34.4 altı stop loss olmak kaydıyla, 34.575'den long pozisyon açtım. Hemen her gece pos taşımama ragmen bu gece korkutucu. Sadece sembolik pozisyonla geceye girmeyi düşünüyorum.
Bol kazançlar.
Printable View
34.4 altı stop loss olmak kaydıyla, 34.575'den long pozisyon açtım. Hemen her gece pos taşımama ragmen bu gece korkutucu. Sadece sembolik pozisyonla geceye girmeyi düşünüyorum.
Bol kazançlar.
[QUOTE=Vob Tüccarı;80968][IMG]http://img24.imageshack.us/img24/6508/dadapf6.png[/IMG][/QUOTE]
[QUOTE=bull market;82006]
Peki Neden shortculara rahat yok
Şubat vade başından bu yana pastayı gönderen arkadaşlara teşekkürler, onların pastada diğer kısmında 23000 short olanlar var yaaa, işte bu yüzden....
.[/QUOTE]
En sütteki tablo Çarşamba gecesine ait dün neler olduğunu hatırlıyoruz di mi? 34,200den kapanan VOB 33,700den açıldı. O tabloda da diğer kısmında 21000 short olanalr var.
[QUOTE=VOBiX;82007]Üst çizgi kaç? 36,500-37,000 arasında gibi. 37,500 altında ama net değil.[/QUOTE]
Bu hafta icin UST cizgi 37.000 den geciyor.
Onumuzdeki hafta bu ust cizginin degeri 36.500
[QUOTE=Astatin;82009]yok..longlrı dün zararına emanet ettikten sonra yptığım ağıt töreni hala sürüyor :)[/QUOTE]
hmm çok deilmi o kadar ağıt ... ben kısayımda yanıma arkadaş arıyorum .. :D
''değirmende doğan fare ,gök gürlemesinden korkmaz''..bu misal..en fazla gap yer otururuz.ama sistem geceye flat diyorsa o başka..
[quote=VOBiX;82004]Bana da oluyor bazen. ilk mbm e olmuştu.[/quote]
Hayal kırıklığına uğradım.. Ben sadece benim mesajlarıma oluyor sanıyordum.. Ne bileyim, mersi, herkesten önce görmek istiyor olabilir mesajlarımı ;)veya Hell-im tehlikeli olarak mimlediyse o kontrol etmek istiyordur falan diye düşünmüştüm..Ama sonra ikinci ihtimali eledim.. Catedral in mesajlarını tehlikeli bulmuyorlarsa benimkini niye bulsunlardı :)...
Şaka bir yana, ortada kontrolsuz bir durum var ve Hellim onca iş arasında böyle basit bir mevzuyla uğraşmamak için "idarelik" yanıt veriyor bence..Neden öyle düşünüyorum; Çünkü bu yönlendirme işi her mesajda olmuyor, kafasına göre...;)
34600 longlarla vedalaştım. Hafta sonu flat. Herkese iyi tatiller.
şimdilik zarar diz boyu,ama mücadelem bitmedi henüz.hedefler büyük olunca riski göze almak lazım.
[QUOTE=selçuklu;82014]hmm çok deilmi o kadar ağıt ... ben kısayımda yanıma arkadaş arıyorum .. :D[/QUOTE]
Müzmin bir kisa olarak yanindayim.lelele
Valla ben formasyon falan bilmiyorum ne zamandır, bıçağa yumrukda atıyorum kafada:) diğer kısmına istinaden yukarı gitmek isteyen bir vob olacaktır.. bu sebepten, bu hareketin üst bandında böyle saçma sapan veri karşılayıp 200 puanda git gel yapan piyasaya gülüyorum..:..::..:
Be hey kefere, işte böyle sistemin içine .dilir.. çek yukarı bakayım,,, çek çek çek:..::..::..:
[QUOTE=sazan;82011]34.4 altı stop loss olmak kaydıyla, 34.575'den long pozisyon açtım. Hemen her gece pos taşımama ragmen bu gece korkutucu. Sadece sembolik pozisyonla geceye girmeyi düşünüyorum.
Bol kazançlar.[/QUOTE]
Ayni yerden ayni sekilde sembolik LONG ile geceye girmeyi dusunuyorum.
[QUOTE=selçuklu;82014]hmm çok deilmi o kadar ağıt ... ben kısayımda yanıma arkadaş arıyorum .. :D[/QUOTE]
Bende varım bende, kapatma davası acemiliğime geldi böyle havada.. şimdi hazırım:..::..::..: