[QUOTE=mbm;206667]selçuklu patron... kendi resmimi koydum.. nasıl olmuş....[/QUOTE]
süper olmuş abi tikkat et .. kontrole falan geldiklerinde .. eheuhueh u:D:D:o
Printable View
[QUOTE=mbm;206667]selçuklu patron... kendi resmimi koydum.. nasıl olmuş....[/QUOTE]
süper olmuş abi tikkat et .. kontrole falan geldiklerinde .. eheuhueh u:D:D:o
full şorto .. yarısı nisan yarısı şubatta ..
bence taban oluruz..%1.1 ihtimalle...%0.9 ihtimallede tavan oluruz....kalan %98 tavanla taban arası bir yer olur...
[quote=unlimitted;206674]ula şşş alt kademeleri doldurun da yazık şu akbanktı fortisti kaldı ellerinde malla. :)))[/quote]
lem ne iğrenç slogandı o bankanın reklamında...fortisle bizi firtisle bizi...lem bu sloganı duyan türk insanı gidermi o bankaya heçç...
a**q un uzunun....
bu ne la...250 ye verdim gitti hayrını görsün alan......
61500 flat stopum... dahada işlem yok...
kolay gele arkadaşlar,iyi seanslar !
Vay be... Ne uyuz gün gardaşım ya... Nisan vade daha ORB bantlarının bile dışına çıkmadı...
Almakta çok acele etmeyin )
*AIG, 2009 YILINDA HİSSE BAŞINA 90.48 DOLAR ZARAR AÇIKLADI
*AIG, 2009 YILINDA HİSSE BAŞINA 90.48 DOLAR ZARAR AÇIKLADI
dayıların zarara bak.. peehh ulan bunca yıldır şirketin kazandıgı malı carcur etmisiniz ne zarar acıklaması ? bıldıgın cebe atmısınız parayı kımı yıyonuz zarar ettık dıye :D:D AIG hissedarları şirketi basıp ceoyu bı guzel dovseler yeridir...
Selçuklu, bak bakem şu altın grafiğine beğenecek misin. :D
[IMG]http://i46.tinypic.com/6ntcu8.png[/IMG]
5-15 satta %10 düşer tahminm .. üvvv ..
[quote=YAVUZHAN;206680]kolay gele arkadaşlar,iyi seanslar ![/quote]
yavızhan'ım çok kolay geliyo bea...kıpraştığı yok zıkkımın :D
[QUOTE=unlimitted;206684]Selçuklu, bak bakem şu altın grafiğine beğenecek misin. :D
[IMG]http://i46.tinypic.com/6ntcu8.png[/IMG][/QUOTE]
süper olmuş abi .. teprik ederim ... düşsün sonra 3000 bekliyorum ben onsu .. üvvv .. :D:D:D
[QUOTE=selçuklu;206685]5-15 satta %10 düşer tahminm .. üvvv ..[/QUOTE]
he uzlaşma tahminim 58750....
kayıtlara geçsin plizzz:D
[QUOTE=mbm;206689]he uzlaşma tahminim 58750....
kayıtlara geçsin plizzz:D[/QUOTE]
abi ben %10 diyorum sen 58 falan diyosun .. üvvv .ayıp oluyo abi .. yemişim 58 i .. ehuehue :o:D:D:D
[quote=mbm;206689]he uzlaşma tahminim 58750....
kayıtlara geçsin plizzz:D[/quote]
bu kayıtları dutan arkadaşı da bi belirlesek yaw.
böyle çok havada kalıyo ehuehu :D[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG]
[QUOTE=mbm;206669]şapka değil bikerem o... kep..
üstelik elinde...:D:D[/QUOTE]
Kep olsun abi, tamam...
Ama elde olmaz o dısarıda, ondan süründürmüstür tegmen.dng
[QUOTE=unlimitted;206691]bu kayıtları dutan arkadaşı da bi belirlesek yaw.
böyle çok havada kalıyo ehuehu :D[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG][/QUOTE]
abi kayıtçı arkadaşın emeği çok forumumuza. . onuda götürelim ukraniaaya .. eheuhuehu :D:D:D
[quote=Astatin;206678]lem ne iğrenç slogandı o bankanın reklamında...fortisle bizi firtisle bizi...lem bu sloganı duyan türk insanı gidermi o bankaya heçç...[/quote]
Belkim fırtislenmekten hoşlanıyorlar,sana ne,ne karışıyorsun insanların tercihine...:::::::::
bozzz rating şirketi kuruyor.........
mevcut şirketler penaltıı çalmıyor...golü vermiyor..maç satıyorlar......
haftaya ilk iş olarak.....euro bölgesini değerlemeye alacak...
ilk iş bizi eleyen ispanyol ve fransızların notlarını incelemek....
sonra sıra ingiliz..italyan..belçikalılara gelecek......
benim notum biraz kıttır......hibnolar en çok B alırlar.......
[B]otur silviyo ZZZ..[/B]
kafa kaldıramaz durumda piyasa,en ufak alış hareketine en kısa sürede satışla yanıt veriliyor..
tobo olma olasılıgına binaen kısa kapatıp,flatledim...
ammme 61500 kale gibi duruyor....
[quote=boz ayı;206695]bozzz rating şirketi kuruyor.........
mevcut şirketler penaltıı çalmıyor...golü vermiyor..maç satıyorlar......
haftaya ilk iş olarak.....euro bölgesini değerlemeye alacak...
ilk iş bizi eleyen ispanyol ve fransızların notlarını incelemek....
sonra sıra ingiliz..italyan..belçikalılara gelecek......
benim notum biraz kıttır......hibnolar en çok B alırlar.......
[B]otur silviyo ZZZ..[/B][/quote]
[I]basından duyarsanız şaşımayın [B]bozz [/B]ratıng not düşürecek.....[/I]
[I]:dü::dü:[/I]
[quote=YAVUZHAN;206697]kafa kaldıramaz durumda piyasa,en ufak alış hareketine en kısa sürede satışla yanıt veriliyor..[/quote]
Pala short'da sanırım... Uzlaşmayı dipten yapacak gibi...
Vadeli doların buradan (1,5420ler) toparlaması lazım. Yoksa 1.52xx potansı dogar...
[quote=unlimitted;206686]yavızhan'ım çok kolay geliyo bea...kıpraştığı yok zıkkımın :D[/quote]
valla doğru dersin..
çok sert darbe yedi piyasa bu sefer..
[QUOTE=selçuklu;206690]abi ben %10 diyorum sen 58 falan diyosun .. üvvv .ayıp oluyo abi .. yemişim 58 i .. ehuehue :o:D:D:D[/QUOTE]
he % 10 u görsün kapanış 58000 olsun....
küskücan gelmiş.ehuheueheuehe.....bitsin bu gurbet
[quote=selçuklu;206690]abi ben %10 diyorum sen 58 falan diyosun .. üvvv .ayıp oluyo abi .. yemişim 58 i .. ehuehue :o:D:D:D[/quote]
EFG için daha kolay gün var mı lem.
25lik çaktı milletin sırtına.
bir an için karşı ayaksız sattığını düşünürsek.
62.800-60.300 aralığında milletin üzerine yıktığı malın ortalaması diyelim 61.
değildir de diyelim öyle...
ula bugün bu hacim miktarıyla bi 25'lik daha yıksa limit-down olur kapatırız vadeyi, EFG de 54'ten uzlaşır milletle, 50 trilyondan fazla parayı 2 günde + bakiye yazarak tarihe geçer bea...
sadece senaryo. :rolleyes:
nisan vade sabah gab ini kapayacak bu gidişle..
onu dokuzu anlamam %10 düşer tahminim ...
+.+.+. Full short devam.lelele.lelele.lelele
He heeee, palanın gaplı açılışını kazırmıyım heç:..:+.+.+.
ula EFG benim senaryoyu okudu beğendi galiba :D:D:D
aha yarıldı pala....
sarosbulmarkıt ** ''bu vade kapanış tepeden olur...full uzun... veriyorlarmış gibi yapıyorlar ama mal alıyorlar ''
***metrsik**
aha bullmarket gelmiş bile...
kem küm .eee küm keemmm
Pala kafamı bozma tez bas aşağıya bak millet shorta geçecek sonra zorlanacan olmayacak:)
[quote=unlimitted;206710]ula EFG benim senaryoyu okudu beğendi galiba :D:D:D[/quote]
Abi zaten gömçürüyor herifler bize her fırsatta... Bir de sen adamlara danışmanlık yaparsan hepten yamuluruz beş kuruş kazanamayız... EFG'nin IP'lerini bulalım, Hellim yasaklasın giremesinler bu foruma... :)
çeşitli illerde 14 asker daha tutuklanmış haberi etkili oldu sert satışta..
öğle arası resmen sistem avladılar, sebepsiz yere 600 puan yükseldik sonra yine sebepsiz 600 düştük... Aslında vadeye 2 gün kala kapatacaksın pozları.. .Her vade sonu diyoruz bunları ama akıllanmıyoruz yine de...
Sabah iki vade arası eşitti nerdeyse, sonra bir ara 500 puana çıktı. Öğlen ben alış yaparken 300 oldu şimdi ise 700 puan... Bu kadar oynaklık çok fazla...
kısayım hala 375...e beklıorum...