-
Astatincim Lord of Darknesscım :D Teknik destek için teşekkür ederim Gold kısalarını kaçta kapamayı düşünüyorsun ve dolar satta mı yarın kaça düşebilir? Sürpriz pariteyi de söylemedin çok iyisin :D Açık açık yazsan şunu :D
EDIT: 4 saat sonra uyanmam gerekiyor sabaha karşı okurum artık herkese iyi geceler :)
-
[quote=hexa;82459]Astatincim Lord of Darknesscım :D Teknik destek için teşekkür ederim Gold kısalarını kaçta kapamayı düşünüyorsun ve dolar satta mı yarın kaça düşebilir? Sürpriz pariteyi de söylemedin çok iyisin :D[/quote]
XAUUSD ye bakacağız...sistem ne derse o..ancak 904 ün altında daha aşağılar için beklenebilir...USDYTL uzuncadır satta (60 dk sistem grafını teknik analiz topiğind ebulabilirsin)..Sürprizi söylersem sürprizliği kalmaz :)
Bu arada poz.larımun tümü ABD ddeki gelişmelerin olumlu olacağı/algılanacağı yönünde..stop koymayı unutma:D
-
Sabah açılış ne şekilde olursa olsun, shortu gerektirecek gibi bir his var içimde...
-
[quote=teo;82462]Sabah açılış ne şekilde olursa olsun, shortu gerektirecek gibi bir his var içimde...[/quote]
Biz seni "hisçi" değil "sistemci" bilirdik;)
-
Yarın 18:00 a kadar 904 altı görülmez ordan döner gibi geliyor ama bilmiyorum belki acemi şansı :D Sürprizin GbpJpy veya GbpUsd olduğunu düşünüyorum EurUsd olacak değil ya :D Benim lakabım NonStop Hexa stop koyamam :D Şaka tabi :D İyi geceler sabah erkenden forumdayım :)
-
[quote=Astatin;82463]Biz seni "hisçi" değil "sistemci" bilirdik;)[/quote]
peki sistemimi yazayım,
yarın muhtemelen yatay bandda gezecegız, market swıng olacak.
Acılıs degerınden short, destekten long, daha sonra da yıne acılıs degerıne yakın bır yerden yenıden short, ve geceye aynen short...
Bu zıgzagda temız 1300 puan kazandıracak...
Nasıl begendınmı sıstemı...
Benım sıstem seans acılmadan hıc bır sey soylemez, su an hısler konusur...
Gunlere saır, ındıkator cizgilerine bakmıyorum.Onlar benım ıcın, sadece resımdır...
-
[quote=teo;82465]peki sistemimi yazayım,
yarın muhtemelen yatay bandda gezecegız, market swıng olacak.
Acılıs degerınden short, destekten long, daha sonra da yıne acılıs degerıne yakın bır yerden yenıden short, ve geceye aynen short...
Bu zıgzagda temız 1300 puan kazandıracak...
Nasıl begendınmı sıstemı...
Benım sıstem seans acılmadan hıc bır sey soylemez, su an hısler konusur...
Gunlere saır, ındıkator cizgilerine bakmıyorum.Onlar benım ıcın, sadece resımdır...[/quote]
:Dhem de çok beğendim..ama önemli olan senin beğenmen..sistem sahibini rezil de eder vezirde :)....her şey resimdir bay teo... kimisi klasik - gerçeği birebir yansıtan-, kimisi sürrealist - gerçeği eğretileyen-, kimisi ise ultra-modern - gerçeklikten tamamen kopuk-...resimleri küçümsemeyiniz bay teo:D herkes bir şekilde resmedilebilir :)
-
[quote=catedral;82442]Bu güzel işte:) Salıya kadar düşeris:dü:[/quote]
sevgılı arkadas ozel mesaj sınırıma ulasamadıgından buradan bana verdıgın gorevımı yerıne getırıyorum....8 ,9 subatta opsıyon kapama ıle ılgılı uyarıda bulunmamı ıstemıstın.....
obur forumda senı bulamadım..galıba orayı kapatmıssın.....
-
Bencede sabah açıldığı yerde yatay takılacak bu namussuz vob, kısacıların hevesini kesecek, uzuncuları tedirgin edecek, böylece sıkılan uzuncu stop yapacak, kısacı bekleyecek, yeni kısacılar gelecek, akşama yükselerek kapanış yapacak, işte ondan sonrası için bu sefer ABD den yeni haberler devreye girecek diyorum..
Bu durumda, Obama nın Şubat 16 ültümatomunu kullanacak olan büyükler, bizim vobda hafta boyunca çarpma hareketine Salıdan itibaren başlayacaklardır..
Bu tip tarihli yunan oyunlarında genelde dışarda kalmak en iyisi, fakat sonuçta bu hafta düşüş ve yükseliş, yada yükseliş ve düşüş olsa bile, her iki ihtimalinde ardından çöküş geleceği ortada, hiçbir borsanın fezaya yükseleceği bir durum yok ortada, sonuçta krizin ortasında düşüş yapan borsaların bir tepe yapma ihtimalinden bahsediyoruz, dow için bu tepe en fazla 10350 ler civarıdır, bizim içinde en fazla 40000-45000 aralığıdır diyorum..
Haa böyle olursa ne olur, borsaların dibi belli olmuş olur, bizim için 2008 en düşüğü dipler, Dow içinde 7000 ler dip olur, neden? çünkü bir dahaki dip testinde bizimkiler dibe yaklaşır ama kırmazken, dow bir parça daha aşağıya sarkar, böylecede 3-4 yıllık yataya girilmiş olur, böyle olmasını istemeyeceklerdir, isterlersede çok uzun vadede önümüzü görmüş olucaz:)saygılar..
-
[QUOTE=mbm;82448]bu gördüğümüz kulp olmasın....soldada gizlediğin fincan.....
35000 üeri ralli..ralli.....[/QUOTE]
Kırk küp kırkının da kulbu kırık küp. Hedefe varamaz o formasyon. Düşük belli FK gibi olur sonu.
-
[quote=VOBiX;82469]Kırk küp kırkının da kulbu kırık küp. Hedefe varamaz o formasyon. Düşük belli FK gibi olur sonu.[/quote]
Gözün kör olmasın VOBIX:D:D Geceyarısı laf sokayım diyosun ama historiyi zayıf tutmuşsun..O düşük belli FK dan 3 kez bahsettim..biri VOBUSD de ikisi VOB30 da...VOBUSD deki çatır çatır tuttu..VOBUSD dekinin birisi tuttu, öbürünün nefesi kısa kaldı..Sen bana 2/3 tutturan bir sistem bul önce:D:D laf sokma işine sonra bakarsın.boks.
-
major pairslerin tümü usd/jpy dışında yatay bandda tüm gün gezecek şekilde açtı.Swing yukarı aşağı...
Fiyat ya trend yapar, ya da yapmaz.
yarın için trend yok, yatay band yukarı çıkar aşağı iner, tekrar çıkar tekrar iner...
Neticede sıkıcı bir ekran başı bekliyor bizleri...