dıer vadede ben de kısaldım
hayrolsun bakalım....
herkese ıı h.sonları
Printable View
dıer vadede ben de kısaldım
hayrolsun bakalım....
herkese ıı h.sonları
Matriksin *.* sistemim 17 de AL vermiş ama ben bunu şans eseri 17.30 da günceleme yapınca farkettim... 325 yerine 700 den longladım... Matriksin *.* diyorum başka da bişey demiyorum...
bugün benim için iyibir gün oldu..eski abka gibi serbest sitil dövüştüm...son pozisyon 60800 ortalama kısa kaldım...
iyi haftasonları
herkese iyi akşamlar..düne göre -200 puanla kapattım günü ama acaip mutluyum :) bu akşam yokum...ortamlarda enginlere sığmaz taşacağım.... hatta iyi haftasonları hepinize...kazanç açısından güzel bir ay oldu..en kötü ay beyle olsun.. ba ba ba, bir küçücük kısacık içi dolu paracık şubat ayına bak sen... ;) :)
sanki dip çalışması yapıyor bizimkiler..
Nisan vade sonuna kadar short**:)
Şubat uzlaşma 61375 oldu
Nişsan vade uzlaşma 60850 oldu.
Herkeze iyi akşamlar
vob hayatımdaki en keyifli günlerdendi .. geceye don gömlek ne var ne yok .. full + full flat ... inşallah herkes için keyifli geçmiştir .. cümleten iyi tatiller ..:o:o:D:D:D
full flat ama .. .sayım belli longlar gol olur bence tahminim ..
[quote=enorton;206918]Matriksin *.* sistemim 17 de AL vermiş ama ben bunu şans eseri 17.30 da günceleme yapınca farkettim... 325 yerine 700 den longladım... Matriksin *.* diyorum başka da bişey demiyorum...[/quote]
patron..kontrol indikatörü yaz bir tane..sisteminin, indik olarak ifade edilebilir parçasını bir indike çevir, indikin hareketine göre sistemin al vermiş olabileceği yerleri görür o an veri güncelle yaparsın görürsün gerçekten sistem al vermişmi vermemişmi..%100 çözüm değil ama bir çözüm
yaw visa-man.
golü attın da geç oldu bea...biz stopladıktan sonra neye yarar :mad:
unlimit abi altın bulish abi bence .. üvvv .. dikkat et ..:o:o
[quote=Cerphin;206921]sanki dip çalışması yapıyor bizimkiler..[/quote]
Apula,
Şinci bence bu siyasi gerilim mevzusunda şimdilik anlaşmış olabilirler..Büyük ağalar serbest kalsın, diğerlerine bakarız şeklinde..Neden dersen, bugün yapıştırdığım gazete haberinde, askeri savcılık elindeki balyoz belgelerini, darbe suçu iddiası kapsamında sivil savcılığa göndermiş..bu haber önemli bence... eğer bu akşam sürpriz bir gelişme olmazsa, haftaya siaysetten arınmış bir vob olabülür..teknik olarak ise benim gördüğüm, gündüz PU-MFI şekli yapıştırdığım basit grafın işleyebileceği...ama ben flat...sistem al vermiş olmasına rağmen flat.....:D 200 puan zarar zil takıp oynayarak günü bitiriyorum......SANA İNANIYORUM.....
anket yok asteton patron hayrına bi anket açta oy kullanalım ... üvvv ..
haftaya uzunla girdik, biz bunu hatırlıyoruz yakın dönemde üç kere yaşadık, hadi bunuda geçtik, ağam aşırı satışta zaten, buradan yatay piyasaya geçiş ki dünkü dip toparlanışı ve bugünki gidip gelme buna işaret, ağanın verdiklerini toplaması için manevrası olacak,
yani kuzunun deyimiyle yaralarını yalayacak,...........gaplarda ağanın cilvelerinden, en güzel tahsilatı bu şekilde yapıyor, son olaylara gelince, seneryo uzun bacaklının, bu durumda korkmamak lazım, yönümüz daha ziyade uzun bacaklıya dönük olsun, buraya deyil,......
cümleten iyi hafatalar,.......
[B]30.10.09-06.11.09[/B]
[B]21.11.09-01.12.09[/B]
[B]08.02.10-15.02.10[/B]
[B]ve 25.02.10 -?[/B]
[quote=selçuklu;206929]unlimit abi altın bulish abi bence .. üvvv .. dikkat et ..:o:o[/quote]
sabah attığım obo bozuldu zaten Selçuklu. sen merak etme. forekste palayı feci pataklıyorum. :D
tekrar selamlar, olası yol haritası aşağıdaki gibi olabilir...
[IMG]http://i47.tinypic.com/keuixg.jpg[/IMG]
iyi tatiller dilerim..
[QUOTE=unlimitted;206932]sabah attığım obo bozuldu zaten Selçuklu. sen merak etme. forekste palayı feci pataklıyorum. :D[/QUOTE]
helall .. tokatla abi gavur pelayı .. yarasın .. .brv
[QUOTE=Astatin;206925]patron..kontrol indikatörü yaz bir tane..sisteminin, indik olarak ifade edilebilir parçasını bir indike çevir, indikin hareketine göre sistemin al vermiş olabileceği yerleri görür o an veri güncelle yaparsın görürsün gerçekten sistem al vermişmi vermemişmi..%100 çözüm değil ama bir çözüm[/QUOTE]
Patron aslında sinayl vermeden az önce günceleme yapmıştım ve 2 kademe yukardan AL çıkıyordu ama barın kapanışı 2 kademe aşağıdan oldu. Sonra günceleme yaptım barın kapanış fiyatı değişti, iki kademe yukardan kapanmış bar ve benim sistem sinyali otomatik değişmiş oldu... Aslında 17 den hemen sonra 500 puan bastılar 5dk da, o sıralar farketsem bir de ekstra kar bile edebilirdim ama bırak karı zarar ettik üüü
[QUOTE=enorton;206935]Patron aslında sinayl vermeden az önce günceleme yapmıştım ve 2 kademe yukardan AL çıkıyordu ama barın kapanışı 2 kademe aşağıdan oldu. Sonra günceleme yaptım barın kapanış fiyatı değişti, iki kademe yukardan kapanmış bar ve benim sistem sinyali otomatik değişmiş oldu... Aslında 17 den hemen sonra 500 puan bastılar 5dk da, o sıralar farketsem bir de ekstra kar bile edebilirdim ama bırak karı zarar ettik üüü[/QUOTE]
ehmortım
matrikse güvenmeyip dakka başı grafiği güncelliyorsan güncellediğin halde bide abuk subuk yamuk yumuk bozuk veri geliyorsa ekistradan 2 dakkada bozuk veriyle boğuşmak yerüne benim gibi metastock gullan sende bikere basıyosun guncelliyor gerata
[QUOTE=fXci;206938]ehmortım
matrikse güvenmeyip dakka başı grafiği güncelliyorsan güncellediğin halde bide abuk subuk yamuk yumuk bozuk veri geliyorsa ekistradan 2 dakkada bozuk veriyle boğuşmak yerüne benim gibi metastock gullan sende bikere basıyosun guncelliyor gerata[/QUOTE]
Valla ben de öyle yapabilirim abi çok moralim bozuldu... 800 puan gitti yoktan yere... üüü
120 lik graf burada günlükte bir şey göremeyiz henüz, 240 da günlükten pak farklı deyil, 30 luk ve 60 lığı ise gün içindebir çok kez yazdım, bunlar (30-60) kendi pazarlarını oluşturdular artık, bu konuyu daha önce işlemiştik hatırlarsınız, bu nedenle 120 lik ten bakacağız ve analizi aşağıda, henüz kesmedi ama fark yok zaten yukarı vuracak aşağı vuracak ve bir bantta kısa süre yatay hareket edeceğiz, benim konum şimdilik bu yatay hareketle ilgili,...........dün akşam başladı ve bu gün devam etti, günlüğü kapsama alanına alana kadar devam edecek, karşılaştıklarında ya kısa yukarı trende gireceğiz yada zaten satış baskısı devam ederek aşağı trendimiz devam edecek, daha var,....... :)))
[IMG]http://i50.tinypic.com/294gnis.jpg[/IMG]
Doğru tahmin eden arkadaşları tebrik ederim. pardon teprik ederim.brv.brv.brv selçuklu patron senide teprik ederim::: süper tahmin.brv
[IMG]http://ekibi.org/resim/rys/2010/201002/anket.jpg[/IMG]
Anket...
[url]http://www.voborsa.com/forum/26-subat-pozisyon-anketi-t5395.html?t=5395[/url]
herkese iyi akşamlar umarım keyifler yerindedir ....bugün vob yapamadık borsa tarafım ağır bastı ptesiden itibaren bismillah dewamm
silver 16.485'ten şort.
kaldıraç ağır. spread geniş...
Allah bana sabır versin. üüü
gecelerrrrrrrrrrrr
Sana inanıyorum :D
[quote=enorton;206962]Sana inanıyorum :D[/quote]
hına kurban olayım :D
[QUOTE=trader38580;206943]Doğru tahmin eden arkadaşları tebrik ederim. pardon teprik ederim.brv.brv.brv selçuklu patron senide teprik ederim::: süper tahmin.brv[/QUOTE]
teşekkür ederim sayın trader 38 patron .. bende kennym pazer fxci beyefendileri ve kendimi teprik eder en derin saygı ve hötmetlerimi sunarım .. ehuehuehu :D:D:D
[B][SIZE=5][COLOR=red]Askeri savcılıktan açıklama [/COLOR][/SIZE][/B]
[B][FONT=Arial]Birinci Ordu Askeri Savcılığı: Bugüne kadar yapılan inceleme ve araştırmalar sonucunda adı geçen darbe planının ve bu plana dayanak teşkil eden çeşitli eylem planlarının gerçek olduğuna dair askeri savcılığımızca herhangi bir tespite varılamamıştır[/FONT][/B]
[URL]http://www9.gazetevatan.com/Askeri_savciliktan_aciklama/290073/1/Manset[/URL]
Em.Org.Çetin DOĞAN
Em.Korg.Engin ALAN tutuklandılar.....HABER TÜRK
[URL]http://haber.gazetevatan.com/Cetin_Dogan_tutuklandi/290108/1/Gundem[/URL]
[quote=enorton;206962]Sana inanıyorum :D[/quote]
İnsan inanç ve hırsıyla başarır.. Doğru yoldasın...tbr..
[quote=selçuklu;206923]vob hayatımdaki en keyifli günlerdendi .. geceye don gömlek ne var ne yok .. full + full flat ... inşallah herkes için keyifli geçmiştir .. cümleten iyi tatiller ..:o:o:D:D:D[/quote]
selçuklu patron bunu ben yazdım 49300 üstü patlar dedim saat 14 15 arası idi.. laros kaptanın orda benim hakkım yenmesin sende tşk.ettin.. ayıppp oliiii dimiii.. amma ne gam 60450 den flatladım aslında adamlar son dibi hikayeden salladılar cortlatma 59450 nin altına fakat iş beni ekrandan uzaklaştırdı.. sağlıkla kal.. herkese bol kazanç..
[quote=ERK;206967]İnsan inanç ve hırsıyla başarır.. Doğru yoldasın...tbr..[/quote]
ama aşırı hırs aşırı hız gibidir :D
vay ne laf ettim ama :p
[SIZE=5][COLOR=red][B]'Mücadele yeni başlıyor' [/B][/COLOR][/SIZE]
[B][FONT=Arial][SIZE=4]Balyoz soruşturmasında tutuklanan Çetin Doğan: Tutuklanmayı beklemiyordum mücadele yeni başlıyor...[/SIZE][/FONT][/B]
[URL]http://haber.gazetevatan.com/Mucadele_yeni_basliyor/290117/1/Gundem[/URL]
[QUOTE=trader38580;206943]Doğru tahmin eden arkadaşları tebrik ederim. pardon teprik ederim.brv.brv.brv selçuklu patron senide teprik ederim::: süper tahmin.brv
[IMG]http://ekibi.org/resim/rys/2010/201002/anket.jpg[/IMG][/QUOTE]
Haydin yeni tur yeni şans yapalım:p
Hemen Nisan vade sonu kapanışı anketi açılsın:..::..::..:
Ben tahminimi anket açılmadan şimdiden yapıyorum.
Dikkaaaat !..............
50500-52500 aralığı:D+.+.+.+.+.+.+.
yuaw şu hevatarımdaki gibi bi çocuum olsa zabahtan aaşkama gadar onnan oynarım annasını satım.. göbüdük gübüdük yerim valla :::
Hani adamlar longdaydılar, subat vadeyi nasılda dibe yakın yerlerden kapadılar.. demekki takaslarda gorunenın tersinde oluyormus pozları... karsı bacaklar saolsun nevale orada :) ayrıca spotla nisan ve subat vadenin esitlenmesi gerekmıyormuydu niye hepsi ayrı telden calmıs ? ilginc ...
[B]Askeri savcılıktan açıklama [/B]
[B][FONT=Arial]Birinci Ordu Askeri Savcılığı: Bugüne kadar yapılan inceleme ve araştırmalar sonucunda adı geçen darbe planının ve bu plana dayanak teşkil eden çeşitli eylem planlarının gerçek olduğuna dair askeri savcılığımızca herhangi bir tespite varılamamıştır[/FONT][/B]
[FONT=Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif][SIZE=2]BİRİNCİ Ordu Askeri Savcılığı’ndan yaptığı yazılı açıklamayla, bir gazetede yayımlanan Askeri Savcılık tarafından görevlendirilen bilirkişinin ’Balyoz darbe planını doğruladığı’ şeklinde ki haberi yalanladı. Soruşturmanın halen devam ettiği vurgulanan açıklamada, “Bugüne kadar yapılan inceleme sonucunda adı geçen darbe planının ve bu plana dayanak teşkil eden çeşitli eylem planlarının gerçek olduğuna dair Askeri Savcılığımızca herhangi bir tespite varılamamıştır. Dolayısıyla söz konusu seminer faaliyetlerinin darbe planı teşkil ettiğini söylemek mümkün değildir” görüşüne yer verildi. Açıklamada şunlar kaydedildi: “Bilirkişi; 3 DVD ve CD’de bir sahtecilik yapılmadığı düşüncesi altında, içeriğindeki bilgilerin gerçek olduğu, plan seminerinin icrası kapsamında kullanıldığı faraziyesine dayanarak hareket etmiş, bu durum bilirkişi raporunun üçüncü maddesinde de açıkça belirtilmiştir. Ancak, bilirkişi raporu kamuoyunu yanıltacak tarzda haber konusu yapılarak söz konusu dokümanların gerçek olduğu izlenimi yaratılmaya çalışılmıştır. Haber konusu edilen bilirkişi raporu, İstanbul Özel Yetkili Cumhuriyet Başsavcılığının talebi üzerine, kendilerinin görevlendirdiği memurlara yürütülen soruşturmanın gizliliği esas alınarak 24 Şubat 2010 tarihinde teslim edilip gönderilmiştir.”[/SIZE][/FONT]
Basbakan Tayip Erdogan ekonominin kotu gidisatini ve borsanin dususunu kose yazarlarinin yuzunden dedi . bence bu sozlerle basbakan hem Turk milletiyle alay ediyor.hemde medyaya goz dagi veriyor.