-
[quote=SEREN I;81745]sırat köprüsü dedik...boşuna dememişiz...geçemezse dow yıkılır...geçerse mini ralli...net olan tek şey beklentiden dolayı yarın yukarı....bir şey daha bizim piyasadaki kefere [COLOR=red]kurumlar haberi önceden almışlar[/COLOR]...iyi de saklamışlar....[/quote]
Açılış çok kanlı olacak..hem de çok maalesef .. bugünkü gap den daha büyük bir gap le açılır..kısacılara sabır..
-
[quote=masilhan;81742]sevgili SEREN I
sizin tahmininiz please.....:)
saygılar üstad[/quote]
masilhan dostum...detaylarını topiğimde yazdım....bu gün yüksek işlem hacmi ve tehlikeli dow gecesi öngördüm...ama obama varya ..sözünün arkasında durmadı gibi...yarın net beklenti var...p.tesi ve sonrası bir tarafa yıkılır.....
-
[quote=SEREN I;81745]sırat köprüsü dedik...boşuna dememişiz...geçemezse dow yıkılır...geçerse mini ralli...net olan tek şey beklentiden dolayı yarın yukarı....bir şey daha bizim piyasadaki kefere kurumlar haberi önceden almışlar...iyi de saklamışlar....[/quote]
eee sevgili üstad boşuna bunlara kefere denmiyor...adamlar adlarına layık çalışıyorlar;)
-
bu arada...bad bank paketi ile stimulus paketi farkli...bad bank zaten pazartesi aciklanacak. stimulus ayri.
-
[quote=nunu;81750]bu arada...bad bank paketi ile stimulus paketi farkli...bad bank zaten pazartesi aciklanacak. stimulus ayri.[/quote]
sevgili nunu biraz açabilirmisiniz...malum acemiyiz...:)
-
[quote=nunu;81750]bu arada...bad bank paketi ile stimulus paketi farkli...bad bank zaten pazartesi aciklanacak. stimulus ayri.[/quote]
stimulusu anlat bize nunu...sıra sende....
-
[quote=Astatin;81744]eveettttt..gizli geyikler geyik böğürmesine hemen yanıt veriyor..geel geeell sen de geelll:..:
Çok mu belli oldu??:D
Bu arada astatin son anda uzunlardan vazgeçtin galiba. Ben uzunları sonuna kadar tuttum. Elim pek çok defa satışa gitti ama satmadım. Adamlar dün herşey artı gösterirken aşağı çaktılar, bugün de tersini yapacaklar diye düşündüm. Gerçi çok riskliydi ama hislerime güvendim işte. ;)Yalnız bir üçüncü kez aynı numarayı yapmazlar herhalde. Umarım .boks.
-
Gap ne olacak sizce arkadaşlar. Tahminim + 750...Sizce
-
[quote=SEREN I;81748]masilhan dostum...detaylarını topiğimde yazdım....bu gün yüksek işlem hacmi ve tehlikeli dow gecesi öngördüm...ama obama varya ..sözünün arkasında durmadı gibi...yarın net beklenti var...p.tesi ve sonrası bir tarafa yıkılır.....[/quote]
üstad benim korkum yıkılan tarafın altındamı kalırız..yoksa dışındamı...hoş birileri altında kalıyor ya .dng
-
[quote=masilhan;81751]sevgili nunu biraz açabilirmisiniz...malum acemiyiz...:)[/quote]
pazartesi aciklanacak olan daha kucuk bir plan. finansal sirketlere ve bankalara yardimi ongoruyor. stimulus paketi farkli. kamu harcamalarinin arttirilmasiyla (vergi iadesi, cocuk yardimi, kamusal insaatlar...) ekonominin canlanmasini ongoruyor.
-
[QUOTE=Astatin;81747]Açılış çok kanlı olacak..hem de çok maalesef .. bugünkü gap den daha büyük bir gap le açılır..kısacılara sabır..[/QUOTE]
[QUOTE=VOBiX;81577]Yanılmazsın. [COLOR="Blue"][B]Bu tablo yarın aşağı açılmayız diyor.[/B][/COLOR] Tabi tabloya ressamın küçük oğlu müdahale etmezse. .lelele[/QUOTE]
[QUOTE=VOBiX;81617]tamam işte güçlü imajını verdiler [COLOR="Blue"][B]yarın yukarı açacaklar [/B][/COLOR]34,100 ü geçemeyip 33,900 üstünden malı teslim edecekler. Bu esnada bugün Al vermeyen ssitemelr de al vermiş oalcak. Sonra veriler eşliğinde verirler.[/QUOTE]
Dow 7850lerde iken yazdıklarım böyleymiş. Şu anki duruma göre açılış 34,150 görünüyor bende ;)
-
[QUOTE=gacırt;81743]ben ve mersiyk i unutma :)[/QUOTE]
Ne demek sizlerede kocaman tebrikler. .brv.brv