kısa bekleyen varmı
hiç gevşemiyo
ikinci seans damı yukarı gidecek acaba diye düşünmeye başladım
Printable View
kısa bekleyen varmı
hiç gevşemiyo
ikinci seans damı yukarı gidecek acaba diye düşünmeye başladım
[QUOTE=truva;81897]kısa bekleyen varmı
hiç gevşemiyo
ikinci seans damı yukarı gidecek acaba diye düşünmeye başladım[/QUOTE]
34.400 kisalarimi 34.425 den kapattim, gidip uyuyacagim biraz.. FLAT, FLAT
(rakami yanlis yazmisim duzelttim)
uzun devam... ara ara bakıyorum ekrana....
flat olmadım... kısada olmadım....
ben devam ederim....
tren hareket halinde... tren durmadan inerseniz bir yerinizi yaralayabilirsiniz....:)
[quote=mbm;81899]uzun devam... ara ara bakıyorum ekrana....
flat olmadım... kısada olmadım....
ben devam ederim....
tren hareket halinde... tren durmadan inerseniz bir yerinizi yaralayabilirsiniz....:)[/quote]
Katılıyorum.
Trenden atladım. 34500 civarı zorlanıyor. Spottaki hacimde hoşuma gitmedi. sanırım 34700 ü görecek ama gerisini beklemiyorum doğrusu...
[QUOTE=truva;81897]kısa bekleyen varmı
hiç gevşemiyo
ikinci seans damı yukarı gidecek acaba diye düşünmeye başladım[/QUOTE]
Sanırım kısa bekleyen çok ki yukarı gidiyor.
piyasa , GE CEO su nun açiklamalardan (temettü koruyoruz) pek tatmin olmadi.. WAL MART (+5%) in ocak satislari , DOW un 8000 üzerine kapatmasinda yardimci oldu..... Bugün ise , brokerlerin en büyük beklenti ise, issizlik rakami...(saat 15H30)...: bir milyon a yakin bir rakam deprem yarattir... Maalesef medyalar hala "paket" tantanasi yapiyorlar (dünkü yükselisin paket ile hiç ilgisi yok... sadece BAC el koyunmiyacak haberi geldi seans içinde) ve gerçeklerden uzak duruyorlar .... Çünkü su an piyasanin en büyük sikintisi CITI ve BAC a el koyuncakmi?...... BS
35100 de bütün kısaları kapatırım yüklüce zararla.burayı okuyan py yandaşları varsa patronlarına söyleyiversin,35100 de keklik var diye.
Tünaydın Arkadaşlar... Aranıza Yeni Katıldım...Katılmaktanda onur duydum...
[quote=dream;81904]35100 de bütün kısaları kapatırım yüklüce zararla.burayı okuyan py yandaşları varsa patronlarına söyleyiversin,35100 de keklik var diye.[/quote]
o kadar dayanamasam da bende beklemeye devam ediyorum,
[quote=anlamazdın;81905]Tünaydın Arkadaşlar... Aranıza Yeni Katıldım...Katılmaktanda onur duydum...[/quote]
Hoşgeldiniz, bol kazançlar
alan satan kurumları verebilirmisiniz ?teşekkürler