacaktir BuNU YAZARKEN 47050 YDİK DSİ VE 47200 ÖNEMLİ Bİ NOKTA BENCE
DAXI İYİ GÖRMEDİM HASTA GİBİ DURUYO TEKRAR 46900 DEN SHORTLADIM
-
Biraz Daha Bekliyeceğim Short Için Ama Bu Tüfe çekirdeği Kötüydü Geçen Ay Yani Bu Ayki Kötü Ama çekirdeği Iyise Alim Gelebilir BU ARADA 5 DKLIKLARDA SATTAYIZ
-
Biraz Daha Bekliyeceğim Short Için Ama Bu Tüfe çekirdeği Kötüydü Geçen Ay Yani Bu Ayki Kötü Ama çekirdeği Iyise Alim Gelebilir BU ARADA 5 DKLIKLARDA SATTAYIZ
-
[QUOTE=traderx;17125]49 neki 50-51 arası diyorum ben spot için:D
2-3 hafta gibi ama bu yazdıklarım pek güvenilir değil piyasaya gereken özeni veremiyorum son günlerde yanılma ihtimalim yüksek.[/QUOTE]
bir de su var son zamanlarda cok terse yatirmaya basladilar mesela DUN ! dow nakavt durumdaydi bizdede asagi gap bekleniyodu adamlar bir onceki gun seviyesinden baslattilar vob u.Ayrica dun spotta guzel alimlarda vardi ayrica daha once abkanin yazdigi 200 haftalik ortalama var.Mesela teknik bakiyorum gunlukte spot 2-3 gun daha buralarda takilsa yukari kesecek butun bunlar birlesince 49.000 diyorum.Bekleyelim gorelim.
-
[QUOTE=traderx;17125]49 neki 50-51 arası diyorum ben spot için:D
2-3 hafta gibi ama bu yazdıklarım pek güvenilir değil piyasaya gereken özeni veremiyorum son günlerde yanılma ihtimalim yüksek.[/QUOTE]
bir de su var son zamanlarda cok terse yatirmaya basladilar mesela DUN ! dow nakavt durumdaydi bizdede asagi gap bekleniyodu adamlar bir onceki gun seviyesinden baslattilar vob u.Ayrica dun spotta guzel alimlarda vardi ayrica daha once abkanin yazdigi 200 haftalik ortalama var.Mesela teknik bakiyorum gunlukte spot 2-3 gun daha buralarda takilsa yukari kesecek butun bunlar birlesince 49.000 diyorum.Bekleyelim gorelim.