-
[QUOTE=SEYYAH;81826]VOBIX çok ilginçsin.yahu nerden buluyorsun onca mesajın arasından ilgili olanları.dün falanda buldun böyle çok gerilerde kalmış mesajları.
helal vallahi +.[/QUOTE]
[URL="http://www.voborsa.com/forum/search.php"]ARAMA[/URL] özelliği çok kullanışlı .lelele
-
[quote=bikmisbroker;81869]34.500 civarinda bir geri donus (Kar realizasyonu gibi) beklenebilir..[/quote]
cumadan başlayan yükşelişlerin karekteristiği nasıldır
haftasonundan sonra devamı gelir mi
-
[QUOTE=abka;81827]stopaj bu sabah yatmış....forum saati kendi kendine neden değişiyor..daha dün düzelttim..bugün yine değişmiş..[/QUOTE]
Server resetlenince değişir. Resetlenmesi için saldırı olması gerekiyor. Saldırı olunca da foruma ulaşılamıyor. Admin ayarı gündüz yaparsa saat farkı kadar süre içinde foruma mesaj yazılamıyor.
-
[quote=mbm;81871]beklerim ben uzunları.........
taaaakkii 5 dakkalık sat verene kadar...
[B]nereye gidecegini nerden dönecegini kimse bilemez.......[/B]
disiplin şart........
e hadi o zaman uzuncular.... ralli ralliii[/quote]
evet evet ralli ralliiii (kısada kalan arkadaşlardan özür dileyerek:))))
-
[QUOTE=berdush;81831]bana gore py bugunu ekside kapayacak olsa bile en azindan 34.400 lere yakin bir yerleri gosterir vadelide...sonucta kendine marj yaratmasi gerek....kac gundur kasip oralara kadar cikariyor endeksi bugun mu yapmayacak...[/QUOTE]
.brv 34,475
-
[QUOTE=sentinus;81856]AP değişimi yine eksi ve yukarı gidiyoruz.[/QUOTE]
+2244 oldu. Yeni pozsiyonlar açılıyor her iki yöne de.
-
Dolarda uzun kalacağım..
Son kalan paramla 350 endeksten biraz daha kısa yaptım . bekliyorum..
Kısalardan çok fazla bir beklentim yok..
öglen arasında Bir 200 puanlık realizasyon daha bugünlük bana yeter.. bknu çıkarmayalım.. Paket beklentisi var çünkü..
-
saat ayarları nereden yapılıyordu yardımcı olurmusunuz teşekkürler.
-
[QUOTE=truva;81873]cumadan başlayan yükşelişlerin karekteristiği nasıldır
haftasonundan sonra devamı gelir mi[/QUOTE]
ABD batık haberleri gelebilir endişesiyle eksi kapatıyordu. fakat bu hafta paket ve kötü paket beklentisi durumu değiştirebilir. Gerçi bunlar çıksa da beklenti gerçekleşti sat, çıkmasa da kurtulamıyoruz sat da yapabilirler. SEREN I ın da dediği gibi bu iş long pozsiyonalrdan değil short coverlardan kaynaklandı. Yoksa bu kadar beklentiye dowun %1,34 artıyla işi bırkaması akıl akrı değil. Obama paketi bile daha çok olumlu etkilemişti.
-
[quote=VOBiX;81877].brv 34,475[/quote]
kendimiz dedik ama tam uygulayamadik, 34.200 den vedalastik....en azindan dunku kisalardan gelen zarari acilista 2 kati kontratla uzuna gecip kapadik.strateji kaybetmemek....benim stratejim simdilik bitti...gun sonu duruma gore kisa girmeyi dusunuyorum
-
34700 - 800 bekliyorum en yukarı bugün için...[B]bence...[/B]
-
Başbakan konuşuyor tgrt de