Ulusal 100 açılıınca burdan bi yukarı hareket daha yapar..
Dow un yükselişine göre bu bizimki çok az.
Printable View
Ulusal 100 açılıınca burdan bi yukarı hareket daha yapar..
Dow un yükselişine göre bu bizimki çok az.
[QUOTE=BORSACIOZGUR;81812]Ulusal 100 açılıınca burdan bi yukarı hareket daha yapar..
Dow un yükselişine göre bu bizimki çok az.[/QUOTE]
şu anda fdow un kaçta olduğunun farkındamısınız
dow kapanışın neredeyse 100 puan altında
[quote=Astatin;81237]vr..catedral flat yakalandı...catedral in iyi bir yerden short yapabilmesi için piyasa yukarı yapacak[/quote]
[quote=chn69;81814]şu anda fdow un kaçta olduğunun farkındamısınız
dow kapanışın neredeyse 100 puan altında[/quote]
ya millett gonkune gore konusuyooo benım gonlumde vob 20.000 olsun istiyor sonrada 50.000 elemet uydurmak bedava nasılsaaaa.kom.kom.kom.kom.kom.kom
[QUOTE=VOBiX;81617]tamam işte güçlü imajını verdiler [COLOR="Red"][B]yarın yukarı açacaklar 34,100 ü geçemeyip 33,900 üstünden malı teslim edecekler[/B][/COLOR]. Bu esnada bugün Al vermeyen ssitemelr de al vermiş oalcak. Sonra veriler eşliğinde verirler.[/QUOTE]
Kuzucuklarım nasıl da lafımı dinlerniş. En yüksek 34,100 en düşük 33,900 .dng
33900 ten biraz daha long.
Kardayım ya nasıl olsa biraz daha cesaretli davranıyorum..
dünkü 2/3 uzunlarımı 3/3 fulledim.. Ama duruma göre her an hepsini de satabilirim.
imkb 100 direncinin 26300 de olduğunu düşünürsek vob öğlene dogru bir 400-500 puanı daha gidebilir
Insanlar korkuyor. Yoksa şu anda çoktan 34500 olmuştuk. Hafta sonu riskini almak istemeyenler çoğunlukta.
Ya Senatodan plan geçmezse korkusu var...
bu hafta toplam 3 trade yapmışım.3 ü de GAP le...+ 2.075 puan.güniçi tek kontrat dönmüşlüğüm yok.ilginç bir hafta oldu.3 tane yumruk patlattık PY ye.biraz da siz dövün gayrı :D
break for breakfast :D
verilere dikkat dunku gibi kaldirip vurmasinlar terminal bile verisleri gostermeye yetsiemedi dun uc kere cok guclu verdiler. sabah acilisla 10.10 ve 15.31 de.
USD Tarım Dışı İstihdam ( ocak ) Önceki : -500 K Beklenti : -524 K
15:30
USD İşsizlik Oranı ( ocak ) Önceki : %7,5 Beklenti . % 7,2 15:30
ben bu verileri ust uste bilmeme ragmen kaybettim hatta bloomberg anketinde bile en iyi 3 arasinda idi tahminim. onemli olan piyasa tepkisi. iyi kotu, kotu iyi, iyi iyi,kotu kotu olabilir gene yuzde 50.
[quote=VOBiX;81816]Kuzucuklarım nasıl da lafımı dinlerniş. En yüksek 34,100 en düşük 33,900 .dng[/quote]
Kimsin seeennnn:eek::eek::..::..::..:
VOBIX,
dün tüm madeni isimli sistemlerin telif hakkını satın aldığını söyledin..Şu sistem bana ait ama sakın dokanma, isim hakkını da almak üzereyim.. Sistemin adı "Kendinden Tiksin" sistemi...
Şöyle çalışıyor;
VOB da adet olarak yatırımcıların %80-90 ı batıyormuş. Bu durumda yapmayı planladığımız her işlemin tersini yaparsak kazanan %10 un içinde oluyoruz:..::..::..: Gayet basit..İndikatör yok, ters indikatör yok, osilatör yok, yok da yok :)
[quote=chn69;81814]şu anda fdow un kaçta olduğunun farkındamısınız
dow kapanışın neredeyse 100 puan altında[/quote]
fdow hep öyle. bugün 15:30 da istihdam verileri açıklanana kadar biraz toparlar.. vob 30 da +34275 görebilir.. 300 puan sabah sabah iyi kar olur..
[QUOTE=abka;81800]günaydınlar! stopaj iadesini sanko ne zaman yatıracak,bilgisi olan var mı..[/QUOTE]
Telefon ettim bugün yatacak dediler.
[QUOTE=abka;81800]günaydınlar! stopaj iadesini sanko ne zaman yatıracak,bilgisi olan var mı..[/QUOTE]
Daha önce desormuşsunuz bir cevap gelmiş.
[QUOTE=abka;80633].lelelestopaj iadesi isteruk!!!!!.lelelene zaman ne zaman[/QUOTE]
[QUOTE=SEYYAH;80636]sanko hsonuna kadar halledeceğiz diyor.dolar kontratları ile endeks kontratlarını ayıklıyorlarmış.pirinç mi ki bu taşını ayıklar gibi.[/QUOTE]