HEXAAAAA nerdesinnn..tam 1000 (bin) pips bırakacak (1-2 haftada) bir parite var..ama sen yoksun..kader..şu an sarhoş olduğum için ağzımdam kaçırırdım belki ama ayıkken söylemem zor :)
VOBIX nerdesin? madalyayı kimden alacağım şimdiiiiiiiiiiii
Printable View
HEXAAAAA nerdesinnn..tam 1000 (bin) pips bırakacak (1-2 haftada) bir parite var..ama sen yoksun..kader..şu an sarhoş olduğum için ağzımdam kaçırırdım belki ama ayıkken söylemem zor :)
VOBIX nerdesin? madalyayı kimden alacağım şimdiiiiiiiiiiii
[QUOTE=Dantes;82179]ben veriye gore poz almiyorum harekete gore aliyorum.
ama anlamak icin veya anlayan varsa anlatmasi icin yaziyorum. 16 subat paketi falan tamam ama neden DOW veriye kadar stabil kaldida dunyanin en kotu verisine bu kadar iyi tepki verdi.
Bu cok ilginc konu bunun tartisilmasi lazim.
yoksa bir cok kisi bu veri olayina yine takilacak.[/QUOTE]
Evet çok haklısınız sn dantes veri öncesi % 1 yukarda olan Dax veriden hemensonra %0.55 artıya kadar geriledi ancak hemen sonra artış ivmelenerek günü %3 yukardan kapattı. Kendi piyasamız için herkes PY longda diyor ama dow ve dax için de böyle oldu... :confused:
Tebrikler Asti kupa senin lotoda
Saat : 17.16
[QUOTE=parderi;82101] Dow bu gün görse görse. 8300 görür daha aşağıdan kapatır. Oda gap yaptırmaz. Hayırlısı .[/QUOTE]
[QUOTE=Astatin;82104]8301.12...en kötü ihtimal.dng[/QUOTE]
Asticim amerikan zurnasının nerde zırt, nerde zort yaptığını nasıl bildik ama.
kısa fiatım zaten nerdeyse dowun 8300 ne tekabül ediyordu. Pazartesi kısa ve uzunların şansı eşit.
[QUOTE=Astatin;82218]VOBIX nerdesin? madalyayı kimden alacağım şimdiiiiiiiiiiii[/QUOTE]
[IMG][URL=http://imageshack.us][IMG]http://img222.imageshack.us/img222/146/014subayharpmadalyagz4.jpg[/IMG][/URL][/IMG]
[quote=QUEEN;82221]Tebrikler Asti kupa senin lotoda[/quote]
He..iki güngür ilk 2 deyim ama yine de VOB da longamadım :) Paket geçmez zart olur zurt olur korkusuna..Bugün spot kuşuyum (İŞC, GAR, NETH, ROZAA :)...ama kaldıraçsız duramadım..VOB virüs olmuş...
[quote=bull market;82223][IMG][URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img222.imageshack.us/img222/146/014subayharpmadalyagz4.jpg[/IMG][/URL][/IMG]
[/quote]
bu neden GOLD değil..red ediyorum..Ayrıca madalya sahte..Bu tuğra hiç bir Osmanlı sultanına ait değil..sahtekar seni
Veriler sonrası piyasaların yükselmesine Baybars Sezen'in yorumu;
YINE "PUMP AND DUMP " HAREKETI BASLAMAK ÜZERE...
Bu yazı Finans.Ekibi.NET (VOBiX.NET) adresinden alınmıştır
Herkes zannediyorki , istihtam rakamlar iyi geldi ve piyasa sevindi ......
Maalesef bu hareket sadece shortcularin yine bir oyunu : yukariya götürüp
, ondan sonra dügmeye basmak.....
Çünkü bu issizlik rakam bunu gösteriyor : su an ABD de isini kaybeden
insanlar tekrar kazanmalari münkün gözükmüyor... Bu yüzden bu trend 2009
da sürmesi bekleniyor... Yani 2009 da, issizlik 10% dogru gitmesi söz
konusu olabilir.....Buda tabiki korkunç bir durum (su an unutmiyalimki
issizlik orani 8% dayandi...)...
Bunun en büyük sebebi ... ABD de artik insanlar harcama yapamiyorlar.....
Bir sene oldu, ve issizlik konusunda... hala bir iyilesme yok....
Bu yüzden... bu hareketler sadece shortcular için daha çok para kazanmak
için bir firsat daha....
Futureslerdeki yesil hareket sadece BAC da ki hareket (bu sabah DICK BOVE
WALL STREET mehur analiztlerden ) BAC 6 ya kadar gidebilir demesi
dolayindan...
Baybars Sezen
[B]Bu arada tebrikler sn parderi ve sn astatin...[/B]
Valla ben vekaleten verdim, Cumhurbaşkanı yurtdışında, git ona ZINAR:..::..:
Sayın CBAYKUŞ,
Görüyorumki mesajlarımı birleştirmek konusunda çalışma içerisindesiniz, sürekli.. Öbür moderatör kızımız hiç böyle şeyler yapmazdı..Pasaklı bir arkadaşımız olsa gerek..Ama bence bu kadar titizlik sizi yorar
[QUOTE=Astatin;82229]Sayın CBAYKUŞ,
Görüyorumki mesajlarımı birleştirmek konusunda çalışma içerisindesiniz, sürekli.. Öbür moderatör kızımız hiç böyle şeyler yapmazdı..Pasaklı bir arkadaşımız olsa gerek..Ama bence bu kadar titizlik sizi yorar[/QUOTE]
Yok sadece yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum...
iyi geceler:)))
biraz evvel dışarı çıktım markete gitmek için.giderken yolumun üstündeki 3-4 emlakçının camlarındaki kiralık ilanlarına baktım.bundan 4/5 ay evvel 900/950 TL istedikleri evlere şimdi 750 TL istiyorlar buna rağmen kimse yanaşmıyormuş.
geçen sene ev alanlar zararda diyor emlakçılar ve bu devam edecek diyor.geçen sene 150/160 bin TL fiyat çektikleri dairelere şimdi 120/130 bin TL istiyorlar yüzüne bakan yok.
GÜNAYDIN...
şu içinde bulunduğumuz ortamda gayrimenkule özelliklede ev veya dükkan gibi taşınmaza yatırım yapmak akıl karı değil.