[quote=booth;81995]eeeee... bu kadar mı yani coşku????[/quote]
Ver coşkuyu ver coşkuyu bitsin bu gurbet:..:
Printable View
[quote=booth;81995]eeeee... bu kadar mı yani coşku????[/quote]
Ver coşkuyu ver coşkuyu bitsin bu gurbet:..:
[QUOTE=Astatin;81998]Ver coşkuyu ver coşkuyu bitsin bu gurbet:..:[/QUOTE]
Astatin poz varmı ?
Sabahtan beri coştuk şimdi gece pozu için ortalama biyerden kapanır ne al ne sat olur sistemler zar at yani
[QUOTE=SEREN I;81996]denetime tabii tutuluyor...sn.mersiyk...[/QUOTE]
sayın hellime sormustum sn mbm aynı seyden bahsetmişti sn hellim denetleme falan olmadıgını soyledi birde ..çıkan uyarının ekran goruntusunu istemisti gonderin ben sn hellime iletim veya sizde iletebilirsiniz
[quote=SEREN I;81980]bu fiatlarda vob duramaz..yukarı gitmesi şart...aksi takdirde satış gelir............[/quote]
fiatlar burda kaldığı müddetçe satış artar..yükselmesi şart..yoksa satış kaçınılmaz...benden söylemesi....34500..ün altında kalmamalı........
.dng
Sn mbm gece için ne düşünüyorsunuz sadece fikir için flat kalıcam
[QUOTE=SEREN I;81982]sadece benim mesajlarım mı yönlendiriliyor...sn..moderatörler.......[/QUOTE]
Bana da oluyor bazen. ilk mbm e olmuştu.
VOB 30 daki SIKISMA.. Gidecek yolumuz var gibi..
[B]Hafta basi..[/B]
[IMG]http://img.photobucket.com/albums/v85/bbroker/VOB/vob30subathaftalik.jpg[/IMG]
[B]Cuma gunu[/B]
[IMG]http://img.photobucket.com/albums/v85/bbroker/VOB/VOB30haftalikSIKISMA.jpg[/IMG]
Genelde veri kötü geldi neden düşmüyoruz diyen çoğunlukta:)
Tarım dışı istihdam 598000, 2000 daha olsa 600000 olacaktı ama kırpılmış idare edicez:..::..:
Daha evvelden yazmıştım, bu veriler 600 binler, 800 binler vede milyonlara ulaşacak diye:))), yavaş yavaş yükseliyor, ivme yukarı doğru..
Ama işte borsada düz mantık işlemiyor,,, işlememesi içinde bigpara aynen obama yı devreye soktu, paketini hazırla dedi, oda talimat vermiş kurmaylarına ve bu paket işleri Şubat ayının 16 sına kadar imzaya hazır olsun demiş:))), adam karizma yaaa, imzaya hazır olsun demiş bakın, nasıl yaparsanız yapın demek oluyor bu, tarihde vermiş..
Şimdi bu tarihin anlamı ne? obama bu tarihi kendimi verdi?
Hayır, neden? çünkü o ne anlar ekoniminin hangi tarihte ne beklenti yaratması gerektiğinden, bunu ona gazlayanlar var, çete bunlar çeteee..
Bizimde elimizde şimdi bir 16 Şubat tarihi var, o zamana kadar piyasada shortculara rahat yok demektir.
Peki Neden shortculara rahat yok
Şubat vade başından bu yana pastayı gönderen arkadaşlara teşekkürler, onların pastada diğer kısmında 23000 short olanlar var yaaa, işte bu yüzden....
Sistemleri tıkandı, en azından yol şaştı bikere, kısacı olarak beter olsunlar diyorum:..::..:, mermileride yukarılara saklıyorum, hesaba bile geçmiyorum..
Bir kapatma davası olayından çok dersler aldığımı düşünüyorum.. keşke aynı şeyleri yaşasak... saygılar..
[QUOTE=bikmisbroker;82005]VOB 30 daki SIKISMA.. Gidecek yolumuz var gibi..
[B]Hafta basi..[/B]
[IMG]http://img.photobucket.com/albums/v85/bbroker/VOB/vob30subathaftalik.jpg[/IMG]
[B]Cuma gunu[/B]
[IMG]http://img.photobucket.com/albums/v85/bbroker/VOB/VOB30haftalikSIKISMA.jpg[/IMG][/QUOTE]
Üst çizgi kaç? 36,500-37,000 arasında gibi. 37,500 altında ama net değil.
[quote=selçuklu;81999]Astatin poz varmı ?[/quote]
yok..longlrı dün zararına emanet ettikten sonra yptığım ağıt töreni hala sürüyor :)
Maşallahh... Bol kazançlarr :)
[QUOTE][B]Konuyu Toplam 137 Üye okuyor. [/B](96 Kayıtlı üye ve 41 Misafir)
catedral, BORSACIOZGUR, Astatin+, abka, ccarcabuk, raymonda, ttcetinkaya, Dantes, LaNCe, Mete, dream, thracian, BULENT, ketenhelva, bikmisbroker, bull market+, Sancar, berdush, aslan, doruk, marakes, VOBiX, albatrros, daylight, oğuzt, hexen, metatay, enorton, emrehan, özdenil, cırcır, MASTER, selami, aykilic, SEREN I, sentinus, booth, Ardasu, oguzhan, eorkunb, mde, h2O, zaGor, mur@t, Nafiz, baraniko57, belhal, cetdem, truva, karaburun, optra, türkmen, bien, Orkun, volkante, SEYYAH, bonnie, pammin, nunu, Sunrise, MMO, hilm, uufuk, TIFIL, abilag, liti, efor, borsacim, poyraz, berkedi, bgungor68, masilhan, mbm, kyaka, AMON RA+, asyalı, suprad, musfikm, parma, ayyu12, juliano, eagle2002, onur, mgudul, forheoe, parapara, murbi, furkan, chakmak, Prestij, chn69 [/QUOTE]