[QUOTE=dream;82018]şimdilik zarar diz boyu,ama mücadelem bitmedi henüz.hedefler büyük olunca riski göze almak lazım.[/QUOTE]
hedefler büyüdükçe portföy küçülmesin. dikaktli olun.
Printable View
[QUOTE=dream;82018]şimdilik zarar diz boyu,ama mücadelem bitmedi henüz.hedefler büyük olunca riski göze almak lazım.[/QUOTE]
hedefler büyüdükçe portföy küçülmesin. dikaktli olun.
Asti bu smiley senin mi? Yeni gelmiş.
.un. .un. .un. .un.
[QUOTE=thracian;82019]Müzmin bir kisa olarak yanindayim.lelele[/QUOTE]
[QUOTE=bull market;82022]Bende varım bende, kapatma davası acemiliğime geldi böyle havada.. şimdi hazırım:..::..::..:[/QUOTE]
dünkü kadromuyuz yani .. ürperdim birden .. hahahha :)
[QUOTE=sentinus;82017]34600 longlarla vedalaştım. Hafta sonu flat. Herkese iyi tatiller.[/QUOTE]
Szin gibi düşünenlerin etkisiyle +4000lerde olan APSD 826ya gerilemiş durumda.
Hayır bu saatten sonra yukarı çekemezlerse daha çok güleceğim, dahası bu gülüşüme başka taraflarımda katılacak bunu seziyorum şimdiden:D:D, böyle olmaması için tek alternatifleri var, oda yukarıda.lelele
[QUOTE=selçuklu;82025]dünkü kadromuyuz yani .. ürperdim birden .. hahahha :)[/QUOTE]
un yağ şeker tmaam helva yapsana helva yapsanaaa .lelele
sistem uzun da..geceye long..
Yukarı gitmesi lazım, daha hiç bir şey kazanamadım,ancak dünden short olduğum için pat oldum..
Ne geyik vobmuş bu
dow un kapanışı 2 gündür,açılışının tersi...papaz her gün pilav yer mi,bakalım...
Bu sefer 35.000 gelir herhalde?
Hele şükür şişman teyze sahneye girmese varya bir hafta buralarda sürünecez
teyzem seni çok seviyorum yanlız aldıklarını hemen verme ucur yukarılara
[quote=VOBiX;82024]Asti bu smiley senin mi? Yeni gelmiş.
.un. .un. .un. .un.[/quote]
Dün longları badem etmeseydim benim olurdu ama sanıyorum o dünden bu yana long olan arkadaşlara ait..