[quote=booth;81754]Gap ne olacak sizce arkadaşlar. Tahminim + 750...Sizce[/quote]
+200/300 açılir sonra eksıye döner
Printable View
[quote=booth;81754]Gap ne olacak sizce arkadaşlar. Tahminim + 750...Sizce[/quote]
+200/300 açılir sonra eksıye döner
[quote=poyraz;81753][quote=Astatin;81744]eveettttt..gizli geyikler geyik böğürmesine hemen yanıt veriyor..geel geeell sen de geelll:..:
Çok mu belli oldu??:D
Bu arada astatin son anda uzunlardan vazgeçtin galiba. Ben uzunları sonuna kadar tuttum. Elim pek çok defa satışa gitti ama satmadım. Adamlar dün herşey artı gösterirken aşağı çaktılar, bugün de tersini yapacaklar diye düşündüm. Gerçi çok riskliydi ama hislerime güvendim işte. ;)Yalnız bir üçüncü kez aynı numarayı yapmazlar herhalde. Umarım .boks.[/quote]
maalesef uzunları kaybettim...:(..hislerim yukarı desede sistem tersini diyordu.. iki dir hislerim ceza kesiyor..genelde sistem ceza keserdi ama :)
[quote=VOBiX;81757]Dow 7850lerde iken yazdıklarım böyleymiş. Şu anki duruma göre açılış 34,150 görünüyor bende ;)[/quote]
FDJ in sapık bir hareket yapmayacağı varsayımıyla, 34200 gibi açıp daha da yükselebileceğini düşünüyorum.. (bu sabah beklenenin altında bir gap la açıp, gün boyu gelen satışları ağına topladı abiler dar bir bandda..rövanş alacaklardır..)
[quote=Astatin;81761]FDJ in sapık bir hareket yapmayacağı varsayımıyla, 34200 gibi açıp daha da yükselebileceğini düşünüyorum.. (bu sabah beklenenin altında bir gap la açıp, gün boyu gelen satışları ağına topladı abiler dar bir bandda..rövanş alacaklardır..)[/quote]
İkinci kanıtta forumda bu akşamki derin sessizliktir :( korkarım ki çook ama çook kısacı var :(
[quote=masilhan;81755]üstad benim korkum yıkılan tarafın altındamı kalırız..yoksa dışındamı...hoş birileri altında kalıyor ya .dng[/quote]
bu gibi durumlarda en iyisi pozisyon tutmamaktır....haftalık senaryo kabaca şöyle...yarın 34000..lerden açılış....aksine açıklama gelmezse yukarı istekli piyasa..seans içinde çok kan dökülür....p.tesi durum belli olmazsa dalgalı piyasaya devam...salı muhtemelen durum netleşir...plan geçerse kısa ama sert çıkış...sonrasında kar satışları....geçmezse dow 7900 .ün altına gömülür...bizde bir önceki dibi ziyarete yolculuğa başlarız....
[quote=SEREN I;81764]bu gibi durumlarda en iyisi pozisyon tutmamaktır....haftalık senaryo kabaca şöyle...[COLOR=red]yarın 34000..lerden açılış....aksine açıklama gelmezse yukarı istekli piyasa[/COLOR]..seans içinde çok kan dökülür....p.tesi durum belli olmazsa dalgalı piyasaya devam...salı muhtemelen durum netleşir...plan geçerse kısa ama sert çıkış...sonrasında kar satışları....geçmezse dow 7900 .ün altına gömülür...bizde bir önceki dibi ziyarete yolculuğa başlarız....[/quote]
Kısalara stop mu öneriyorsunuz..
[quote=SEREN I;81764]bu gibi durumlarda en iyisi pozisyon tutmamaktır....haftalık senaryo kabaca şöyle...yarın 34000..lerden açılış....aksine açıklama gelmezse yukarı istekli piyasa..seans içinde çok kan dökülür....p.tesi durum belli olmazsa dalgalı piyasaya devam...salı muhtemelen durum netleşir...plan geçerse kısa ama sert çıkış...sonrasında kar satışları....geçmezse dow 7900 .ün altına gömülür...bizde bir önceki dibi ziyarete yolculuğa başlarız....[/quote]
sevgili üstad
bu adamlar plan geçtiğinde dow çıkış olacağını ve kar satışarının geleceğini bilmiyorlarmı... dow takmadı bunu deyip önce aşağı malı döktürüp sonra yukarı yapma ihtimalleri olamaz mı
Şu manzaraya bakarak bende açılışı 34100-34200 olur diyorum, sonrasında 33500 e düşeriz..
Gece bir gelişme olursada sanırım -200 veya -300 açılış sonrası yukarı toparlarız ve yinede 34000 e doğru yükseliş olur diyorum.
Kısacı olarak hiçmi hiç oralı değilim, çok paketler gördük ne oldu? hafta sonu bu paket hikayelerinin heyacanı geçip gidecektir, zaten hafta sonuna heyacanlanan yatırımcıyı avlamak değilmi maksat? doğruya doğru.. saygılar..
herkesin parasına geçer sözü....ben tahminlerimi yazarım..pozisyonum benim tahminlerimi etkilemez....ister stop yapar..ister bekler yukardan satar..isterse nisan vadeye long açar...yarın abd ..den açıklamalar gelebilir....sonrasında toksiklerin şayet devlet tarafından alınırsa alınış fiatı da önemli...plan geçmezse sert düşüş de olur...ne olacağını kimse bilemez...herkes ayrı bir tahmin yapabilir...bu gece şort cover yapıldı..emniyet için...yarın dow aynı iştahı göstermeyebilir...net olan tek şey açılışın gap ile yüksek olacağı..kabaca 34000-34200 arası....
benim senaryom da soyle...:).
sabaha kadar nasil olsa futureler tekrar 825'li seviyelere gelecegi icin biz de 32700-32900 arasi aciliriz. issizlik verisine kadar durum belli olur. ola ki bu gece oylama yapilmazsa tabi...
Ayrıca sanırım kısada kalanlar 35000 görülmeden evvel pozisyonlarında fazlaca oynama yapmayacaktır, yarın sabah açılışa terste yakalanan, yakalandığını sandığımız yada yakalanacak olan kısacılar için söylüyorum.
Avrupaya bakın üst banda gelmiş, biz nedense garip garip iki haftadır uyduruk bir üst band icadedildi oralarda dolanıyoruz, daha neler yaaa, saygılar..
[quote=masilhan;81767]sevgili üstad
bu adamlar plan geçtiğinde dow çıkış olacağını ve kar satışarının geleceğini bilmiyorlarmı... dow takmadı bunu deyip önce aşağı malı döktürüp sonra yukarı yapma ihtimalleri olamaz mı[/quote]
dostum...oyun iki safhalı...garanti para plan bekletisi..buda yarın ve p.tesi
riskli para..salıdan itibaren plan geçerse kısa ve sert yukarı..geçmezse daha ağır sonuçları olur...bu yüksek risktir.herkes alamaz..düşük kaldıraçla alınır....
bizim oyunumuz birinci safha ağırlıklı...plan bu gece gündeme gelmese dow nalları dikebilirdi..yarın ve dahi p.tesi kısalar malı götürürdü...plan gündeme geldi şimdi uzunlar malı götürecek ..ama yarın ile sınırlı olacak. muhtemelen.p.tesi risk almak istemeyen çok olur...
öze plan gündeme gelmeseydi kısacıların alacağı para ağır paraydı....
plan gündeme geldi uzuncular malı götürecek..ama yarın ile sınırlı...gibi.