stro patro sayım yaptım abi nası olmuş yaşasın üzerimize doğmak üzere olan şelale güneşinin parıltıları :o:o
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/09372038.png[/IMG]
Printable View
stro patro sayım yaptım abi nası olmuş yaşasın üzerimize doğmak üzere olan şelale güneşinin parıltıları :o:o
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/09372038.png[/IMG]
rastgele patronlar !
piyasa 10 kaplandan 10 kedi moduna geçti,yükseliş denemeleri cılız..
he he he he 3 te 3 geriye kaldı 2 gün bakalım ::: ::: :::
vay canına sayın daytraderlar...
75,925'den short
stop loss: 76,075
900 den kısa stoplu long deneme atışı....
selçuklu abi tv kadrosunda banada yer bulabilirmisiniz ühühühühü medyaya girmek istiyorum ühühüh
şuaralar bizim bilmediğimiz bişeyler dönüyo sanırım, huysuz at gibi oldu piyasa
:D
YAŞ olayı ile ilgili olabülür mü acep
[QUOTE=seagate;274492]selçuklu abi tv kadrosunda banada yer bulabilirmisiniz ühühühühü medyaya girmek istiyorum ühühüh[/QUOTE]
gel tabi abi ... hep beraber çıkalım .. üühühüh .. :D:D
endeks saatlik boll .. 11:00 barına 10:00 barının dibinden geçiş olursa boll açılabilir .. boll açılırsada .. mondiyo olabilir bence ..olmayabilirde tabi .. .. ühühühü :o:o:o
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/afca91af.png[/IMG]
Gündem[URL="http://www.gazetevatan.com/haber/font-color%3dreddikkatfont-6-agustos-son/321079/1/Gundem"][FONT=Arial][COLOR=#000000] «Önceki Haber [/COLOR][/FONT][/URL]04.08.2010 Çarşamba [B]10:24[/B][URL="http://www.gazetevatan.com/haber/emekli-albay-senturk-adliyede/321088/1/Gundem"][FONT=Arial][COLOR=#000000]Sonraki Haber»[/COLOR][/FONT][/URL] [B] En kritik gün! [/B]
[B][FONT=Arial]YAŞ'ta krizin aşılamaması sebebiyle dördüncü gün çalışmalarına Başbakan Erdoğan katılmama kararı aldı.[/FONT][/B]
[FONT=Helvetica,Verdana,Arial][SIZE=2][COLOR=blue][B]AA[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif][SIZE=2]Yüksek Askeri Şura'nın (YAŞ) dördüncü gün çalışmaları başladı. Genelkurmay Başkanlığı Karargahı'ndaki toplantıda, terfi sırasında bulunan general, amiral ve albayların bir üst rütbeye yükseltilmesi, general ve amirallerin görev sürelerinin uzatılması ve emeklilik işlemleri ele alınıyor.
Orgeneral Hasan Iğsız'ın Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na atanmasına Başbakan Erdoğan'ın itiraz etmesiyle başlayan YAŞ'taki atama krizi henüz çözüme kavuşturulamadı. Krizin aşılamaması sebebiyle de dördüncü gün çalışmalarına Başbakan Erdoğan katılmama kararı aldı. Başbakan'ın bugünkü programında toplantılara katılımın olmayacağı görülüyor.
[URL="http://haber.gazetevatan.com/ankara-yaslandi/320986/1/Gundem"][IMG]http://foto.gazetevatan.com/newpics/news/040820101041481357499_3.jpg[/IMG][/URL]
Disiplinsizlik ve ahlaki durumları nedeniyle Türk Silahlı Kuvvetleri'nden (TSK) ayrılacak personelin durumu da toplantıda değerlendiriliyor. Şurada, TSK'yı ilgilendiren diğer konular da görüşülüyor.
YAŞ toplantısında alınan kararların Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e sunulduktan sonra kamuoyuna açıklanması bekleniyor.
[/SIZE][/FONT]
astatin abi bilemiyorum abi sidabimu 27 ağustos zirve günü gibi yazdıydı kaç ay önce yatamıyorum 27 ağustos düşleri görüyorum ühühühüh.. sazan abi yazmış zaman hedefide ordan şeeettim aklımda ühühüühühü
[quote=selçuklu;274498]endeks saatlik boll .. 11:00 barına 10:00 barının dibinden geçiş olursa boll açılabilir .. boll açılırsada .. mondiyo olabilir bence ..olmayabilirde tabi .. .. ühühühü :o:o:o
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/afca91af.png[/IMG][/quote]
heee..abi iş ona kaldıysa kolay :)...düşük periyotlu bollinger seç..onda açılmış görünii
[QUOTE=Astatin;274501]heee..abi iş ona kaldıysa kolay :)...düşük periyotlu bollinger seç..onda açılmış görünii[/QUOTE]
saatlik başka patron .. saatlik açsın bence ... :o:o
[quote=seagate;274500]astatin abi bilemiyorum abi sidabimu 27 ağustos zirve günü gibi yazdıydı kaç ay önce yatamıyorum 27 ağustos düşleri görüyorum ühühühüh.. sazan abi yazmış zaman hedefide ordan şeeettim aklımda ühühüühühü[/quote]
27 olmayyadı iyiydi be..tatildeyim ben o zaman..zirveyi görmeden geçerse gözüm açık giderim valla...pis-kolojim bozulur:..:
selam olsun yeniden , üvvv toplantıdan çıktım şimdi ..
sistem al sat seviyeleri
76275 Al
75925 Sat olarak belirlemiş
ayrıca sabah bir kez al verip sonra çarpılarak 5 dakıka once sata geçmiş..
geldim ve 1/5 oranında bu seviyeden biraz once kısaldım... hayırlısı...
hedef + - 1000 puan.. ama yukarı gidip stoplanabilirde , ilk sinyalindeki gibi.. :)
[quote=Kennym;274504]selam olsun yeniden , üvvv toplantıdan çıktım şimdi ..
sistem al sat seviyeleri
76275 Al
75925 Sat olarak belirlemiş
ayrıca sabah bir kez al verip sonra çarpılarak 5 dakıka once sata geçmiş..
geldim ve 1/5 oranında bu seviyeden biraz once kısaldım... hayırlısı...
hedef + - 1000 puan.. ama yukarı gidip stoplanabilirde , ilk sinyalindeki gibi.. :)[/quote]
tamamen aynı işlemleri yapmışız bu kadar olur :)
yaş ta işler yaş,haberler kötü..
Başbakan toplantıya katılmazsa bugün karar çıkmasına olanak yokmuş..
karargaha giderse imzalayacakmış,başbakanlığa giderse kara çarşamba yolda demektir..
zemin kaygan,dikkat !
Çalkala pala çalkala yandaaaannn hop hop... :D
[quote=ihakkı;274433]Hepinize günaydın sevgili kardeşlerim.
Dün açtığımız kısalarla yola devam ediyoruz.
Hepinize bol kazançlar.[/quote]
Karda oturuyoruz.
Kesinlikle kıpraşmıyoruz.
Beklediğimiz seviyeler 75.500 civarı.Bu seviye görülürse devamına göstergelere göre karar vereceğiz.
76.300 ler stop seviyesi olarak alınabilir.
75850 kv destek kırılırsa aşağı kv li bi şelale gelir ama asıl şelale yarın yada cuma günü :..: bu da tutarsa beni tv ye çıkarmaları lazım artık ama kim biliyoki kaya vobda 1 haftalık projeksiyon yapıyor diye :D :D :D
75925 altına sarkmalı 3 tane 15 lik bar 925 altında kalsa düşüş gelecek te bırakmıyorlar ahada 1 bar ok dir
[QUOTE=formula9;274505]tamamen aynı işlemleri yapmışız bu kadar olur :)[/QUOTE]
mm teori aynı olsa gerek , sistem için kullanıdıgımız ..
daytrade yapıyosunuz dimi ?
[quote=Strategist;274465]Üzerinizde çok negatif etkimiz oldu hocam... :..: Bizden çok kötü huylar kaptınız... :))) Yakında ooo mondiyo, küsküansage falan diyeceksiniz diye korkuyorum.... :..:[/quote]
stro,,
est.
bakma böle nazik konuştuğuma ben İstanbul argosuna bayılırıum,bu şehrin kültürünü kültür yapan önemli bi ögedir...:)
daha rahat konuşabilirim bu konuda,ama konuşmam kesilebilir....:..:
yok korkma,yeni nesil lafları ithal edemem,muhafazakarımdır argo konusunda...:..:
saraylı abi ... üzerimize doğmak üzere olan şelale güneşinin parıltıları hayırlı uğurlu olsun abi cümleten geçmiş olsun bence tahmniim .....:D:D.brv.brv
:..:[quote=ATHLON;274472]biri bana neden burasının tepe olması gerektiğini ,ya da dönmemiz gerektiğini ya da süregelen uptrendin bitmesi gerektiğini açıklayabilir mi...[/quote]
athlon pathlon,
kimse açıklayamaz.....:..::D:..:
[quote=selçuklu;274482]stro patro sayım yaptım abi nası olmuş yaşasın üzerimize doğmak üzere olan şelale güneşinin parıltıları :o:o
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/09372038.png[/IMG][/quote]
.brv.brv.brv tam şelale sayımı olmuş patron üüüwww.
[quote=Kennym;274512]mm teori aynı olsa gerek , sistem için kullanıdıgımız ..
daytrade yapıyosunuz dimi ?[/quote]
bir hafta önce daytrade'e geçtim, eskiden swing trade ediyordum...
5 likler yukarı tepki diyor ama tepki sadece 76050 kırabilirmi biraz zor
Asagidaki OBO nun hedefi nedir nasıl hesaplanır Bilgisi olan var mı acaba..
[quote=selçuklu;274516]saraylı abi ... üzerimize doğmak üzere olan şelale güneşinin parıltıları hayırlı uğurlu olsun abi cümleten geçmiş olsun bence tahmniim .....:D:D.brv.brv[/quote]
Yıkanalım bu şelalenin altında patron.. Ben sabun falan getirdim.. Şambrel lastik falan da getirdim yüzeriz icabında... üvv... :o:o :..::..:
[quote=selçuklu;274516]saraylı abi ... üzerimize doğmak üzere olan şelale güneşinin parıltıları hayırlı uğurlu olsun abi cümleten geçmiş olsun bence tahmniim .....:D:D.brv.brv[/quote]
selçuklum,
sarsıcı bi sayım olmuş abi,
1-2--1-2......
3.3.3.3.3.3.3.3.............333 yakında gelecek demek...:..:
[quote=ebru90;274522]Asagidaki OBO nun hedefi nedir nasıl hesaplanır Bilgisi olan var mı acaba..[/quote]
Baş kısmının en yüksek noktası ile boyun arasındaki mesafe kadar düşmesi beklenir derler.
[QUOTE=ebru90;274522]Asagidaki OBO nun hedefi nedir nasıl hesaplanır Bilgisi olan var mı acaba..[/QUOTE]
Boyun çizgisi ile baş çizgisi arasındaki mesafe kadar aşa gitmesi gerekir hedef bu şekilde hesaplanır.
Yani siszin resminize göre 75800 kadar düşmesi gerekir.
[B][I][SIZE=3]4.) Pivot ,Destek ve Dirençler
[/SIZE][/I]4.Direnç : 81.400[/B]
[B]3.Direnç : 79.850[/B]
[B]2.Direnç : 78.300[/B]
[B]1.Direnç : 77.350[/B]
[B]Pivot : 76.750[/B]
[COLOR=magenta][B]1.Destek : 75.800[/B]
[B]2.Destek : 75.200[/B]
[/COLOR][B]3.Destek : 73.650[/B]
[B]4.Destek : 72.100[/B]
[B][I][SIZE=3]5.) Fibonacci Denklemleri[/SIZE][/I][/B]
[B]4.Direnç : 78.425[/B]
[B]3.Direnç : 77.700[/B]
[B]2.Direnç : 77.225[/B]
[B]1.Direnç : 76.900[/B]
[COLOR=magenta][B]1.Destek : 75.900[/B]
[B]2.Destek : 75.575[/B]
[B]3.Destek : 75.100[/B]
[B]4.Destek : 74.375[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][/COLOR]
[COLOR=magenta][/COLOR]
[COLOR=magenta][/COLOR]
[COLOR=magenta][COLOR=black]75.800 -75.575 - 75.200 destekler..[/COLOR]
[/COLOR]
ben flatledim ..
ı ıh ıh sanırım bugün kü tahmin suya düşecek :..:
11,30 sonunda 76050 altında kapaması lazım bakalım
[QUOTE=selçuklu;274530]ben flatledim ..[/QUOTE]
Patron daha karpuz kesecektik nere gidyo bu.
Heralde saat 4 kadar böyle geçecek bu gün. Asansörün canı nerde durmak isterse. EFG bilir.
alacam anahtarını pala 900 den ZLD böyleydi dimi Selçuklu patron :)