Günaydın,
Estetük, bugün iAIR'i alır bence...:..:
Printable View
Günaydın,
Estetük, bugün iAIR'i alır bence...:..:
100,000 de doğdu şanlı efsane...lalalalalalalll lalalalall ..
günaydın hacılar...
kedü,
sadece günlükteki MFI nın hiç gevşememesinden gıllanıyorum...yani teknik olarak yukarı flamasal bir dönüş mimkin hala..velakin, single bar bir küskü gelirse günlükte ve mfi dönerse o zaan 92000 filan da tutmaz..hade bakalım..neyse halimiz çıksın falimiz
hımm..kedü..yaklaşık 6000 puan teklif ediyor..alsak mı acaba..hımm..
spot açılıla bir panik 93xxx gösterip sonra yukarı destere mi..ne diyon kedüüü
[quote=Astatin;462682]spot açılıla bir panik 93xxx gösterip sonra yukarı destere mi..ne diyon kedüüü[/quote]
Bence tavan....dng
hatta "iTavan" olsun bence...
[quote=excali;462683]Bence tavan....dng[/quote]
aybediyon kedi...93xxxe kadar sarksaydı kapatacaktım... yukarı yaptın gırdın galbimi..o zaan ben de kapatmıyorum..ya 92000 den ya 96000 dan..
al bakalım, sür bakalım, gontratları sür bakalım, sütünü iç, kontranı yap delikanlı kim bakalım.dng
Şuan için ; [B]Altın[/B] : up[B] Dolar[/B] : up [B]Petrol[/B] : Up , ayular için avantajlı bi ortam :)
usdtry...kraşing mi kraşamaying mi channel?
[QUOTE=Astatin;462688]usdtry...kraşing mi kraşamaying mi channel?[/QUOTE]
macid'e bakarsah gözü toprağa bakıo :..:
[quote=flexy;462687]Şuan için ; [B]Altın[/B] : up[B] Dolar[/B] : up [B]Petrol[/B] : Up , ayular için avantajlı bi ortam :)[/quote]
Up tıtı up tıdı..dup tıs dup tıs... disko disko.dng
günlük bivot.. 92.650 de..test etsin bence..hatta testi geçemesin..kırıp geçsin..teprik ederim
Dalır düşmeye başladı,
Estetük'te coşku yüksek seviyede,
Pala ufaktan almaya başladı,
Estetüko Madrit , gol yemeye hazır kıvama geldi, bence
Tavanvay kedüspor formda....
Maç , 7:1 biter mi?:D
[quote=excali;462694]Dalır düşmeye başladı,
Estetük'te coşku yüksek seviyede,
Pala ufaktan almaya başladı,
Estetüko Madrit , gol yemeye hazır kıvama geldi, bence
Tavanvay kedüspor formda....
Maç , 7:1 biter mi?:D[/quote]
kedüüüüüü..maç zaten 6:0::: ve ben düdüğ çaldığım an bitecek:p ama 5-0 ama 10-0.dng
kedünün mekanını buldum...tavanway discosu
[IMG]http://1-ps.googleusercontent.com/h/www.boldsky.com/img/2008/11/disco-train.jpg.pagespeed.ce.KAWdbGLh9c.jpg[/IMG]
Yuro/yuesti zaten sürekli ranmaya meyilli. Dalırı da graştırmaya başladı. Estetük'ün işi zor bence. Tavan olur muyuk?
minor de senkronu kaçırdım vob ile..sabah spot açılışında 93xxx bekliyordum...ordan kanaıp yukardan tekrar şortacaktım..aşşa eğimli sürf edeceydim..öyle yapmadı önce minor randı sonra graştı şimdi yine ranik...başlangıç koşulları tutsaydı iki pike çekmiştik sörfle ama du bakalım..hoş değil bu kadar harkıt sarkıt ..kedü saldırmasın hacııııııı
[quote=excali;462698]Yuro/yuesti zaten sürekli ranmaya meyilli. Dalırı da graştırmaya başladı. Estetük'ün işi zor bence. Tavan olur muyuk?[/quote]
ivit...mergen abi de .137 ler bekliyi... işim her zaman zor..hiç kolay olmadı ki.dng tavan mı..olabilir..neden olmasın..tıpkı taban gibi..böhhüüü
yannız fileksi bana 82000 de parasal daralmayı hatırlatsa iyiydi.dng
Boynuz aparatını da takalım....dng
Eksik bi şey kaldı mı?
Checklist: OK!
[IMG]http://s1.postimg.org/4m8pk512n/my_cat_is_retarded.jpg[/IMG]
[QUOTE=Astatin;462700]ivit...mergen abi de .137 ler bekliyi... işim her zaman zor..hiç kolay olmadı ki.dng tavan mı..olabilir..neden olmasın..tıpkı taban gibi..böhhüüü
yannız fileksi bana 82000 de parasal daralmayı hatırlatsa iyiydi.dng[/QUOTE]
özel app yazdırıyorum hacı.. parasal daralma hatırlatıcı deyü :D
[quote=excali;462701]Boynuz aparatını da takalım....dng
Eksik bi şey kaldı mı?
Checklist: OK!
[IMG]http://s1.postimg.org/4m8pk512n/my_cat_is_retarded.jpg[/IMG][/quote]
davul olma imi.dng.dng.dng:..:
vay arkadaş yaw..60 dklıklardada pupular oluşmaya başladı..bi tarafta "80000 deki duruma göre bişi değişmedi ki bekle hacı" diğer tarafta "6000 puan boru deil koy cebine" fısıldıyor birileri..hangisi şeytan aceba
[quote=flexy;462702]özel app yazdırıyorum hacı.. parasal daralma hatırlatıcı deyü :D[/quote]
::::::mikemmel.. zaten "parasal daralma hatırlatıcı" uygulaması appstore ve gplay e yüklendi diye haber çıktığı an piyasalar bu ne **, otomatik para daralması mı var diye kıllanıp taban oluverir...biz de hemen daralırız o noktada:::.......... ama... iyiydi yani...hatırlatsan.dng
yaw bir de kafama takılan bir husus var..malum nice yıllardır..pardon ışıkyıllardır şu uzayda geziliyorum.. opsiwan kenabi ile nedne karşılaşmadık merak ederim..yönetmenlerimiz farklı ondan mı acaba...
[QUOTE=Astatin;462706]yaw bir de kafama takılan bir husus var..malum nice yıllardır..pardon ışıkyıllardır şu uzayda geziliyorum.. opsiwan kenabi ile nedne karşılaşmadık merak ederim..yönetmenlerimiz farklı ondan mı acaba...[/QUOTE]
hadi onlar paralel evrende de karşılaşmıolar desek, ışık hızıyla giden uzay mekiği yapıonda paralel evrene mi geçemion derler adama :) hadi ataist'ler bunu da açıklayın
[quote=flexy;462707]hadi onlar paralel evrende de karşılaşmıolar desek, ışık hızıyla giden uzay mekiği yapıonda paralel evrene mi geçemion derler adama :) hadi ataist'ler bunu da açıklayın[/quote]
dur hacı karıştırma mevzuları şimdi:D ataist mataist her kim olursa olsun önce biz nasıl olur da opsiwanla uzayda karşılaşmadık onu bi açıklasınlar..diğer mevzulara sonra baksınlar:D enteresan yani..vob la ilgilenen kaç uzaylı olabilir ki..yani.. yok yok.. yönetmenlerimiz farklı..ondan bence...
burdan 1000 pıvan sonra gap kapaniyi yannız..ahada hatırlatma aplikasyonu :p
Usta cok zamandu uzay çöplüğünde mesgulum. . O yuzden yane..:D
scottynin gemiye en son ışınladıkları enteresan yaratıklar..meşgul olalım az...mantıklı mantıklı
[IMG]http://i43.tinypic.com/vpvw5e.jpg[/IMG]
[quote=obsidyen;462710]Usta cok zamandu uzay çöplüğünde mesgulum. . O yuzden yane..:D[/quote]
::::::::: haaa.hatırladım..senin senaryoda öyle bi kadder vardı..brak abi çöplüğü möplüğü...denyo Anakin gelecek seni bulacak falan..ohoo çok vakişt var daa..sıkatiye söyliim seni de ışınlasın gemiye....bak enteresan misafirler var..hehehee..sonra EW analizi yaparsın hacı...biz de bilgisayarlar filan gelişmiş biliyon:p
yuroyuesti ne güzel parite. Neredeyse nerden lonklarsam kâr yazdi...
a-ha...5 dklık vob..raning mi, ranamaying mi yoksa klasik ta 3 genmi..glasikse aşşa gırılır yannız..deja vu
[quote=Astatin;462716]a-ha...5 dklık vob..raning mi, ranamaying mi yoksa klasik ta 3 genmi..glasikse aşşa gırılır yannız..deja vu[/quote]
tavan breykti mi?.dng
[quote=excali;462724]tavan breykti mi?.dng[/quote]
ivit..ama dikkat et feyk de olabilir der analistler:D glasik mi modern mi..işte bütün mesele bu
Estetük,
bilardo tebeşirin var mı?
[quote=excali;462726]Estetük,
bilardo tebeşirin var mı?[/quote]
yok..teneşir im var:p
[quote=Astatin;462711]scottynin gemiye en son ışınladıkları enteresan yaratıklar..meşgul olalım az...mantıklı mantıklı
[IMG]http://i43.tinypic.com/vpvw5e.jpg[/IMG][/quote]
burdaki olayı çözdünüz ü agıdeşler:p:..:
[img]http://www.elitbilardo.com.tr/store/makethumb.aspx?file=0002d02d-d792-433c-8152-b3c3977d808bGold%20Star.jpg&intSize=800[/img]
Tebeşiri olan yooook mi???
[B][U]Kıvrılabilen Samsung geliyor-SOZCU-[/U][/B]
[URL]http://sozcu.com.tr/2013/teknoloji/kivrilabilen-samsung-geliyor-378087/[/URL]