[quote=BORSACIOZGUR;82069]Ark. bi sorum olacak....bu grafik sizce biz kapandıktan sonra.. nereye gider ?[/quote]
ornek bız kapanirken +%1,50 dow, +%2,50 kapandıgi gunu bilıyorum. kısaydım can yakmısti :)
Printable View
[quote=BORSACIOZGUR;82069]Ark. bi sorum olacak....bu grafik sizce biz kapandıktan sonra.. nereye gider ?[/quote]
ornek bız kapanirken +%1,50 dow, +%2,50 kapandıgi gunu bilıyorum. kısaydım can yakmısti :)
sistem dışı kapandım..flatim..
sistemler alda.... Kimler kısa giriyo bakiiimmmmm? :)
[QUOTE=BORSACIOZGUR;82069]Ark. bi sorum olacak....bu grafik sizce biz kapandıktan sonra.. nereye gider ?[/QUOTE]
kesinlikle batıya gitmez
34900 uzun kapa teyzem alıp istediği yere kadar götürsün geceye flat
bu grafik bu topik arşive gidene kadar burda kalır bence:..:
cim gelir şimdi 35 leri alır
[QUOTE=catedral;82074]sistemler alda.... Kimler kısa giriyo bakiiimmmmm? :)[/QUOTE]
BEn :)
[QUOTE=cırcır;82070]yakın vade uzun mu
daha da daralır mı[/QUOTE]
Evet, yakın vade uzun cırcır, artık spot ile farkı yukarı yönde olmaz fazlaca, diğeri kısa olacak şekilde..saygılar..
ben kısa girdim ceyrek poz
uzaya kadar uzun
[quote=catedral;82074]sistemler alda.... Kimler kısa giriyo bakiiimmmmm? :)[/quote]
Sana 33650 den devral demiştim dimi longları..sen almadın elin herifine 33475 den badem oldu :)