[QUOTE=Astatin;82167]o yasağı az önce ben koydum zaten :) ama şu an benim şansım daha yüksek:..:[/QUOTE]
2 saat var;)ikili dip hedefi
Printable View
[QUOTE=Astatin;82167]o yasağı az önce ben koydum zaten :) ama şu an benim şansım daha yüksek:..:[/QUOTE]
2 saat var;)ikili dip hedefi
yorum yazmayali hemen hemen 1.5 ay oldu keza cok nadir okuyabildim yazilanlari
yorum yazalim bari:)
haftasonuna short girdim
imkb kapanisinda hmen hemen 1.8 prim vardi dowda su an icin 2.65 primle devam ediyor
shortlar icin sikintili bir durum ancak
dow oylamayi satin aliyor,hemde yeterliligi tartisilan bir paketin oylamasinin kabulu ihtimalini satin aliyor :)ya oylama sonrasi?
sonrasimi?cok basit kafadan 7600 olacak bekleyelim gorelim bakalim bu hafta yorum yazmak icin vaktim olacak insallah
Ptesi için bir sıkıntı yok sonrasına sistem ne derse onu uygulayacağız.
Bi 35500 sevdamız vardı bu sefer görmeden dönmez gibi, bence kırıp bir 37 lere yol alcaz kısa kollamak için çok ta ecele etmeye gelmez ,en azından şubat vade de kısadan ekmek yedirmeyecekler...............gibime geliyor
[B]of ya hexen babanın su analizinden sonra full long olmak varmıs babacık ayın 3ünde yazmıs ne olcagını:([/B]
[QUOTE=hexen;80155]seyans fazla bakma imkan olmadı
sindi vob graf nerde ?
sindi bu graf gore ne yapma gerek ?
vob 32900 asayasında oldu süre 31400 yeresine dusme potansta olur.
amma
32900 üstesinde düsme potans olmaz ondan dikat olma gerek.. cunki 32900 üstesinde [COLOR="Red"]34600...35000 [/COLOR]yeresine potansa girer...
ozet
32900 asayasında asaya potansta traders max 31400 yeresi icun malyet eder..
[B]
amma 32900 üstesinde 31400 yeresi icun malyet eden traders short vazgecer cunki [COLOR="Red"]34600.35000[/COLOR] yeresine potans icun yeni malyet etme isteyen olur..
dikat olun..
[/B]
[IMG]http://img401.imageshack.us/img401/7767/vob30yb5.png[/IMG][/QUOTE]
sen erken mi kapattın longları kankiş
[quote=mersiyk;82173][B]of ya hexen babanın su analizinden sonra full long olmak varmıs babacık ayın 3ünde yazmıs ne olcagını:([/B][/quote]
hah..dün kabus olan longlar bugün karla kapatılınca kendime güvenimiz gelmiş..hüzünlü avatar gitmiş özgüven zirve avatarı geri gelmiş....kom
dow da mercidabik meydan muharebesi gidiyor.ölümcül yara alan kudurmuş boğalar kan kaybediyor.
[quote=dream;82176]dow da mercidabik meydan muharebesi gidiyor.ölümcül yara alan kudurmuş [COLOR=red]boğalar kan kaybediyor[/COLOR].[/quote]
muharebeyi banttan ve bir kaç gün geriden mi izliyoruz bay dream
ben veriye gore poz almiyorum harekete gore aliyorum.
ama anlamak icin veya anlayan varsa anlatmasi icin yaziyorum. 16 subat paketi falan tamam ama neden DOW veriye kadar stabil kaldida dunyanin en kotu verisine bu kadar iyi tepki verdi.
Bu cok ilginc konu bunun tartisilmasi lazim.
yoksa bir cok kisi bu veri olayina yine takilacak.
[QUOTE=jerfin;82174]sen erken mi kapattın longları kankiş[/QUOTE]
sen kısayken longda duramadım jerf :(
astatın altın ıçın ne duşunuyorsun