günaydınlar! stopaj iadesini sanko ne zaman yatıracak,bilgisi olan var mı..
Printable View
günaydınlar! stopaj iadesini sanko ne zaman yatıracak,bilgisi olan var mı..
[quote=abka;81799]+700 puan gaple 34200-300 açılış bekliyorum...[/quote]
hadi İNŞALLAH...sabah sabah güzel sözler bunlar :)))
satışlarımı girdim bekliyorum artık bugun başlıyorum gunde 200puan geceye flat işine :)
herkese bol kazanclar dilerim
[quote=SEYYAH;81798]Beyaz saray’ın fınansal hızmetler sektoru ıcın yenı bır destek paketı cıkarmaya karar verdıgı ve obama yonetımının [COLOR=red][B]pazartesı [/B][/COLOR][COLOR=black]gunu[/COLOR] bır acıklama yapacagı bıldırıldı. Cnbc’nın konuya yakın kaynaklara dayandırdıgı habere gore, devlet bankaların sorunlu varlıkları pıyasa fıyatından ucuza satın alarak kotu bankaya aktaracak. Bu ıslem sonucu banka bılancolarında yasanacak olası sarsıntıyı onlemek ısteyen obama hukumetının, pıyasa fıyatı uzerınden kar/zarar beyanına dayanan muhasebe kurallarını gecıcı olarak askıya alma konusunu gorustugu belırtıldı.
-matrıks-
|[/quote]
dün gece dow ..u ipten alan haber budur....obama sözünün arkasında durmadı...geçmişi bırakalım..bundan sonra ne olacak..ona bakalım...bu yeni durum hedefleri revize etmeyi gerektirir..bizim için salı gününe kadar beklenti korunacak demektir..bu süre vob için uzundur.. banka planı onaylanır..onaylanmaz...buna oynamak kumardır...en azından ben bu riski taşımam...pozisyonlarımı kapatırım..kapatacağım..salı günü gerekirse tekrar bakarız..vob bir yere kaçmaz....
:cool:
[quote=abka;81800]günaydınlar! stopaj iadesini sanko ne zaman yatıracak,bilgisi olan var mı..[/quote]
telefonla görüştüğümde cuma günü demişlerdi
bugün yatması lazım
saygılar
[quote=SEREN I;81803]dün gece dow ..u ipten alan haber budur....obama sözünün arkasında durmadı...geçmişi bırakalım..bundan sonra ne olacak..ona bakalım...bu yeni durum hedefleri revize etmeyi gerektirir..bizim için salı gününe kadar beklenti korunacak demektir..bu süre vob için uzundur.. banka planı onaylanır..onaylanmaz...buna oynamak kumardır...en azından ben bu riski taşımam...pozisyonlarımı kapatırım..kapatacağım..salı günü gerekirse tekrar bakarız..vob bir yere kaçmaz....
:cool:[/quote]
bu plan dün gece gündeme düşmeseydi ağır para kaldırmştık...trade şeklim getirinin .riskten fazla olması prensibidir....kar..ı koştur..zararı kes...özetidir...başkaları yüzünden para kaybetmeyide..kazanmayıda sevmem..bundan sonra abd ..den çok açıklama gelir..buda bağımlılık demektir..
[quote=furkan;81802]satışlarımı girdim bekliyorum artık bugun başlıyorum gunde 200puan geceye flat işine :)
herkese bol kazanclar dilerim[/quote]
33.550 Den satış girmiştim
bir türlü yabancı piyasalar çakıldığı halde bizimki düşmedi dünün zararını kurtarırım diye bugüne bıraktım gece dj ve dax toparlamış
zararım dün yetmediği gibi bugünde devam edecek
ne yapacağımı şaşırdım kaldım dostum.
günaydın,bol kazançlar
[quote=sentinus;81782]Katılıyorum. Fakat saat farkı olunca ve esas olay ABD saatinde olunca elden bir şey gelmiyor. Sorun VOBun 24 saat olmamasından kaynaklanıyor tamamen bundan ibaret. Dikkat ettiniz mi VOBda esas hareketlenme saat 14:00ten sonra oluyor sabah bi oraya bi buraya nedensizce savruluyor sadece ya da yatay takılıyor akşama kadar. SPX futureları VOBda işlem görse kimse bu dandik endeks kontratlarının yüzüne bakmaz buğday, pamuk kontratları gibi aylarca işlem olmaz. 24 saat olmasada şimdikinden daha iyi bir çözüm VOBun saat 16:30 ve 23:00 arası işlem görmesi olabilir nasıl olsa bizim ekonomiyle filan ilgisi yok VOBun.[/quote]
kokune kadar katiliyorum eger oyle olmaz ise zaten gene milleti parasini calarlar.
[quote=SEREN I;81803]dün gece dow ..u ipten alan haber budur....obama sözünün arkasında durmadı...geçmişi bırakalım..bundan sonra ne olacak..ona bakalım...bu yeni durum hedefleri revize etmeyi gerektirir..bizim için salı gününe kadar beklenti korunacak demektir..bu süre vob için uzundur.. banka planı onaylanır..onaylanmaz...buna oynamak kumardır...en azından ben bu riski taşımam...pozisyonlarımı kapatırım..kapatacağım..salı günü gerekirse tekrar bakarız..vob bir yere kaçmaz....
:cool:[/quote]
peki zamanlama neden tam 17.15 buraya kadar dus tam biz kapanirken yuksel ikigundur (oburgun tersi idi)tesadufmu yoksa manipulasyon mu. bu soruya cevap bulmadim. bu kucuuck borsada neden boyle buyuk oyunlar donuyor.
Butun aykiri seyler alelen burada manipulasyon spekulasyon h.rencerin dedigi gibi akumulasyon distribusyon hadi son ikisi normal ya bastakiler. gene sahneye ciktilar dunku manipulasyoncu bugun oldu spekulasyoncu.
Short kontrat almak üzere tuşa basmak üzere olan bir arkadaş...
Çok az gap lı açıldık. Daha yükselebilir.. 34,200 bekliyorduk 33875 açıldı.
Kısa da olsam pozisyonumu burdan kapatır zararımı azaltmak için uzuna geçerdim
33.525 LONG lar 925 ten şutingen...zayıf açıldı.belki alırlar ilerleyen saatlerde.o da beni ilgilendirmiyor.beni cebime giren ilgilendiriyor.
kalanlara bol şans!