-
[quote=al bundy;274682]Forumu bir-iki hafta takip etmeyen birinin yazılanlara franız kalma ihtimali çok yüksek. :D
Müthiş bir terim zenginliği var.
İhtiyaca binaen "forum sözlüğü" diyedir bir topic açtım. :..:
Bir terimi, jargonu ilk kullanan oraya açıklamasını da yazarsa yeni gelenler veya tatildekiler ilk şoku en azından atlatmış olurlar.
Bir örnek...
[B]CEOrita[/B]: CEO ile Senyorita kelimelerinin harmanlanması ile şekillenmiş bir terimdir. Sn. Hellim için kullanılır. (Kaynak kişi: Astatin)
.lelele
[URL]http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?p=274680#post274680[/URL][/quote]
Yok hocam..Hak yemeyelim..Onu FXci bulmuştu..Benim bulduklarım;
Hellim Fairgirl (Orta dünya kahramanı isimlerinden etkilenerek)
Hellpatros (Cehennem nöbetçisi demek olan Hellpatrol ile Hellim Patron un mixi):::
-
[QUOTE=Astatin;274687]Yok hocam..Hak yemeyelim..Onu FXci bulmuştu..Benim bulduklarım;
Hellpatros (Cehennem nöbetçisi demek olan Hellpatrol ile Hellim Patron un mixi):::[/QUOTE]
kaynaktan düzelttim .:..:
-
[QUOTE=Strategist;274678]Selpatros sistemim 350 ve üstünde AL veriyo... 60'lık da 375 ve üstünde AL veriyo... Sen sormuştun galiba.. üvvv..[/QUOTE]
evet patron tşk sağolaın .. yyld .. .şimdilik ben ...
-
-
GARANTI BANKASI'NIN 6 AYLIK NET KARI 1.925.205.000 TL (ONCEKI: 1.415.860.000 TL)
-MATRIKS-
GARANTI BANKASI'NIN 6 AYLIK KONSOLIDE NET KARI 2.046.356.000 TL (ONCEKI:1.444.516.000 TL)
-MATRIKS-
----
vayyy.. aynı performans devam edermi acaba vay anasını yılda 3.85 milyar tl ediyor vay ...üwwwwwwwwwwwwww
işe bak şimdi ühühühühü
-
vay 425 görmüş yemek arası sat devam ediyor görsem 400 den şort deneredim ::: ama NK den dolayı bulaşmıyorum şu anda flat hala
-
[quote=al bundy;274682]
[URL]http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?p=274680#post274680[/URL][/quote]
Lazımdı böyle birşey.. Yeni gelenler ne dediğimizi anlamıyor. :) Cesaret eden soruyor, edemeyen sormuyor. Aklıma gelenleri yazmaya başladım... :)
-
[quote=hpy;274679]Pala son günün alırım anahtarını dedim almaya başladı terse.Bugün en tepede hatta yeni tepede kaparsak gönlümü almış olursun palacım.hadi bakem göster palalaığını.dng[/quote]
çok iyimser görünüyorsunuz, bence bu iyi değil.
-
[quote=seagate;274697]GARANTI BANKASI'NIN 6 AYLIK NET KARI 1.925.205.000 TL (ONCEKI: 1.415.860.000 TL)
-MATRIKS-
GARANTI BANKASI'NIN 6 AYLIK KONSOLIDE NET KARI 2.046.356.000 TL (ONCEKI:1.444.516.000 TL)
-MATRIKS-
----
vayyy.. aynı performans devam edermi acaba vay anasını yılda 3.85 milyar tl ediyor vay ...üwwwwwwwwwwwwww
işe bak şimdi ühühühühü[/quote]
beklentiyi aldılar, şimdi gerçekleşmeyi satarlarsa yandı gülüm keten helva
-
Unlimited görünmedi bugün ya başına bi iş gelmiş olmasın
şimdi olsa birazdan fezaya çıkcaz derdi.
-
bu karla 38 milyar tl piyasa değeri normal olur genel olarak bakınca tahmin ve düşüncem ü[URL="http://www.."]www..[/URL] :D fk 10 ediyor ühühüühüh
%18 prim yaparsa kimse bişi diyemez :D
kaldır feritimmm kaldırrrr :D:D
-
kısaların stopları feci patlıyo,,, 900 ZLD....
-
Asti hocam varmı al sinyali :confused:
-
[QUOTE=oguzhan;274710]Unlimited görünmedi bugün ya başına bi iş gelmiş olmasın
şimdi olsa birazdan fezaya çıkcaz derdi.[/QUOTE]
Gitti gül gibi longlarım.
-
benim matriksmi bozuldu yoksa bu son bar ile önceki bar arasında boşlukmu oluştu.15daklıkta
-
-
NK gene yaptı kıyağını sağolasın saraylı hocam sayenizde ne zaman pozu kapayıp flat kalacağımı öğrenmiş oldum ;)
-
merhaba 10 kaplan özlettin kendini :)
-
14,30 da 500 üstünde kaparsa longlarım
-
76700/800 aralığı çok çok mühim..
geçemezsek bu hareket sonuçsuz kalır..
-
Bu pala birgün bana ralli arabası aldıracak...
Seve seve kullanırım
Parayı severim Pala zopaya devami
Dax toplarladı zopaya devam hade bakem :D
-
limitsiz patron ve göstergeleri lütfen danışmaya geliniz :)
nerede yahu limitsiz patron ?
-
[quote=The Tatar;274733]limitsiz patron ve göstergeleri lütfen danışmaya geliniz :)
nerede yahu limitsiz patron ?[/quote]
aha anonsu duydum galiba lem...
işler çok yoğunlaştı bir anda ondan yazamadım bugün dostlar...
göstergeler hala "yukarı" dediği için sabahleyin 75,950den longlayıp işler yoğun olduğu için 76,050den kapanmanın dayanılmaz hafifliği pardon dayanılmaz sinir harbiyle uğraşıyorum. .dng
göstergeler vob fiyatı yukarı çıktıkça zayıflıyor. bu şu demek: git gide malı çakıyorlar, böyle giderse dönüş başladı demektir...
yalnız trend dönüşlerinde göstergeleri daha sık izlemek gerekir. ben şu anda yapamadığımdan flat bekliyorum.
herkese bol kazançlar arkadaşlar.
-
VAY BE ULAN GİTTİK TAMDA YERİNDE AÇMIŞIZ LONGU UFF BE 112 EMAYI NASILDA GÖRMEDİM TAM DİRENÇTEN POZ AÇTIK GELDE BEKLE ŞİMDİ BURAYI KIRMASINI ::: SANIRIM KAFAMIZA.dng
-
[quote=Astatin;274687]Yok hocam..Hak yemeyelim..Onu FXci bulmuştu..Benim bulduklarım;
Hellpatros (Cehennem nöbetçisi demek olan Hellpatrol ile Hellim Patron un mixi):::[/quote]
hayır ceorita yı ilk kullanan bendim :D
yanlış bilgilendirme ve hak yeme olmasın lütfen :D
-
[QUOTE=unlimitted;274742]aha anonsu duydum galiba lem...
işler çok yoğunlaştı bir anda ondan yazamadım bugün dostlar...
göstergeler hala "yukarı" dediği için sabahleyin 75,950den longlayıp işler yoğun olduğu için 76,050den kapanmanın dayanılmaz hafifliği pardon dayanılmaz sinir harbiyle uğraşıyorum. .dng
göstergeler vob fiyatı yukarı çıktıkça zayıflıyor. bu şu demek: git gide malı çakıyorlar, böyle giderse dönüş başladı demektir...
yalnız trend dönüşlerinde göstergeleri daha sık izlemek gerekir. ben şu anda yapamadığımdan flat bekliyorum.
herkese bol kazançlar arkadaşlar.[/QUOTE]
Patron teessüf ederim 1 saattir bar bar bağırıyom benim anansu niye duymadın.
-
Ralli geliyor ralli [COLOR=yellow](Erken öten horozun dilini keserlerse bilemem)[/COLOR]
-
550 den faltım tamamen histemsel...
Pala biraz daha yukarı kasarsa Kısalıp
ŞÖYLE BAĞIRACAM : Hancı bana yayık ayranı yanımdaki ARTURADA DANA BİFTEK :D
-
[quote=oguzhan;274747]Patron teessüf ederim 1 saattir bar bar bağırıyom benim anansu niye duymadın.[/quote]
abi senin mikrofonun sesi kısık olmasın :)
-
Haydi PALA aç makasın ağzını, 77.000 isterük
-
son durum aşağıdaki gibidir ;
gün içi sistem ;
76275 al ++
75925 sat
son sinyal 76275 den alda , bir kez çarpıldık gün içinde ama olsun şuan uzun devam ediyorum..
saatlik sistem bu saat itibariyle al yaktı bakalım bar kapanışı aynı şekilde olacakmı...
gostergeler yukselısı onaylayan yapıda.. herhangi bir aksılık olmazsa banamısın demezler 1000 -1250 puana kadar..
hayırlısı....
-
[QUOTE=unlimitted;274752]abi senin mikrofonun sesi kısık olmasın :)[/QUOTE]
Ne kısığı abim ya gürültüden mahalleli dövmeye gelecek.
Sen aksam havuza filan giripde kulağına su kaçmış olmasın.
-
600 den kısa yakın stoplu deneme atışı Hancı şimdi getir ayranımı Artura da et getir, sabredemedim :( PALA ÇABUK OL :D
-
600 Kırılırsa güzel bir çıkış olur
-
[quote=oguzhan;274757]Ne kısığı abim ya gürültüden mahalleli dövmeye gelecek.
Sen aksam havuza filan giripde kulağına su kaçmış olmasın.[/quote]
aha yok ondan diilmiş şimdi müziiin sesini kıstım tamam :D
-
-
76700/800 geçilmeli yoksa yine cılız kalmış olacak yükseliş denemesi..
-
makas sıfırlandı bundan bi anlama çıkaramıyorum bi türlü ne yapmaya çalışıyor bu herif gene
-
[QUOTE=The Tatar;274769]76700/800 geçilmeli yoksa yine cılız kalmış olacak yükseliş denemesi..[/QUOTE]
Patron benim baktığım 60 dklıklar ağır sat bölgesinde onlar önce ala geçmesi gerek ondan sonra kalıcı bir çıkış olabilir yoksa her çıkış satış fırsatı olarak kullanılır gibi geliyor.
-
ha gayret iteleyereke çıkarcaz adamı nerdeyse yahu