-
Yarın açılışta gapı yiicez kurtuluş yok. Ondan sonrası önemli. Beklentim spot ve DAX açılana kadar yukarı zorlayan bir vadeli sonra DAX açılınca ikram başlar yavaş yavaş niyet ortaya çıkar. Yeni yukarı trende ihtimal vermiyorum 700 puanlık bir gap akşama kadar yeter nasıl olsa. Şu bad bank olayı netleşene kadar vadelide 34000 üstü köpüktür bence.
-
herkese iyi geceler.......
-
arkadaşlar herkese iyi akşamlar....muhabbetiniz bol olsun...yarın herkes kazansın
-
[QUOTE=nunu;81770]benim senaryom da soyle...:).
sabaha kadar nasil olsa futureler tekrar 825'li seviyelere gelecegi icin biz de 32700-32900 arasi aciliriz. issizlik verisine kadar durum belli olur. ola ki bu gece oylama yapilmazsa tabi...[/QUOTE]
33500 lerden kapamıstık dimi 32700-32900 denmi acılıcak hımm :(
-
Bu arada bu haftanın en iyi performanslarından birini kim bilir belkide en iyisini gösteren SEYYAH'ı da tebrik etmek gerekir.. 2 GAP i doğru poz. da yakaladı ve 3 üncüyü de yakalayacak görünüyor.. Tebrikler..
PS: Her ne kadar, diğer forumdaki "çete iktidarı" yanlısı tavır ve davranışlarından dolayı kendisine mesafeli dursam da ve hatta karşılaştığımızda hala yüzüne kalem batıracak olsam da, bu yukarıdaki gerçekleri değiştirmiyor ...:) iyi geceler
-
[QUOTE=Astatin;81777]Bu arada bu haftanın en iyi performanslarından birini kim bilir belkide en iyisini gösteren SEYYAH'ı da tebrik etmek gerekir.. 2 GAP i doğru poz. da yakaladı ve 3 üncüyü de yakalayacak görünüyor.. Tebrikler..
PS: Her ne kadar, diğer forumdaki "çete iktidarı" yanlısı tavır ve davranışlarından dolayı kendisine mesafeli dursam da ve hatta karşılaştığımızda hala yüzüne kalem batıracak olsam da, bu yukarıdaki gerçekleri değiştirmiyor ...:) iyi geceler[/QUOTE]
Saçını çekip çırmalamayı da unutma.
-
[quote=VOBiX;81778]Saçını çekip çırmalamayı da unutma.[/quote]
Yok o çok "feminen" bir tavır olur
-
[quote=bull market;81535]Dow çakalı çok yalancıdır.. dün akşamkinin tam tersini yaşayabilirizde, birde py bu kadar kısacıyı sevindirmez demeye başladım,,, bi tarftanda dow düşerse uzakdoğu düşerse yarın 32500 de alırız soluğu, oraya ulaşınca muntazam bir OBO oluşacak, haftayıda bu OBO kırılırdı kırılmazdı derken kapatırız heralde, ne uzun nede kısa yaptırırlar bize, senaryodur, saygılar..[/quote]
gene ayni numara dun ala getirdiler down tam 15.16 da dusmeye basladi longda kalanlari erittiler. bugun sata getirdiler deli gibi sonra yine tam 17.20 dow cikmaya basladi. sizce tesaduf mu.
degilse bu kucucuk borsanin kanini emmek ne islerine yariyor onu anlamiyorum.
yerlerin olsam borsayi buyuturdur bugunku ky leri koruyarak yok ederek degil.
bunlar altin yumurtlayacak tavugu kesiyorlar. yarin gene yukari gap ayni 2 gun onceye geri donduk ne oldu ortalik kan golu.
-
[quote=Astatin;81777]Bu arada bu haftanın en iyi performanslarından birini kim bilir belkide en iyisini gösteren SEYYAH'ı da tebrik etmek gerekir.. 2 GAP i doğru poz. da yakaladı ve 3 üncüyü de yakalayacak görünüyor.. Tebrikler...[/quote]
iyi dileklerin için teşekkürler.herkes kazansın diyeceğim ama o da bu piyasanın mantığına aykırı.ben gülerken biri ağlıyor.veya tam tersi.
son poz. akıbeti yarın sabah belli olacak.inşallah bi terslik olmaz.
-
[QUOTE=Dantes;81780]gene ayni numara dun ala getirdiler down tam 15.16 da dusmeye basladi longda kalanlari erittiler. bugun sata getirdiler deli gibi sonra yine tam 17.20 dow cikmaya basladi. sizce tesaduf mu.
degilse bu kucucuk borsanin kanini emmek ne islerine yariyor onu anlamiyorum.
yerlerin olsam borsayi buyuturdur bugunku ky leri koruyarak yok ederek degil.
bunlar altin yumurtlayacak tavugu kesiyorlar. yarin gene yukari gap ayni 2 gun onceye geri donduk ne oldu ortalik kan golu.[/QUOTE]
Katılıyorum. Fakat saat farkı olunca ve esas olay ABD saatinde olunca elden bir şey gelmiyor. Sorun VOBun 24 saat olmamasından kaynaklanıyor tamamen bundan ibaret. Dikkat ettiniz mi VOBda esas hareketlenme saat 14:00ten sonra oluyor sabah bi oraya bi buraya nedensizce savruluyor sadece ya da yatay takılıyor akşama kadar. SPX futureları VOBda işlem görse kimse bu dandik endeks kontratlarının yüzüne bakmaz buğday, pamuk kontratları gibi aylarca işlem olmaz. 24 saat olmasada şimdikinden daha iyi bir çözüm VOBun saat 16:30 ve 23:00 arası işlem görmesi olabilir nasıl olsa bizim ekonomiyle filan ilgisi yok VOBun.
-
Mesaj amacina ulasmistir... Herkese selamlar saygilar....
-
[quote=EDY;81783]Mesaj amacina ulasmistir... Herkese selamlar saygilar....[/quote]
edi amacına ulasmadı bendim şaka yaptım hoşgeldin şakası .dng:o