-
[quote=nunu;81731]selam millet,
bu gece oylama yapilabilirmis.
Senate Is Nearing Vote On $800 Billion Stimulus Bill-reuters
The US Senate neared [U]a vote Thursday[/U] on a huge economic rescue package of tax cuts and new spending sought by President Barack Obama, with moderate senators saying the final bill should be around $800 billion.[/quote]
svg.nunu dow ile ilgili üçkaat ekonomisinde yazdım...istihbarat sende..açıkla bakalım...obamaya da selam söyle...:mad:
-
[QUOTE=nunu;81731]selam millet,
bu gece oylama yapilabilirmis.
Senate Is Nearing Vote On $800 Billion Stimulus Bill-reuters
The US Senate neared [U]a vote Thursday[/U] on a huge economic rescue package of tax cuts and new spending sought by President Barack Obama, with moderate senators saying the final bill should be around $800 billion.[/QUOTE]
Bide kabul olmazzsa umut işte :o
-
Dow bugün haberle yükselmiş, taaa pazartesinin malını perşembeden alan borsa görmedim ben, yarın haftanın son günü, sanırım dow dakiler yarın ayar ve dow u 7900 altında kapatırlar, şimdiden yarınki kapanış tahminimi yazıyorum..kayıtlara geçsin.. saygılar..
7888.87 :D
-
hımm herkes loto oynuyor..ee bizde katılalım fıçır 7897 dedim mi dedim.
-
[QUOTE=VOBiX;81728]Bu gecenin birincisi mbm.
Tebrikler .brv .brv[/QUOTE]
Aslında ben tamda 8063 diycektim ama, çoğunluğa moral olsun diye düşük yazdım .kom
Bu arada mbm ve astiyi kutluyorum..brv
-
[quote=SEREN I;81735]svg.nunu dow ile ilgili üçkaat ekonomisinde yazdım...istihbarat sende..açıkla bakalım...obamaya da selam söyle...:mad:[/quote]
suan o kadar belirsiz ki...tabii gecemezse cok kotu olur. gecerse de gecici bir ralli baslatabilir. belki 10 gunluk bant daralmasi da buna isaretti teknik olarak.
-
[quote=Astatin;81717]Yok öyle bişi..sen nerden çıktın .kom o konu ben, mersiyk ve poyraz arasında 3 ün ikili kombinasyonlarından biri olarak tecelli edebilir (ben-poyraz durumu peşinen elenmiştir)[/quote]
Kesinlikle.
Ama kusura bakmazsan astatin benim sana göre şansım daha fazla bence.
Sen ve mersiyk ayrı dünyaların insanlarısınız çünkü. Geçmiş yazılardan çıkan net sonuç bu.
Mersiyk beni seçer.:cool:
Önemli Not: Mersiyk hanım affınıza sığınarak takılıyoruz.:o:))) Eğer haddimizi aşıyorsak lütfen uyarınız..dng (Ne de olsa moderatör, yasaklanmak var banlanmak var one minute demek zorunda bırakılmak var vs.vs. var:D. Dikkatli olmak lazım değil mi?)
-
sevgili SEREN I
sizin tahmininiz please.....:)
saygılar üstad
-
[QUOTE=parderi;81739]Aslında ben tamda 8063 diycektim ama, çoğunluğa moral olsun diye düşük yazdım .kom
Bu arada mbm ve astiyi kutluyorum..brv[/QUOTE]
ben ve mersiyk i unutma :)
-
[quote=poyraz;81741]Kesinlikle.
Ama kusura bakmazsan astatin benim sana göre şansım daha fazla bence.
[COLOR=darkorange]Sen ve mersiyk ayrı dünyaların insanlarısınız çünkü. Geçmiş yazılardan çıkan net sonuç bu.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]Mersiyk beni seçer.:cool:[/COLOR]
Önemli Not: Mersiyk hanım affınıza sığınarak takılıyoruz.:o:))) Eğer haddimizi aşıyorsak lütfen uyarınız..dng (Ne de olsa moderatör, yasaklanmak var banlanmak var one minute demek zorunda bırakılmak var vs.vs. var:D. Dikkatli olmak lazım değil mi?)[/quote]
eveettttt..gizli geyikler geyik böğürmesine hemen yanıt veriyor..geel geeell sen de geelll:..:
Buu arada ne münasebet..Bi zamanlar elbisesini avatarını bile ben seçerdim mersi nin... Bu aralar yürüyüşe çıkamıyor, gerin sadece bakma öyle tepkisiz durduğuuna:) :)
-
[quote=nunu;81740]suan o kadar belirsiz ki...tabii gecemezse cok kotu olur. gecerse de gecici bir ralli baslatabilir. belki 10 gunluk bant daralmasi da buna isaretti teknik olarak.[/quote]
sırat köprüsü dedik...boşuna dememişiz...geçemezse dow yıkılır...geçerse mini ralli...net olan tek şey beklentiden dolayı yarın yukarı....bir şey daha bizim piyasadaki kefere kurumlar haberi önceden almışlar...iyi de saklamışlar....
-
BACda çok işlem olmuş deli gibi kaç gündür shortlaya shortlaya kanını emdiler yamyamlar. Bence bugün ki atraksiyon ciddi short kapama olabilir. Paket geçerse sevinci iki günden fazla sürmez mal boşaltmak için bulunmaz ortam yaratır. Ralli filan hayal bence.